Vi på Nazar!


Administrasjon

Dan Lundgren - Web Developer

Favoritthotell Nazar: Pegasos World – perfekt for barna!

Mitt beste reisetips: Hold barna sysselsatte og glade, så kan dere ta det med ro og være glade :-)Tina Bengtsson - Editor

Favoritthotell Nazar: Regnum Carya Resort! Alt er i toppklasse, og man har tenkt på selv den minste detalj. All Inclusive-programmet er uten sidestykke, og personalet er ekstremt serviceminded - her føler man seg virkelig som en VIP! Dessuten er rommene de beste vi har i vårt program - store, moderne og "freshe"!

Mitt beste reisetips: Skriv en reisedagbok og lag et fotoalbum eller en collage når du kommer hjem! Det er både lettere og artigere enn å bla igjennom hundrevis av bilder som ikke er sorterte - både for deg selv og om du vil vise til noen! Det blir en måte å minnes ferien på og er noe som er kjekt å ta frem selv lenge etter at man har kommet hjem.


Björn Carlsson - Sales & Product Coordinator

Favoritthotell Nazar: Side Star Elegance - fantastisk beliggenhet, god mat og hyggelig personale.

Mitt beste reisetips: Våg å teste nye reisemål, selv om din forrige ferie var nærmest perfekt. Det er så utrolig mye å se og oppleve i verden. Å se nye miljøer og kulturer gjør at du vokser som menneske.


Vigdis Engenes - Operation Manager

Favoritthotell Nazar: Jeg setter pris på luksus og det lille ekstra i ferien, derfor velger jeg gjerne Premium, og favoritten er helt klart IC Residence. Her får du privat strandområde, og du bor i store, fine villaer i rolige og idylliske omgivelser med direkte adgang til et større bassengområde. Du har tilgang til nabohotellet IC Green Palace, noe som gjør at du får to hoteller til prisen av ett! Fantastisk mat, flotte basseng med vannleker, vannsklier, barneklubb, aktiviteter, minidiskotek, underholdning – her finnes noe for alle!

Mitt beste reisetips: Bli med på en utflukt, utforsk, oppdag, test lokal mat og drikke - slik at du blir bedre kjent med stedet og landet du besøker! Men ellers kan du slappe av med en god bok og nyte ferien med nære og kjære!


Johanna Persson - Overseas Coordinator

Favoritthotell hos Nazar: Mitt favoritthotell er Side Star Elegance i Side. Bedre beliggenhet får man lete lenge etter. Hotellet ligger like ved stranden i Side, som er langgrunn og veldig fin. Her finnes også en herlig strandpromenade så man kan gå langs havet hele veien inn til sentrum. Prikken over i’en er at hotellet har en av de beste baklava jeg noen gang har spist på hotell (og jeg har prøvd mange når jeg var guide i flere år).

Mitt beste reisetips: Oppdag de lokale feriestedene og områdene rundt hotellet. Jeg pleier alltid å ta en eller to dager midt i ferien enten med leiebil eller en spennende utflukt slik at man kommer ut og får se naturen, prøve god mat og ta fine feriebilder. Det sies jo at minner varer lengre enn suvenirer, og det tror jeg virkelig på.


Jenna Niemi - Quality Coordinator

Favoritthotell Nazar: Jeg liker både Ramada Plaza og Regnum Carya Resort og har feriert på begge. Ramada har veldig vakker utsikt og fine rom til å være Holiday Collection. Regnum er mer luksuriøst, og man kan spise så mye Magnum-is man vil. Veldig godt mens man er der, men kanskje ikke fullt så morsomt etter ferien...

Mitt beste reisetips: Reis til steder hvor du ikke har vært tidligere. Noe som jeg elsker, er lokalbefolkning, kultur, mat, vin og å ta seg en road-trip for å se på omgivelsene.


Michael Bronzini - IT Manager

Favoritthotell Nazar: Jeg liker mange Nazar-hotell, men dersom jeg må velge, så blir det Delphin Imperial - hotellet med den gode maten, de beste drinkene og luksus i overflod!

Mitt beste reisetips: Bestill hamam til mamma, Captain Nemo til barna og drinker samt snacks ved bassenget til pappa. Det er et uslåelig konsept.