Sunny Beach, Bulgaria

Wela Hotel

Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 90 svar
Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 90 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
200 m 
Sentrum
1 km 

Gangavstand til strand og sentrum i Sunny Beach

Wela Hotel ligger i den nordlige og roligere delen av Sunny Beach. Herfra har du gangavstand til den finkornede sandstranden som strekker seg langs hele stedet, og også til det livlige sentrum med shopping, restauranter og barer.

Dette er et friskt og trivelig All Inclusive-hotell som passer om du reiser med familien, med vennene eller på tomandshånd. Her bor du i moderne og lyse rom med balkong der man kan være opptil seks personer. Du får et hyggelig bassengområde og her finnes flere ulike muligheter til aktiviteter både for store og små, samt velværesenter og treningsrom.

Nær den finkornete sandstranden i Sunny Beach

Wela Hotel inviterer inn til et hyggelig bassengområde med separat seksjon for barn. Solsenger og parasoller finnes plassert rundt på området og det er nær forfriskende drikke i bassengbaren.

Fra hotellet er det ca. 200 m til den finkornede sandstranden som strekker seg langs hele Sunny Beach i form av en halvmåne. Her finnes det solsenger og parasoller å leie samt koselige restauranter å besøke. Badehåndklær på hotellet er ikke inkludert og det er ikke tillatt å ta med seg håndklær fra hotellrommet til basseng eller strand, så det kan være en god idé å ta med seg et badehåndkle hjemmefra.

Mot betaling

Leie av solsenger og parasoller samt mat og drikke på stranden.

All Inclusive er inkludert

På Wela får du et velsmakende All Inclusive-program som inngår i prisen. Alle hovedmåltidene serveres i hovedrestauranten der man enten kan velge å sitte inne eller ute på markterrassen i skyggen.

I brunsjrestauranten på hotellet serveres det sen frokost og snacks i løpet av dagen og i bassengbaren har man adgang til drikke når du blir tørst.

Is, som er et must for mange på ferien, er inkludert i All Inclusive-programmet og blir servert på bestemte tider i løpet av dagen.

Bortsett lobbybaren, kan man sette seg i nattbaren som er åpen i løpet av døgnets sene timer og ta noe godt å drikke. Observer derimot at nattbarer ikke er inkludert i All Inclusive-programmet. All Inclusive gjelder til kl. 12:00 på hjemreisedagen.

Mot betaling

Importerte drikkevarer, drikke på flaske og nattbaren.

Internasjonal barneklubb og minidisko

Hotellet har sin egne internasjonale barneklubb som står klart til å ta imot barn mellom 4-12 år. Der blir det arrangert ulike aktiviteter flere dager i uken, samt minidisko på kvelden.

Ta en pause fra solsengen!

På hotellet finnes det flere muligheter om vil ta en pause fra solsengen. Hotellets underholdningsteam ordner aktiviteter for både store og små. Ved bassenget finnes et stort sjakkspill man kan velge å utfordre noen i, eller hvorfor ikke gå inn å spille en runde minigolf. Det finnes også mulighet å spille volleyball eller fotball på en mindre treningsbane.

Hotellet har både et treningsrom og et velværesenter, og der kan man velge blant ulike massasjebehandlinger, besøke badstuen eller gå på tyrkisk bad.

Mot betaling

Alle behandlinger i velværesenteret samt bruk av badstue og tyrkisk bad.

Rom for opptil seks personer

På Wela Hotel bor du i romslige dobbeltrom der det kan bo inntil seks personer. Du kan velge å bo på et av de nylig oppussede rommene som har moderne møbler og er innredet i lyse farger.De andre rommene er enkelt og praktisk innredet i behagelige nyanser og alle har balkong. De er utstyrt med tv, safe, minikjøleskap, sentralstyrt eller individuell luftkondisjonering, heldekkende matte, dusj og hårføner.

I lobbyen på hotellet er WiFi kostnadsfritt, men ønsker man det på rommet er det mot betaling.

Mot betaling

WiFi på rommet og minisafe som i enkelte tilfeller kan være plassert i resepsjonen.

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrommene er på ca. 30 m², innredet med en dobbeltseng og en eller to sovesofaer som måler 66x180 cm. Her kan man bo opptil fire personer, maks tre voksne og rommet krever minst to fullt betalende. Det er mulig å få et barnepris og denne romstypen går også å bestille som enkeltrom mot et tillegg.

Dubbelrom – Oppusset, 2-4 personer

Dubbelrom – Oppusset, 2-4 personer

De nylig oppussede dobbeltrommene har mer moderne møbler enn de vanlige rommene og er innredet i lyse farger. Dobbeltrommene er ca 30 m2 og innredet med to ordentlige sengeplasser samt 1-2 sovesofaer som måler 180x60 cm, noe som er mindre enn en normalstor seng. Her kan det bo inntil fire personer hvorav maks tre voksne, og rommet krever minst to fullt betalende. Det er mulig å få en barnepris og denne romtypen går også å bestille som enkeltrom mot et tillegg.

Deluxerom, 3-5 personer

Deluxerom, 3-5 personer

Rommene er ca. 45 m², innredet med tre ordentlige soveplasser og to sovestoler som måler 66x180 cm. Her kan man bo opptil fem personer, rommet krever minst tre fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Deluxerom – Oppusset, 3-5 personer

Deluxerom – Oppusset, 3-5 personer

De nyoppussede deluxerommene har mer moderne møbler enn de ordinære rommene, og er innredet i lyse farger. Deluxerommene er ca 45 m2, utstyrt med tre ordentlige sengeplasser og to sovesofaer som måler 180x60 cm, noe som er mindre enn en normalstor seng. Her kan det bo inntil fem personer, det kreves minst tre fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Connection-rommene er ca. 60 m², består av to dobbeltrom forbundet med en dør og her kan man være opptil seks personer. Rommet krever minst fire fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Dubbelrom Connection – Oppusset, 4-6 personer

Dubbelrom Connection – Oppusset, 4-6 personer

De nylig oppussede rommene connection har mer moderne møbler enn de ordinære rommene, og er innredet i lyse farger. Connection-rommene er ca 60m2, består av to dobbeltrom knyttet sammen med en dør og har plass for inntil seks personer. Rommet krever minst fire fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Sunny Beach

Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det intensivt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber.

Her har du en ca. 6 km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar

Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamle byen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i gatene, brosteinsgater, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections