Nyhet

Pomorie, Bulgaria

Wave Hotel

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
5 km 

Nytt og fresht hotell

Wave Resort er et splitter nytt hotell som åpnet dørene i 2019. På dette lekre hotellet har du masse plass å røre deg på, flere herlige basseng og All Inclusive hele døgnet.

Det imponerende og iøynefallende hovedbassenget, som brer seg ut over en betydelig del av hotellområdet, ligger ved siden av de store fontenene i hagen, og her er det åpent og luftig med god plass. Her er det også et aktivitetsbasseng, et område med vannsklier og annen vannlek samt et vakkert område ved det rolige bassenget.

Fra terrassen ved den store innbydende lobbyen kan du om kvelden kikke på det heftige fonteneshowet mens du koser deg med et glass bobler eller en forfriskende drink. På Wave Resort kan du faktisk benytte deg av All Inclusive døgnet rundt, og i tillegg til buffeene i den store og lyse hovedrestauranten finnes det også tre temarestauranter og fire barer rundt omkring på hotellet. Hotellet er innredet i en minimalistisk stil som tiltaler de nordiske gjestene - rene linjer, rustikke detaljer som betonggulv, hvite vegger, lyst tre, lyse og behagelige stoler og myke sofaer.

De luftige rommene, som alle har balkong, er også innredet i samme stil som resten av hotellet. Wave Resort ligger omgitt av saltutvinningsfelt et stykke bort fra det meste, men du har alt du kan tenkes å trenge på hotellet.

Hotellet ligger knapt 5 km fra Pomorie, 7 km fra det koselige Nessebar og 10 km fra livlige Sunny Beach - og med kun 15 km til Burgas flyplass er transfertiden kort når du ankommer Bulgaria.

Wave Resort er et av Nazars hotell der du får mye for pengene og det inngår i vår Holiday Collection.

Imponerende basseng med innebygd boblebad

Du kan ganske enkelt ikke unngå å legge merke til det imponerende og iøynefallende hovedbassenget som strekker seg ut over en betydelig del av hotellområdet. Dette avlange bassenget har flere avstikkere ut på sidene og det finnes til og med et boblebad midt i bassenget. Her finner du også et aktivitetsbasseng, et rolig basseng og et barnebasseng med et sprutende plaskeområde og et par mindre vannsklier for de minste i familien. I området ved det rolige bassenget, som er for personer over 16 år, hersker en behagelig og avslappet stemning. Her er det helt nydelig å ligge og late seg på de myke madrassene i paviljongene rundt bassenget. Vannelskerne som vil ha full fart kommer sikkert til å tilbringe mye av tiden i området med de fire morsomme vannskliene. Den private stranden har delvis svart sand som er rik på mineraler - og det kan absolutt anbefales å ta en oppkvikkende dukkert i Svartehavet før dagen starter. Her finnes det solsenger og parasoller. Vær oppmerksom på at vannet er relativt brådypt ved stranden. Det lekre innendørsbassenget bader i herlig lys ettersom det er omgitt av store vinduspartier. Vær oppmerksom på at innendørsbassenget ikke er åpent i juli og august.

All Inclusive hele døgnet

Når du er på ferie med All Inclusive slipper du å tenke på hva dere har råd til når dere skal ut og spise - her er nemlig alle måltidene betalt hjemmefra og det samme gjelder drikke. På Wave Resort kan du faktisk benytte All Inclusive døgnet rundt!

De tre hovedmåltidene serveres som buffet i den store, åpne og lyse restauranten og det er mulig å nyte måltidene utendørs. Barna har sin egen seksjon med barnevennlig mat - servert slik at de selv kan forsyne seg med det de vil ha.

I løpet av dagen serveres det forskjellig snacks i snacksrestauranten ved bassenget, og i lobbyen kan du få noe å spise hele døgnet og i tillegg forsyne deg av kalde og varme drikker. Tilbudet av mat, snacks og drikkevarer er avhengig av hvilken tid på døgnet det er, og kan variere.

På Wave Resort har de også tre temarestauranter - en bulgarsk, en asiatisk og en middelhavsrestaurant. Disse er innredet i ulike stiler, som avspeiler maten i den aktuelle restauranten, og er mer intime enn hovedrestauranten ettersom det kun er plass til 40 personer. Temarestaurantene kan besøkes mot et mindre tillegg og det anbefales å bestille plass i god tid.

Det kan være en litt hektisk stemning i hovedrestauranten på de mest populære tidene ettersom det er mye mennesker der.

Vannlek og vannsklier

Dersom området med vannskliene, vannlekeområdet og de herlige bassengene - og tro oss, det store hovedbassenget er utvilsomt et populært trekkplaster - ikke er nok til å holde barna i gang, så blir sikkert den internasjonale barneklubben populær. Det er et stort område som har både innendørs og utendørs fasiliteter. I det store lyse og åpne lokalet finnes det masse leker og utendørs har de en stor og herlig lekeplass med gummiunderlag som også er populær.

Zumba, yoga og vannpolo

Hotellets aktivitetsteam tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter i løpet av dagen så hvis du ikke bare vil ligge og slappe av ved bassenget og på stranden så har du store muligheter for å delta i aktivitetene - vannpolo, zumba, boule og bueskyting for å nevne noe.

Det tilbys også en del aktiviteter som fokuserer på mindfullness, så her kan du utøve både yoga og tai-chi. På hotellets fine treningssenter finner du flere maskiner, vekter og tredemølle så du har virkelig alle forutsetninger for en aktiv ferie på Wave Resort.

Vil du heller slappe av og skjemme bort deg selv, så bør du besøke hotellets herlige spaavdeling.

Fra terrassen ved den store innbydende lobbyen kan du om kvelden kikke på det heftige fonteneshowet mens du koser deg med et glass bobler eller en forfriskende drink. Flere kvelder i uken byr de på underholdning i hotellets amfiteater.

Hotellet tilbyr shuttlebuss til nærliggende Pomorie, der du kan rusle en tur og se på det lokale folkelivet. Bussen kjører flere ganger daglig, både til og fra Pomorie.

Wifi er gratis på hele hotellet.

Romslige rom i minimalistisk stil

Rommene er luftige og delikate og minimalistisk innredet i en stil som tiltaler de nordiske gjestene. Her er det rene linjer og lyse nyanser som beige, klarblått og hvitt.

På rommene er det både fliser og laminatgulv og her finnes det telefon, tv med oversikt over hotellets fasiliteter og muligheter, walk in closet, sentral aircondition, minibar, safe og gratis wifi.

Alle rommene har balkong som enten har utsikt over hotellets område eller omgivelsene rundt.

Dobbeltrom med hageutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom med hageutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrommet er på 36 m² og her er det tre vanlige sengeplasser. Dette rommet har utsikt til hagen og mot et tillegg kan du bestille rommet med delvis havutsikt (seaside) eller havutsikt. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks tre personer og det er mulig å få én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom med delvis havutsikt (seaside), 2-4 personer

Dobbeltrom med delvis havutsikt (seaside), 2-4 personer

Dobbeltrommet er på 36 m² og her er det tre vanlige sengeplasser. Dette rommet har delvis havutsikt (seaside). Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks fire personer, hvorav maks tre voksne og det er mulig å én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom Deluxe med delvis havutsikt (seaside), 2-3 personer

Dobbeltrom Deluxe med delvis havutsikt (seaside), 2-3 personer

Dobbeltrom Deluxe er 44 m² og her er det tre vanlige sengeplasser. Dette rommet har delvis havutsikt (seaside) og mot et tillegg kan du bestille rommet havutsikt. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks tre personer og det er mulig å få én barnepris.

Dobbeltrom med havutsikt, 2-4 personer

Dobbeltrom med havutsikt, 2-4 personer

Dobbeltrommet er på 36 m² og her er det tre vanlige sengeplasser. Dette rommet har havutsikt. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks fire personer, hvorav maks tre voksne og det er mulig å få én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom Deluxe med havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom Deluxe med havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom Deluxe med havutsikt er 48 m², her er det tre vanlige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks tre personer og det er mulig å få en barnepris. 

Familiesuite med delvis havutsikt (seaside), 2-4 personer

Familiesuite med delvis havutsikt (seaside), 2-4 personer

Denne familiesuiten er 59 m², og her er det fire vanlige sengeplasser. Dette rommet har delvis havutsikt (seaside). Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks fire personer og det er mulig å få én barnepris.

Stort dobbeltrom med havutsikt, 2-4 personer

Stort dobbeltrom med havutsikt, 2-4 personer

Dette rommet er 43 m² og her er to vanlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 200x82cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks fire personer hvorav maks tre voksne, og det er mulig å få én barnepris.

Dobbeltrom Deluxe Swimup, 2-3 personer

Dobbeltrom Deluxe Swimup, 2-3 personer

Dobbeltrommet Deluxe Swimup er 44 m² og her er to vanlige sengeplasser. Det er også en sovesofa som måler 198x80 cm når den er slått ut. Fra rommet er det utgang til en liten terrasse der du kan hoppe direkte i det avlange bassenget, som du deler med de omkringliggende rommene

Et par timers avslapning

Ferietid er jo det samme som tid til å skjemme bort seg selv, og det finnes vel få måter som er bedre å gjøre det på enn med en lekker og egoistisk spabehandling som kun fokuserer på at du skal føle deg vel? På Wave Resort er du i trygge hender hos de hyggelige og erfarne ansatte.

Hvis du ikke har lyst på en behandling kan du fritt benytte bastuen, dampbadet, boblebadet og saltrommet. Det finnes til og med en maskin med knust is og det er virkelig deilig å kjøle seg ned ved den før eller etter en tur i bastuen. Bastuen er stor og lys og har panoramavinduer med utsikt mot hagen.

Mot betaling:

Alle behandlinger

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden. På Wave Resort gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har magnetiske nøkkelkort til alle rom, som gjør at elektrisiteten slås av når gjestene forlater rommet • Klimaanlegget slås av når balkongdøren åpnes, og også når gjestene forlater rommet

• Gjenvinnbare plastkopper ved basseng- og strandbaren

• De har shampoo- og såpebeholdere på badet, i stedet for engangsemballasje av plast

• Passer på at avfall sorteres og at det sendes til resirkulering og gjenvinning

Innendørsbassenget er stengt i juli og august.

Det blir relativt fort dypt på stranden.

Det kan være litt hektisk stemning i hovedrestauranten på de mest populære tidene, ettersom det er mye mennesker.

Med All Inclusive hele døgnet kan du alltid få noe å spise i lobbyen, samt forsyne deg med kalde og varme drikker. Utvalget av mat, snacks og drikke er avhengig av når på døgnet det er og kan variere.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections