Når du reiser som funksjonshemmet

Generell informasjon

Som spesialist på kvalitetsreiser råder vi over et antall hoteller som egner seg for funksjonshemmede. Det fins svært få hoteller i Tyrkia som er ordentlig tilrettelagt for funksjonshemmede og ingen av våre hoteller er fullstendig anpasset for funksjonshemmede. Vi har likevel valgt noen hoteller som vi kan anbefale avhengig av dine behov.

For de beste betingelsene for en vellykket ferie som funksjonshemmet kan vi tilby hoteller som Pegasos World, Pegasos Resort og Pegasos Royal. Hvis man sitter i rullestol, kan man likevel bevege seg relativt uhindret rundt på området.

Det fins per i dag ingen heiser i bassengene, det kan også være vanskelig å ta seg frem i sanden med rullestol siden det ikke er ordentlige ramper.

Vi kan ikke tilby handikaptilpassede transferbusser til og fra flyplassen. Om rullestolen ikke er sammenleggbar behøver du å forhåndsbestille privat transfer ved bestilling (ekstra kostnad).

De romslige restaurantene ligger lett tilgjengelig fra heiser og rom.

 

Noen gode råd

Tilrettelegging for funksjonshemmede på hoteller er et relativt nytt begrep i mange turistland, også i Tyrkia. Lag derfor en liste både over absolutte krav men også på dine ønsker slik at vi best mulig kan utforme et passende arrangement.

Planlegg reisen i god tid og beskriv behovene så detaljert som mulig. Presenter alltid kravene dine skriftlig.

Del gjerne dine erfaringer med oss etter hjemkomst, til glede og nytte for fremtidige gjester med funksjonshinder.

Vennligst fyll ut skjemaet med all viktig informasjon om dine behov og spesielle ønsker, slik at vi kan hjelpe deg best mulig, senest 7 hverdager innen avreise. Vi svarer på din henvendelse via e-post.

Ved andre behov eller spørsmål, kontakt vår kundeservice