Nyhet

Kemer, Tyrkia

Viking Nona Beach

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Strand
0 meter 
Sentrum
250 m 

Obs. Dette hotellet er ikke lenger med i vårt utvalg. Se våre hotell i Tyrkia her

Viking Nona Beach er et populært All Inclusive-hotell med mange stamgjester og med en perfekt beliggenhet i koselige Kemer. Det ligger like ved stranden og med kort gangavstand til butikker, restauranter og kafeer. Det finnes også en fin strandpromenade som er det selvklare valget for en tidlig morgenrunde før byen våkner.

Det koselige bassengområdet byr på en behagelig og avslappet stemning, og som hotellnavnet sier så ligger det like ved stranden. Det er en fin steinstrand med klart og herlig vann.

Viking Nona Beach er en del av vår Holiday Collection, og her får du mye for pengene.

Like ved stranden

Her finnes et koselig bassengområde, der det rår en behagelig og avslappet stemning. Ved bassengområdet ligger også hotellets restaurant og en bassengbar samt et mindre barnebasseng. Viking Nona Beach ligger, som hotellnavnet sier, like ved stranden. Det er en fin steinstrand med klart og herlig vann. Her finnes solsenger og parasoller.

Mot betaling

Mat og drikke på stranden.

Legg lommeboken hjemme

På Viking Nona Beach behøver du ikke tenke på lommeboken, for når du reiser med All Inclusive er alt allerede betalt hjemmefra! Du kan derfor nyte ferien med familien helt uten økonomiske bekymringer. Både frokost, lunsj og middag serveres som buffé i hotellets hovedrestaurant, og kan nytes i restauranten eller på den store terrassen.

I løpet av dagen serveres det lettere snacks, som f. eks. tyrkisk gözleme, og på ettermiddagen bys det på kaffe og kake.

Mot betaling

Ferskpresset juice, importert drikke, drikke på flaske, alle cocktails, tyrkisk kaffe, espresso, cappuccino, is (bortsett fra kl. 16:30-17:00), drikke og mat på stranden, samt all mat og drikke etter kl. 23.00.

Ekta ferie og avslapping

På Viking Nona Beach finnes alle muligheter for ren avslapning og feriefølelse. Det er en behagelig atmosfære og du kan nyte solen og varmen, og bade i både bassenget og på stranden.

WiFi i lobbyområdet er kostnadsfritt, men mot betaling på rommet.

Mot betaling

WiFi på rommet.

Fine rom

Rommene på Viking Nona Beach er fine og innredet i lyse farger. Her finnes TV, individuell luftkondisjonering, telefon, minisafe (mot betaling), hårføner, minibar og balkong eller terrasse.

Mot betaling

Minisafe, WiFi, minibar, telefon.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommet er 20 m² og her finnes to riktige sengeplasser samt en ekstraseng på 190x90 cm. På badet finnes dusj. Her kan maks. bo tre personer, høyst to voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Familierommet er 35 m² og her finnes en dobbeltseng samt to enkeltsenger. På badet finnes badekar. Det kan maks. bo fire personer, hvor maks. to voksne og det er mulig å få en barnepris.

Familesuite, 3-5 personer

Familiesuiten er 45 m² og her er to vanlige sengeplasser i det ene rommet, mens det finnes tre sengeplasser i det andre rommet. Her kan maks. bo fem personer og det er mulig å få en barnepris.

For å komme til stranden skal du gå ca. 20 meter, krysse strandpromenaden og deretter gå ned trappene til stranden.

Noe støy fra området og trafikken bør forventes.

Det finnes nivåforskjeller og trapper på hotellområdet.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections