Nyhet

Kemer, Tyrkia

Viking Suite

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
1 km 
Sentrum
300 m 

Obs. Dette hotellet er ikke lenger med i vårt utvalg. Se våre hotell i Tyrkia her

Viking Suite er et trivelig leilighetshotell med mange stamgjester som setter pris på den vennlige, gode og personlige servicen og den avslappende, behagelige atmosfæren. Hotellets hjerte er det koselige bassengområdet der den deilige feriestemningen er på topp.

'Det går en shuttlebuss til en nærliggende strand, så det er også mulig å ta en oppfriskende dukkert i Middelhavet. Du bor i leiligheter og All Inclusive er inkludert i prisen.

Hotellet ligger i utkanten av byen og har gangavstand til butikker, restauranter og matbutikker.

Viking Suite er en del av Value Collection, som er vår samling av prisvennlige hotell.

Slapp av ved bassenget eller nyt stranden

Hotellets hjerte er det koselige bassengområdet der den deilige feriestemningen er på topp. I tillegg til å være det naturlige samlingspunktet på dagene, når det bader i solens stråler og herlige varme, så er det også her kveldsunderholdningen skjer et par kvelder i uken.

Hvis du vil ta en oppfriskende dukkert i Middelhavets blå bølger, så kjører hotellets shuttlebuss til en nærliggende strand og her finnes både solsenger og parasoller til hotellets gjester. Badehåndklær kan lånes mot en avgift. Alternativt kan du ta med det hjemmefra.

Barneklubb och lekeplass

Det finns en liten barneklubb der barna kan leke med andre barn. Det finnes også en liten lekeplass og en del av bassenget er barnebasseng.

Lyse leiligheter

Leilighetene på Viking Suite er lyse og moderne og innredet i behagelige farger. I alle rom finnes telefon, tv, luftkondisjonering, hårføner og det er fliser på gulvet. Det er et mindre kjøkken utstyrt med de mest grunnleggende tilbehørene samt vannkoker, mikrobølgeovn og kjøleskap.

Mot betaling

Minisafe og luftkondisjonering.

Toromsleilighet uten balkong, 2 personer

Toromsleilighet uten balkong, 2 personer

Denne leiligheten er 25 m² og her finnes to vanlige sengeplasser i soverommet. Her kan bo to personer, hverken mer eller mindre. Denne leiligheten har ikke balkong. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Toromsleilighet med balkong, 2-4 personer

Denne leiligheten er 30 m² og her finnes to vanlige sengeplasser i soverommet, samt to ekstrasenger i stuen. Disse måler 90x190 cm. Her kan maks. bo fire personer og det er mulig å få to barnepriser. Denne leiligheten har balkong.

Toromsleilighet med balkong, uten måltider, 2-4 personer

Denne leiligheten er 30 m² og her finnes to vanlige sengeplasser i soverommet, samt to ekstrasenger i stuen. Disse måler 90x190 cm. Her kan maks. bo fire personer og det er mulig å få to barnepriser. Denne leiligheten har balkong. Oppholdet i denne leiligheten er uten måltider. 

Treromsleilighet, 4-5 personer

Denne leiligheten er 45 m² og her finnes to soverom med to vanlige sengeplasser. I stuen finnes en ekstraseng, som måler 90x190 cm. Her kan maks. bo fem personer, maks. fire voksne, og det er mulig å få en barnepris. Denne leiligheten har balkong.

Slapp av i hotellets spa

Du kan få massasje eller ansiktsbehandling i hotellets lille spa.

Mot betaling

Alle behandlinger.

Kveldsunderholdningen ved bassengområdet kan være forstyrrende for de leiligheter som ligger mot bassenget.

Visse rom vender mot en bakgård eller mot en mur.

Det er en del trafikk i området.

Barneklubben er åpen 15. Juni til 15. August. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections