Nyhet

Kemer, Tyrkia

Viking Star

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
600 meter 
Sentrum
450 meter 

Obs. Dette hotellet er ikke lenger med i vårt utvalg. Se våre hotell i Tyrkia her

På det populære All Inclusive-hotellet Viking Star i Kemer er det hyggelige bassengområdet hotellets naturlige samlingspunkt, og herfra kan du ligge og nyte utsikten til fjellene i horisonten, mens du nyter sol og bad.

Her er det en livlig stemning og hotellets aktivitetsteam underholder og arrangerer aktiviteter i både dag og kveldstimene. Viking Star har mange stamgjester og er en populær kjenning på det skandinaviske markedet.

På kvelden er bassengområdet stemningsfullt og her arrangeres både middag, minidisco og underholdning. Hotellet ligger i gangavstand til butikker, restauranter og supermarked, det er også et minimarked og en frisør på selve hotellet.

Viking Star er et av Nazars hotell, der du får mye for pengene og det er en del av våre Holiday Collection hotell.

Bassengområdet er hotellets hjerte

Det trivelige bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt og her kan du ligge og nyte utsikten til fjellene i horisonten. Her er det en livlig stemning og hotellets aktivitetsteam underholder og arrangerer aktiviteter i både dag og kveldstimene. Her er det også en bassengbar, der det er middag, minidisco og underholdning.

Hvis du vil ta en forfriskende dukkert i Middelhavets blå bølger, så kjører hotellets shuttlebus til en nærliggende strand som ligger bare 600 m fra hotellet, der det også er solsenger og parasoller til hotellets gjester.

De minste barna har et eget lite rundt barnebasseng med en liten vannsklie. Det er også et innendørsbasseng med et lite barnebasseng.

Mod betaling:

All mat og drikke på stranden

Ikke tenk på hvor dere skal spise

Det er deilig å reise på All Inclusive, da slipper du å tenke på hvor dere skal spise neste gang og på hva det koster – med All Inclusive er det allerede betalt hjemmefra og den største avgjørelsen er hva du skal velge på buffeten.

Frokosten, lunsjen og middagen på Viking Star serveres som buffé, og det er mulig å sitte både inne og ute. På ettermiddagen serveres det kaker, kaffe og te.

All lokal drikke er inkludert i All Inclusive-programmet.

Mod betaling:

Ferskpresset juice, importerte drikkevarer, is, tyrkisk kaffe, espresso, cappuccino, all drikke på Picadilly disco og i vitaminbaren, alle drikkevarer på temarestauranten, samt besøk på denne utover det første besøket som er inkludert. All mat og drikke på stranden.

Internasjonal miniklubb

Barna kan more seg og kanskje få nye venner i den internasjonale barneklubben.

Massevis av aktiviteter

Hotellets aktivitetsteam sørger for å lage fellesaktiviteter for hotellets gjester ved, i og rundt bassenget. Det kan være for eksempel vannpolo eller vannaerobic.

Om kvelden er det underholdning og aktiviteter, og på området ved bassenget er det minidisco og kveldsunderholdning. Hvis du kjenner at det rocker i rockefoten, er det også diskotek på hotellet.

Du kan også utfordre reisefølget ditt med en runde bordtennis, tennis, dart eller biljard. Hotellet ligger i gangavstand til butikker, restauranter og supermarked, det er også et minimarked og en frisør på selve hotellet.

Det er kostnadsfri Wifi i lobbyområdet, mens det er mot betaling på rommet.

Mod betaling:

Wifi på rommet, frisør, bordtennis, biljard og aktiviteter i spillerommet.

Flotte rom

Rommene på Viking Star er lyse og flotte. Her er det tv, sentral aircondition, minikjøleskap, safetyboks, hårføner og laminat på gulvet. Alle rommene har balkong.

Mod betaling:

Safetyboks, telefon, minibar, roomservice

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dette rommet er 22 m² og her er det to vanlige sengeplasser samt en ekstaseng på 90x190cm. Her kan det bo opptil tre personer, hvorav maks to voksne, det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Dette rommet er 25 m² og her er det to vanlige sengeplasser i soverommet, samt en sovesofa til barna i det andre rommet. Her kan det bo opptil fire personer, hvorav maks to voksne, det er mulig å få en barnepris. 

Køyesengrom, 2-4 personer

Køyesengrom, 2-4 personer

Dette rommet er 22 m² og her er det to vanlige sengeplasser i soverommet, samt en køyeseng. Her kan det bo opptil fire personer, hvorav maks to voksne, det er mulig å få en barnepris.

Familierom connection, 2-4 personer

Familierom connection, 2-4 personer

Dette rommet er 45 m² og består egentlig av to dobbeltrom med en dør mellom de to rommene. Det er to vanlige sengeplasser i hvert rom. Her kan det bo opptil fire personer og det er mulig å få en barnepris. Disse rommene ligger på øverste etasje og balkongene på disse rommene har en murvegg i framkant.

Njut av en härlig spabehandling

Her er det et fint spa der du kan slappe av ved innendørsbassenget, få et deilig tyrkisk bad i hamamet eller en avslappende behandling for kropp og sjel.

Mod betaling:

Alle behandlinger

Barneklubben er åpen mellom 14/5-15/10

Hotellets musikk, underholdning og diskotek kan være forstyrrende for visse rom, akkurat som den nærliggende moskéen.

Viss støy fra området og trafikken må regnes med.

Det er nivåforskjeller og trapper på hotellets områder.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections