Faliraki, Rhodos

Venezia Resort

Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 194 svar
Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 194 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
2 km 
Sentrum
1,5 km til Faliraki 

Nyrenovert og familieeid All Inclusive-hotell

Venezia Resort er et familieeid hotell der du får den perfekte kombinasjonen av personlig sjarm og friske omgivelser. Hotellet gjenomgikk en stor renovering og utbyggning under 2018. Dermed tilkom blant annet et lite badeland, nye Deluxerom, nye dobbelrom med eget basseng og en generell oppfriskning.

Med ca. 26 ansatte er ca. 20 av de fra samme familie, noe som skaper en spesiell og hjemmekoselig atmosfære, og familiemedlemmene behandler sine gjester som om de var på besøk i deres egne hjem. Det blir servert mange greske spesialiteter, ofte med grønnsaker og urter som er plukket fra hotellets hage.

Familien legger mye krefter og energi på å opprettholde en personlig touch og stil. Rundt det fine bassengområdet og den flotte hagen bukter bougainvilleaene seg langs veggene, og på ettermiddagen gir palmene deilig skygge.

Hotellet ligger nær både Kalithea og Faliraki, to av de mest populære feriestedene på Rhodos. Sentrale Faliraki ligger bare 1,5 km bort og hit kommer du deg enkelt med lokalbussen, som stopper like utenfor hotellet.

Fra terrassen som tilhører hotellets restaurant har du en fantastisk utsikt over det kuperte og frodige landskapet, og det turkise havet som strekker seg ut i det fjerne.

Vannsklier og fint bassengområde

I 2018 blev det bygd et nytt lite badeland på Venezias hotellområde. Her finns også et grunt basseng med et lite stillas med noen mindre vannsklier, samt ytterligere et basseng. Rundt alle bassengene finnes solsenger og parasoller til deg som vil ha en rolig dag i solen. Ønsker du ikke å være så nær bassenget finnes en separat solterrasse med solsenger. Et av hotellets basseng ligger med hagen rundt seg, her er også solsenger samt trær som gir naturlig skygge på ettermiddagen. I tillegg finnes et separat barnebasseng for hotellet yngste gjester

Bassengbaren ligger i tilknytning til restauranten, og her kan du bestille avkjølende drikke. 

Tre ganger om dagen kjører den lille bussen ned mot stranden i Faliraki for å levere og hente badeglade gjester. Stranden ligger 2 km. fra hotellet og består av sand. Solsenger og parasoller kan leies mot betaling. 

Observer at det ikke finnes badehåndklær på hotellet, så det kan være bra å ha med seg dette hjemmefra.

Mot betaling
Leie av solsenger og parasoll på stranden.

All Inclusive – praktisk og godt

Hver morgen serveres en sjenerøs frokostbuffé i hovedrestauranten der også lunsjen og middagen blir servert. Ca. halvparten av all mat som blir servert på hotellet er gjort på råvarer fra hotellets egne hager og avlinger i nærheten. Alle lokale drikker er inkludert i prisen mens cocktails, internasjonale drikker og ferskpresset juice er mot ekstra betaling.  

Mot betaling

Cocktails, internasjonale drikker, ferskpresset juice, mat og drikke etter kl. 22

Lek for store og små

Om barna ønsker en pause fra all plasking i bassenget og vannskliene finnes der en mindre lekeplass. For de litt eldre barna og voksne finnes biljard mot betaling. 

Det er en liten barneklubb, hvor det er aktiviteter for barn mellom 6-13 år. Vær oppmerksom på, at barna skal være i selskap med deres foreldre/verge og ikke kan etterlates i barneklubben uten tilsyn.

Det er underholdning 3-4 ganger i uken, dette kan være både på dag og kveldstid.

Kostnadsfri WiFi i lobbyen, mens det er mot betaling i rommene og ved bassenget. Det finne sogså et lite internetthjørne mot betaling.

Hotellet ligger ca. 1,5 kilometer fra Faliraki sentrum med shopping, restauranter og natteliv. Det er enkelt å ta seg til golfbane, stranden og Falirakis badeland med lokalbussen som stopper utenfor hotellet.

Nyrenoverte rom blant grøntområder

De fine og nyrenoverte (2018) rommene har lyse farger og moderne detaljer. Alle romstyper har balkong eller markterrasse, individuelt klimaanlegg, flisegulv, tv, minikjøleskap og vannkoker. Minisafe er mot betaling. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

 

 

Dobbeltrom A, 2 personer

Dobbeltrom A, 2 personer

Dette rommet er ca. 18-20 m² og her finnes to ordentlig soveplasser. Her kan bo to fullt betalende, hverken mer eller mindre. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom B, 2-3 personer

Dobbeltrom B, 2-3 personer

Dette rommet er på ca. 25 m² og her finnes to ordentlige soveplasser og en sovestol (192x75cm). Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom Deluxe, 2-3 personer

Dobbeltrom Deluxe, 2-3 personer

Dette rommet er på ca. 30-35 m² og her får du to ordentlige sengeplasser samt en ekstraseng ved behov. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og det er mulig å få en barnepris.

Dobbeltrom med basseng, 2-3 personer

Dobbeltrom med basseng, 2-3 personer

Dette nybygde (2018) rommet er på ca. 25-30 m² og her har du direkte adgang til ditt helt eget basseng! Her finnes to ordentlige sengeplasser samt en ekstraseng ved behov. Rommet krever minst to fullt betalende og det kan bo maks tre voksne. Observer at barn under 12 år ikke får bestilles i denne romstypen.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

I familiesuiten, som består av to separate rom på totalt ca. 50 m² (inkl. balkong), får du fire ordentlige sengeplasser samt en ekstraseng ved behov. Rommet krever minst tre fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne og et barn, og det er mulig å få en barnepris.

Det er en liten barneklubb, hvor det er aktiviteter for barn mellom 6-13 år. Vær oppmerksom på, at barna skal være i selskap med deres foreldre/verge og ikke kan etterlates i barneklubben uten tilsyn. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections