Vi på Nazar!


På destinasjonen

Johanna Kamiloglu - Turkey Area Manager

Favoritthotell hos Nazar: Mitt favoritthotell er uten tvil Regnum Carya Resort i Belek! Jeg elsker hotellet, alle fasiliteter og fine bassengområder og fremfor alt de vakre rommene - spesielt villaene! Maten er så himla god og fint presentert, og det søte patisseriet med vakre og altfor gode kaker er mitt favorittsted. Det er helt umulig å gå forbi uten å smake litt...

Mitt beste reisetips: All Inclusive er absolutt det beste alternativet om man vil ha en avslappet ferie! Jo høyere hotellstandard, desto høyere er kvaliteten på service, fasiliteter, mat og drikke. Jeg kan varmt anbefale våre Premium-hotell. Jeg liker virkelig hvor behagelig det er med All Inclusive og spesielt det at man ikke trenger å ha med seg lommeboken mens man nyter ferien. Jeg liker også at forskjellige måltider serveres på ulike tidspunkt og steder rundt omkring på hotellet.


Leyla Pedersen Yüksel - Operation Manager

Favorittreisemål i verden: Dessverre har jeg ikke sett hele verden, men av de stedene jeg har besøkt, er Sydney det mest fascinerende! Den har alt hva en storby skal ha, samtidig som den er fylt med grønne parkanlegg, hav og noen av verdens beste strender like ved.

Favorithobby når du er på ferie, hva er det du alltid gjør? Favoritthobby under ferien? Enkelt – utforske nye steder samtidig som man shopper.


Elina Edström - Service Center Manager

Favoritthotell hos Nazar: Pegasos Royal. Perfekt strand, vakkert hageområde, og du kan bruke tre helt forskjellige hoteller.

Favorittreisemål i verden: En by jeg aldri vil slutte å besøke. Byen har alt, shopping, severdigheter og god mat. Og selvfølgelig Eiffeltårnet.

Favoritthobby når du er på ferie, hva er det du alltid gjør? Jeg er mye på stranda, for jeg elsker å svømme i havet. Shopping og rundturer.

Pinja Raistakka - Destination Guide Service & Concept Manager

Favoritthotell Nazar: Uten tvil Side Star Elegance i Side. Hotellet har mange stamgjester og jeg forstår virkelig hvorfor. Hotellet er virkelig velholdt og det ligger perfekt til med stranden rett foran og Sides gamleby bare en kort spasertur unna. Kombinasjonen av plasseringen sammen med høy kvalitets service og et velsmakende All-Inclusive-program gjør at man kan være sikker på å få en uforglemmelig ferie her!

Favorittreisemål i verden: Om jeg tar bort Spania, så er min favoritt Funchal i Madeira ved juletiden. Det er kjent for sine tusentalls julelys som finnes i den gamle bydelen, og det arrangeres konserter og shower som ikke koster noe å bli med på. Madeira har mye å tilby for den som vil utforske vakker utsikt på sin ferie.

Favoritthobby når du er på ferie, hva er det du alltid gjør? Siden jeg har jobbet lenge på våre solrike ferierdestinasjoner, er ikke soling og sol så viktig lenger når jeg skal på ferie. Jeg vil utforske og se nye saker og det har en stor betydning når jeg planlegger mine ferier. Destinasjonene jeg besøker må ha steder eller severdigheter for at jeg skal kunne si at jeg har hatt en fantastisk ferie. Om det i tillegg er sol er det bare et pluss.