Faliraki, Rhodos

Venezia Resort

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
6270,-
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
2 km 
Sentrum
1,5 km 

Familieeid hotell med fint bassengområde

Venezia Resort er et familieeid hotell der eieren legger mye krefter og energi på å opprettholde en personlig touch og stil. Familien har de siste årene renovert store deler av hotellet, noe som synes både på det fine bassengområdet og på hagen. Her bukter bougainvilleaene seg langs veggene, og på ettermiddagen gir palmene deilig skygge over deler av hagen med bassenget. Ved bassenget finnes solsenger og parasoller for den som elsker å bade.

Hotellet ligger mellom Kalithea og Faliraki, to av de mest populære feriestedene på Rhodos. Faliraki ligger bare 1,5 km fra Venezia Resort. Hotellet tilbyr kostnadsfri transfer til og fra stranden tre ganger per dag. Du kommer deg enkelt til Faliraki med lokalbussen, som stopper like utenfor hotellet. Fra terrassen som tilhører hotellets restaurant har du en fantastisk utsikt over det kuperte og frodige landskapet, og det turkise havet som strekker seg ut i det fjerne. 

På hotellet finnes fine All Inclusive-bufféer og to bassenger, hvor en er et barnebasseng.

Fint bassengområde på hotellet, eller buss til stranden

Rundt bassenget finnes solsenger og parasoller til deg som vil ha en rolig dag i solen. Ønsker du ikke å være så nær bassenget finnes en separat solterrasse med solsenger. Hotellets basseng ligger med hagen rundt seg, her er også solsenger samt trær som gir naturlig skygge på ettermiddagen. I tillegg finnes et separat barnebasseng for hotellet yngste gjester

Bassengbaren ligger i tilknytning til restauranten, og her kan du bestille avkjølende drikke. 

Tre ganger om dagen kjører den lille bussen ned mot stranden i Faliraki for å levere og hente badeglade gjester. Stranden ligger 2 km. fra hotellet og består av sand. Solsenger og parasoller kan leies mot betaling. 

Observer at det ikke finnes badehåndklær på hotellet, så det kan være bra å ha med seg dette hjemmefra.

All Inclusive – praktisk og godt

Hver morgen serveres en sjenerøs frokostbuffé i hovedrestauranten der også middagen blir servert. Lunsjen serveres i bassengbaren utendørs. Ca. halvparten av all mat som blir servert på hotellet er gjort på råvarer fra hotellets egne hager og avlinger i nærheten. Alle lokale drikker er inkludert i prisen, og cocktails, internasjonale drikker, juice og is er mot ekstra betaling.  

Frokost serveres ca. kl. 07:30–10:00
Lunsj serveres ca. kl. 12:30–14:00
Middag serveres ca. kl. 19:00–21:00

Mellom disse måltidene serveres det is, kaffe og kjeks mellom kl. 17:00–18:00.

Observer at tidene er cirka tider.

Det finnes også en separat bar og restaurant ved bassenget, her kan du bestille mat og drikke mellom kl. 10:00-19:00 (mot ekstra betaling). Inne på hotellet finnes en liten butikk med enklere utvalg.

Mot betaling

Cocktails, internasjonale drikker, juice, is, mat og drikke i den separate bassengbaren

Internasjonal barneklubb med lekeplass

Om barna ønsker en pause fra all plasking i bassenget finnes en lekeplass med plass for å klatre og slynge seg gjennom ulike hinder.

Kostnadsfri WiFi i lobbyen, mens på fellesområdene og i rommene er det mot ekstra betaling. Hotellet ligger ca. 1,5 kilometer fra Faliraki sentrum med shopping, restauranter og natteliv.

Enkle rom blant grøntområder

De enkelt innredede rommene har lyse farger og tre detaljer. Alle romstyper har dusj og wc, tv, minikjøleskap, vannkoker, hårføner og klimaanlegg mot betaling. Alle rommene har balkong eller markterrasse, de fleste er mot hage og basseng. Minisafe mot betaling.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Her finnes to ordentlig soveplasser og en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom Superior, 2-3 personer

Dette rommet minner om det vanlige dobbeltrommet, men har en nyere stil. Her finnes to ordentlige soveplasser og noen rom har en sovestol. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite, 4 personer

Familiesuiten består av to separate rom på totalt ca. 50 m² (inkl. balkong). Her får du to soverom med fire ordentlige soveplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få en barnepris.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra