Sorter

x

Filtrer

x
Hotellstandard
Hotellet skal tilby
Type Collection
Nullstill filter
Vis

Pakkereise med charterfly

Alanya, Tyrkia

Eftalia Aytur Hotel

Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 24 svar

Eftalia Aytur Hotel er et hyggelig og prisverdt byhotell rett ved Østre stranden i Alanya, som bare ligger fem minutter fra sentrum. Med basseng samt nærhet til både strand og sentrum, er dette et perfekt valg for deg som vil ha både sol og muligheten til å utforske Alanya. Du bor i funksjonelle rom og barnepris gjelder til og med 17 år!

Fakta
Barnebasseng
Ja
Avstand til strand
100 m
Avstand til sentrum
1 km
Les mer på hotellsiden
Velg romstype
Dobbeltrommet med landutsikt er 21 m²og har to ordentlige sengeplasser og en utslagbar stol. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tovoksne og et barn og det er mulig å få én barnepris.
Kun få rom igjen.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
Dobbeltrommet med vakker havutsikt er 21 m² og har to ordentlige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks to voksne og et barn og det er mulig å få én barnepris.
Kun få rom igjen.
Prisen kan endres til reisen er betalt. Eventuelle rabatter er trukket fra de prisene som vises.
i

Pakkereise med charterfly

Dette er en pakkereise med charterfly og hotell. Når du bestiller fly og hotell samtidig, gjelder pakkereiseloven. En håndbagasje inngår i henhold til respektive charterbyråers regler og maksimum grenser. For mer informasjon om reisevilkår se https://www.nazar.no/reisevilkår/. For mer informasjon om bagasje, se https://www.nazar.no/kundeservice/flyreiseogbagasje