Vår historie

2004
Nazar begynner offisielt sin virksomhet fra Norge, Danmark og Sverige ved et stort pressemøte den 19. januar. Nazar er på dette tidspunktet en del av det store britiske  reisekonsernet First Choice og er konsernets første investering i Norden. 

2006
Nazar utvider til også å arrangere reiser fra Finland. Også her er Nazar først ute med å tilby All Inclusive-ferier og primært fire- og femstjerners hoteller i middelhavsområdet.

2007
De to store reisekonsernene First Choice og TUI fusjonerer og blir til TUI Plc., verdens  største reisekonsern. Dermed blir Nazar bl.a. søsterselskap til Star Tour i Norge.

2009
Nazar lanserer Nordens første All Inclusive-program til Kreta, som dog blir avsluttet igjen etter sommeren 2011.

2011
Nazar er den første nordiske reisearrangøren til å tilby et program utelukkende med All Inclusive-reiser.

2012
På tross av den økonomiske krisen presenterer Nazar sitt beste resultat noensinne både i forhold til salg og gjestenes tilfredshet.

2014
Nazar utvider og selger reiser fra Island og blir Nordens mest nordiske resisearrangør. TUI Plc. og TUI AG slår seg sammen og danner den nye TUI Group.

2018
Nazar lanserer det populære ferieparadiset Bulgaria, med familievennlige hotell nære langstrakte sandstrender, spennende historie og med et behagelig og stabilt sommerklima. 

2019
Nazar arrangerer den spektakulære konkurransen Dream Plane der over 4000 lag rundt om i Norden konkurrerer om et helt fly gjennom spill, leker, skattejakter og ikke minst taktikk. Vinnerreisen med 180 All Inclusive-reiser på femstjerners familiefavoritten Pegasos World gjennomføres i oktober samme år.