Ialyssos, Rhodos

Trianta Hotel

Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 41 svar
Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 41 svar

Måltider flere muligheter
4 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
 
Sentrum
50 m (Ialyssos) 

Koselig leilighetshotell midt i Ialyssos

Trianta Hotel er et populært byhotell med sentral beliggenhet og eget basseng. Bare noen minutter fra hotellet finner du et stort utvalg av restauranter og butikker. Ialyssos er også kjent for alle sine historiske severdigheter, der Filerimos Hill er den mest kjente og absolutt verdt et besøk.

Rommene/leilighetene er romslige og har egen balkong. Alle rom er utstyrt med eget kjøkken for selvbetjening. 

Vennligst observer at kjøretøyet som brukes ved transport fra og til flyplassen ikke har mulighet for å kjøre dere frem til resepsjonen på dette hotell. Dette er på grunn av trafikken og de smale gatene på Rhodos. Vennligst vær forberedt på å gå ca. 150 meter med bagasjen din.

Fint bassengområde og nære strand

Hotellet har et koselig bassengområde med et basseng for voksne og et litt mindre for barn. For den som foredrar stranden finnes også en fin strand kun noen minutters gåtur fra hotellet. 

Selvbetjening

Hotellet har ingen egen restaurant, men det er mulig å kjøpe til frokost samt snacks i løpet av dagen. Til frokost er kaffe, te og et glass juice inkludert. Siden hotellet ligger sentralt i Ialyssos er det nært til butikker og restauranter. 

Leiligheter med egen balkong og kjøkkenkrok

Alle leiligheter har egen balkong med utsikt mot bassengområdet, og noen av de tilbyr panorama utsikt over Filerimos fjellet. Observer at klimaanlegg, WiFi og minisafe er mot ekstra betaling.

Enromsleilighet, 2-3 personer

Enromsleilighetene er på ca. 30 m² og krever minst to fullt betalende. Det kan bo maks. tre voksen i rommet. Her finnes to ordentlige soveplasser og det er mulig å sette inn en ekstra seng i form av sovesofa. 

Toromsleilighet, 2-4 personer

Toromsleilighetene er på ca. 40 m² og krever minst to fullt betalende. Det kan bo maks. fire voksne i rommet. Her finnes fire ordentlige soveplasser.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra