Türkler/Alanya, Tyrkia

Eftalia Aqua

Gjestenes vurdering
3.6 av 5
Baseres på 352 svar
Gjestenes vurdering
3.6 av 5
Baseres på 352 svar

7 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
50 m 
Sentrum
5 km/17 km 

Populært vannlandshotell nær Alanya

Familiehotellet Eftalia Aqua har i mange år vært et av Nazars mest populære badelandshotell, og vi forstår godt hvorfor - Her får du All Inclusive, store familiesuiter med plass til opptil 7 personer og barnepris til og med 17 år. 

Utover hotellets egne badeland, har du fri tilgang til den enorme beach club Eftalia Island, når du bor på Eftalia Aqua - beach clubben kan også benyttes når man bor på søsterhotellene Eftalia Ocean og Eftalia Village. Her er det blant annet et stort badeland, basseng, barneklubb, restauranter og selvfølgelig en sandstrand! På hotellområdet er det også et stort område med piratskip, vannsklier og bassenger, hvor hele familien kommer til å stortrives. 

Eftalia Ocean ligger i Türkler tett ved den lille byen Avsallar, hvor det er flere hyggelige cafeer, restauranter og butikker. Fra hotellet er det kun en halv time biltur til den populære feriebyen Alanya. 

Dette hotell er et av våre familievennlige All Inclusive hotell med god standard, og det inngår i vår Holiday Collection. Gigantisk beach club

Når du bor på Eftalia Aqua har du tilgang til den fantastiske beach club Eftalia Island, den strekker seg utover et enormt område langs stranden. Du skal bare over på den andre siden av veien fra hotellet for å komme hit, og det er bygget en tunnel under veien så du enkelt tar deg til den fantastiske beach clubben. Her åpner det seg en verden med vannaktiviteter, bassenger, restauranter og en deilig sandstrand. 

Til barna er det flere separate barnebasseng med et fett piratskip med mindre vannsklier og gøyale vannleker, som de yngste vil elske. Rundt om det ene barnebassenget er det en liten lazy river, hvor de minste kan drive rundt i sine små oppblåsbare baderinger eller bare svømme avsted i strømmen. De litt større barna og banlige sjeler kommer til å elske beach clubbens badeland. Her er det nemlig ikke mindre enn 12 super kule vannsklier. 

I beach clubben er det også flere barer og restauranter, hvor du kan ta en pause fra solen og nyte litt kald drikke i en av de deilige sofaene med en deilig utsikt over havet. 

Sanden er finkornet med innslag av småsteiner i vannkanten. Vannet blir relativt fort dypt. Her er solsenger, parasoller og en strandbar, her serveres det snacks og lokale drikkevarer. Du kan, mot et tillegg, leie en fin strandpaviljong for en dag. 

Beach clubben benyttes fritt av gjester på Eftalia Aqua og fire andre Eftalia hotell, hvor familiehotellene Eftalia Ocean og Eftalia Village også kan bestilles gjennom Nazar. 

På Eftalia Aquas egne hotellområde er det også et badeland med 11 vannsklier for både store og små. Her  finnes også et deilig stort basseng, hvor det i løpet av dagen arrangeres underholdning og aktiviteter, det finnes også et stille-basseng som er forbeholdt personer over 16 år, hvor du kan slappe av i ro og fred. Det er flere barnebasseng, hvor det er tenkt å skjerme de minste for solen - disse bassengene er derfor skjermet fra solen. 

Hotellet har også et innendørs-basseng, som ligger i tilknytning til fitnesscenteret. 

Hotellet tilbyr håndkle-service til både basseng og strand uten ekstra kostnader - du skal kun betale et depositum i starten av ditt opphold. Av sikkerhetsmessige grunner, er det begrensninger på høyde, alder for visse av vannskliene. Les mer under "viktig å vite før du bestiller din reise". 

Mot betaling: 

Visse vannsportsaktiviteter 

Eftalia Island: andre drikkevarer enn, øl, vin, brus og vann, mat og drikke i visse av temarestaurantene, spa alle drikkevarer på diskoteket. 

All Inclusive – ingen uventede utgifter!

Har du ikke allerede oppdaget fordelene med å reise med All Inclusive, så er tiden inne! Her trenger du aldri å tenke på pengepungen eller hvor maten skal inntas. 

Frokost, lunsj og middag blir servert som buffeer i hovedrestauranten, og det er også tenkt på barna som har sitt egne bufféområde. På visse dager er det festilge temakvelder, foreksempel tyrkisk aften, som preger og pryder både serveringer og menyen. Alle lokale drikkevarer er inkludert i prisen. 

Rundt på hotellområdet er det snackbarer med pizza, bakte poteter, kebab og fersk frukt. Gå ikke glipp av hotellets egen pub, Efes, som serverer iskaldt øl, eller det lille konditoriet i lobbyen, som byr på smakfullt bakverk og kaffe. Is er inkludert for alle hotellets gjester under visse tider på beach clubben, og på beach clubben fins flere restauranter og barer, både ved bassengene og ved stranden.

På beach cluben er det også fire tema-restauranter; tyrkisk, italiensk, asiatisk samt en grillrestaurant - du har mulighet for å spise på en av disse restauranter uten tillegg en gang såfremt det finnes plasser. Husk å bestille bord på forhånd!

 

Mot betaling:

Ferskpresset fruktjuice, special-cocktails, drikkevarer på flaske,enkelte importerte drikkevarer, tyrkisk kaffe, og alle drikkevarer på Eftalia Island-diskoteket. I beach baren må man betale for andre drikkevarer enn øl, vin brus og vann. Besøk på temarestaurantene, utover første besøk på en av dem.  

Viktig å vite før du bestiller reise

Eftalia Aqua er et større hotell og det samme gjelder beach clubben, med så mange mennesker, så innimellom kan stemningen være temmelig livlig og aktiv, samme som at det er mye folk i hovedrestauranten - og det er ofte mye aktivitet, det kan også særlig i høysesong være litt trangsel ved buffeten. 

Vannet ved stranden blir relativt fort dypt, så hold øye med små barn, når de leker i vannkanten. 

Beach clubben kan fritt benyttes av gjestene på Etalia Aqua og fire andre Eftalia hoteller, hvor familiehotellene Eftalia Aqua og Eftalia Village kan bestilles gjennom Nazar. 

Vær oppmerksom på at det ikke er heis i de tre-etasjes anneksbyggningene. 

Wifi på hotellet kan variere en del i hastighet og dekning avhengig av hvor på hotellets område du befinner deg. Kun noen rom har Wifi, men forbindelsen kan være litt ustabil. Det er fri Wifi i hotellets lobby. Det er et stort område, og mange mennesker derfor kan det på visse tidspunkter av dagen være vanskeligere å komme på nett enn andre. Det er ikke Wifi på beach clubben. 

Badelandet på Eftalia Island er åpent mellom 10-12 og igjen mellom 13:30-17(med forbehold for endringer) 

Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger på høyde og alder for visse vannsklier: 

Vannsklier

Wild Slide
30 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimum høyde 130 cm. Dybde på basseng 125 cm. 

Free Fall
32 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimum høyde 130 cm. Dybde på basseng 125 cm.

Black Hole
89 meter lang. Aldersgrense 11 år, 7-10 år med voksen. Minimum høyde 130 cm. Dybde på basseng 125 cm. 

Rafting West/East
69 meter lange. Aldersgrense 11 år, 7-10 år med voksen. Dybde på basseng 125 cm.

Twister Right/Left
55 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumlengde 130 cm. Dybde på basseng 120 cm.

Kamikaze
54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumlengde 130 cm. Dybde på pool 120 cm.

Multi Slide
54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumlengde 130 cm. Dybde på pool 120 cm. 

Body Slide
70 meter lang. Aldersgrense 11 år.  Minimumlengde 130 cm. Dybde på pool 125 cm. 

Bowl
40 meter lang. Aldersgrense 14 år. Minimumlengde 145 cm. Dybde på pool 180 cm.

Boomerang
23 meter lang. Aldersgrense 14 år. Minimumlengde 145 cm. Dybde på pool 145 cm.

Bemerk at hotellet kan endre disse regler uten å informere Nazar.

Internasjonal barneklubb og minidisco

Hvis barna ønsker annen underholdning enn badelandet, så arrangerer familiehotellets internasjonale aktivitetsguider hver dag en masse gøyale og hyggelige aktiviteter i den internasjonale barneklubben ved beach clubben. 

Barneklubben er et legeparadis for alle hotellets barn mellom 4-12 år, hvor aktivitetsguidene leker med barna, lager kreative aktiviteter, øver på dans til minidisco og arrangerer konkurranser. Kveldens høydepunkt er minidisco, hvor barna ivrig fremfører sine kunnskaper på dansegulvet - kanskje du enda kan lære dine foreldre ett par trinn. 

I beach clubben finnes en stor lekeplass samt et mini-amfiteater, hvor barna kan lege og hygge seg. 


Aktiviteter på dagen og show på kvelden

På Eftalia Aqua har du gode muligheter for å få testet dine evner i både tennis, bordtennis og basketball, og er du interessert i konkurranser skal du holde øyne åpne når underholdningsteamet arrangerer turneringer i ulike aktiviterer. 

 

 

Store familiesuiter for opptil sju personer

Om dere er en stor familie som reiser samlet, eller om ungene skal ha med lekekamerater, så fortvil ikke! Her kan dere bo helt opptil sju personer samlet i de romslige familiesuitene. Legg merke til at i de treetasjes anneksbygningene er det ikke heis, men hotellets vennlige personale hjelper gjerne til med å få bagasjen fram.

Rommene er fordelt på henholdsvis en hovedbygning og fire anneksbygninger. Det er dobbeltrom og familiesuiter i alle bygningene så du kan ikke bestille en bestemt bygning på forhånd. Rommene er  innredet i brune, hvite og svarte nyanser.

Alle rommene har telefon, laminatgulv,TV, individuelt klimaanlegg, minibar, vannkoker, minisafe og balkong. På badet fins dusjkabin og hårføner. 

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrommene er på ca 24 m2 og her fins en dobbeltseng, en enkeltseng og den fjerde personen sover enten i en sovesofa eller i en sovestol. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo opptil tre voksne og det er mulig for opptil to barn å få barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

 

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

I familiesuiten på ca 43 m² fins to soverom med to sengeer i hver. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo opptil fire voksne her og det er mulig å få opptil to barnepriser. 

Familiesuite for syv personer, 4–7 personer

Familiesuite for syv personer, 4–7 personer

Familiesuite, på ca 60 m² består av to soverom. Det er en dobbeltseng og to enkeltsenger og resten av selskapet sover på sovesofaer. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan bo maks. seks voksne og opptil to barn kan få barnepris.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Türkler/Alanya

Hotellet ligger ved Türkler utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Vannparken inne på hotellet, den internasjonale barneklubben og underholdningen arrangert av hotellets aktivitetsteam starter 26. mars (om været tillater det). Temarestaurantene og vannparken på beach clubben beregnes å være åpen mellom 15. april -24. oktober, men disse datoene kan endres.

Våre Collections