Filtrer resultater

Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Sortert på

Eftalia Village

Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 286 svar

Türkler/Alanya, Tyrkia

Langs stranden brer en gigantisk beach club seg utover med vannaktiviteter av alle slag og ulike restauranter og barer – alt er selvsagt All Inclusive. Et rimelig alternativ for hele familien. Barnepris til og med 17 år og renoverte rom for opptil sju personer.

Fakta
Basseng
11
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
50 m
Avstand til sentrum
5 km/17 km
Mer informasjon om hotellet Vis på kart
Prisen per person kan ha blitt endret i løpet av dagen. Aktuell totalpris ser du ved å klikke på ønsket avreisedato under.
Dobbeltrommene fins i alle bygninger og i alle etasjer og har plass til i alt to til fire personer, dog maks. tre voksne. Opptil to barn kan få barnepris. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg..
Familiesuiten har plass til i alt to til fire voksne, hvor minst to personer må betale full pris. Opptil to barn kan få barnepris. Suiten består av to separate rom med klimaanlegg på begge (derimot med en felles kontroll). På det ene soverommet fins det som regel en dobbeltseng, mens det andre rommet har to enkeltsenger. Familiesuiten har dessuten et romslig klesskap på et av rommene. Familiesuiten er på ca 39 m²..
Vis mer (2 st)