På tide med ferie

Nå kan vi endelig si at "hjemmeferie er sååå 2020” og fokuserer på ferien for neste år - da vi igjen kan feriere med førsteklasses All Inclusive.

Vi så tidlig et stort interesse for neste års reiser og Nazar var blant de første med å lansere avganger for 2022. Vi er glade for alle nye og returnerende gjester som allerede har funnet sin Nazar-favoritt og sikret drømmereisen for neste år. Har du funnet din favoritt? Book du også - du har virkelig ingenting å tape.

Bestille tidlig-rabatter:

  • Åpent kjøp til 31. januar 2022

  • Opptil 4000 kr per person i bestille tidlig-rabatter*

  • Førsterett på de beste rommene og de mest populære avgangene

Feriereiser som er gjort for dine barna

Vi tilbyr masse fine familiehotell med snille barnepriser og store familiesuiter. På Eftalia Ocean kan dere for eksempel bo opptil 7 personer i samme rom med barnepriser til og med 17 år for opptil tre barn!

Bassengparadis med All Inclusive

Det finnes basseng, også finnes det BASSENG! Store basseng, kjempestoooore basseng, basseng rett utenfor rommet, basseng med badeland, basseng for barn, basseng for kun voksne, basseng med en hel øy - hos oss finnes noe for alle

Fantastiske badelandshotell med All Inclusive

Elsker du fartsfylte vannsklier akkurat som oss? Hos Nazar finner du gale badeland, flotte basseng og bombastiske strandklubber!

Førsteklasses All Inclusive

All Inclusive med Nazar innebærer at hele familien finner noe de liker

Nazar er Norges All Inclusive-spesialist

Barneklubber, badeland, All Inclusive, familiesuiter – vi har alt for en herlig familieferie!

Badelandshotell

Elsker du ville vannsklier, bølgebasseng og lazy-rivers? Da har du kommet rett! Vi på Nazar er spesialister på heftige hotell med badeland.

All Inclusive

Hos Nazar har vi mengder av All Inclusive-hotell i flere prisklasser hvor du kan slappe av, lene deg tilbake og bare nyte av ferien de de du liker.

Barneklubber

I Nazars egne skandinaviske barne- og ungdomsklubber møter barna jevngamle lekekamerater. Her får de Crazy Fun-temadager, minidisko, konkurranser med mer – alt er inkludert i prisen!

Våre destinasjoner

Reis med Nazar til barnevennlige Tyrkia, populære Rhodos og klassikeren Mallorca.

Reis trygt med Nazar

*Bestill-tidlig-rabatt

Nazar gir opptil 4000,- rabatt pr person*, om du bestiller din reise for 2022.

*Våre yngste gjester, som reiser til allerede sterkt nedsatte rabatterte barnepriser, får ikke rabatten ovenfor (de reier jo tross alt billigst av alle fra før av)

Rabatten på 4000,- per person gjelder Land Of Legends 2/7 2022. Prisene på hjemmesiden er allerede rabatterte.

Fri ombooking til 35 dager innen avreise!

Med vår trygghetspakke kan du fritt ombooke, uansett årsak, helt frem til 35 dager innen avreise. Du får også prisgaranti, så om prisen på din reise blir nedsatt innen 60 dager før avreise, har du rett til å få refundert prisforskjellen! Foruten dette er også avbestillingsforsikring inkludert.

Les fullstendige vilkår her.

Vær ute i god tid!

De beste rommene og de mest populære flyavgangene forsvinner raskt.

Det gjelder spesielt dersom dere reiser i høysesongen, er en stor gruppe, ønsker store familierom eller vil ha to ukers reiser i skoleferien.