Filtrer resultater

Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Sortert på

Pegasos Resort

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 318 svar

Incekum, Tyrkia

Pegasos Resort er et deilig All Inclusive-hotell for hele familien rett ved en av Tyrkias beste strender. Du betaler for ett hotell, men får tre hotellers sportfasiliteter, barer, basseng, en heftig wipeout-bane og badeland med masse vannsklier. Brett All Inclusive og Nazars egne barneklubber er inkludert i prisen.

Fakta
Basseng
9
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
0 m
Avstand til sentrum
3 km/ 25 km
Barnepris til og med
15 år
Mer informasjon om hotellet Vis på kart
Prisen per person kan ha blitt endret i løpet av dagen. Aktuell totalpris ser du ved å klikke på ønsket avreisedato under.

Dobbeltrommene på ca 25 m² består av et rom med to sengeplasser, og om dere er flere enn to sover den tredje personen i en sovesofa som måler 190x90 cm. Det finnes godt om garderobeplass og et lite bord med to stoler. Rommet vender mot havet, men utsikten fra balkongen varierer avhengig av rommets beliggenhet. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne og det kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom eller et dobbeltrom Connection..

Deluxerommene er på ca 30 m² og har den samme fine innredningen som dobbeltrommene, men er større og har en koselig sofagruppe. Her finnes to sengeplasser og opp til to ekstrasenger, som måler 190x90 cm. Alle deluxerommene har utsikt mot landsiden. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det maks bo tre voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet Deluxerom..

Kun få rom igjen.

På Pegasos Resort har vi et antall suiter som egner seg godt for funksjonshemmede. Suiten består av to rom, hvor det ene rommet har dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Suiten har laminatgulv. Her er det plass til tre voksne og ett barn. Alle rommene har havutsikt og er på ca. 50 m². Badet er utstyrt med dusjkabinett og badekrakk som støtte. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon. Alle rommene har sentralt klimaanlegg, TV, egen balkong, minikjøleskap og minisafe.

Legg merke til at fra stuen og ut til altanen er det i forbindelse med skyvedøren en kant på et par centimeter, så vær oppmerksom på dette dersom du har rullestol..

Kun få rom igjen.