Lara/Antalya, Tyrkia

Trendy Lara

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 39 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 39 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
450 m 
Sentrum
25 km 

Luksuriøst familiehotell nær flyplassen

Trendy-kjeden har mer enn 20 års erfaring med flere framgangsrike hotell. Trendy Lara er det nyeste tilskuddet til familien. Sikre din plass på dette trendy familiehotellet, som kun har en halvtimes transfer fra flyplassen. 

Hotellet har en unik beliggenhet, omkranset av furutrær og rett ved en elv som flyter ned til stranden. En tominutters båttur tar deg til stranden der sanden er myk og gylden og hvor solsengene står på rad og rekke. Under besøket har man All Inclusive, og en av barene og en restaurant er åpen døgnet rundt.

Du kan velge mellom å bo i hovedbygningene, i noen av de fine hvite villaene eller i et av rommene i hagen - alle med moderne og innbydende innredning med herlige farger.

Flere forskjellige bassenger, strand og vannsklier

På hotellområdet fins flere forskjellige bassenger å velge mellom. Ved hovedbassenget arrangeres musikk og aktiviteter og det fins også et innendørsbasseng og et basseng rett utenfor villaene. Ved bassengene fins det solsenger og parasoller som fritt kan benyttes.  

Ved barnebassenget er det fire fargerike vannsklier for barn til og med 14 år. For voksne og litt eldre barn fins det ytterligere fire vannsklier, den ene heftigere enn den andre. Av sikkerhetsårsaker fins det begrensinger i forhold til lengde/alder på noen av vannskliene. 

Sandstranden ligger ca 450 meter fra hotellet og her står det også både solsenger og parasoller til fri bruk. Stranden ligger på andre siden av floden og hotellet har en båt som kun på et par minutter enkelt tar deg frem og tilbake til stranden. For de som ønsker en litt mer aktiv ferie tilbys flere vannsporter på stranden, mot betaling. I strandbaren bys du på flere forskjellige forfriskninger som er inkludert i All Inclusive-programmet. Får å komme til stranden tar du en tominutters båttur som arrangeres av hotellet. Båten kjører frem og tilbake flere ganger om dagen.

Badehåndklær kan lånes på hotellet uten ekstra kostnad.

Mot betaling

Vannsport ved stranden.

Mye å velge mellom

Her behøver du aldri å gå sulten eller tørst! Hovedrestauranten dekker opp velsmakende buffeer til frokost, lunsj og kveldsmat, og i bistroen serveres enklere mat hele natten. 

Rundt omkring på hotellområdet er det snacksrestauranter som serverer snacks ved forskjellige tidspunkter. Du kan velge mellom for eksempel smørbrød og toast, hamburgere, pizza, tyrkisk gözleme og pide, kebab, frukt og vafler. Det vakre bakeriet serverer gode kaker, søtsaker og drikke i løpet av dagen.

Både ved bassengene og på stranden fins det barer som serverer drikke, så du er alltid nær forfriskninger! Lobbybaren er dessuten åpen hele døgnet rundt. 

Skulle du ønske variasjon fra hovedrestauranten skal du velge noen av hotellets fem á la carte-restauranter med ulike tema – internasjonalt kjøkken, italiensk, gresk, asiatisk og en steak-restaurant. Så lenge det fins plass kan man besøke alle restaurantene mot betaling. De fleste á la carte-restaurantene ligger utendørs ved et lite torg hvor det fins fontener og en scene - en herlig atmosfære på kvelden.

Mot betaling

Fersk juice, drikke på flaske, á la carte-restaurantene.

Massevis av aktiviteter i barneklubben!

Den heftige barneklubben er til for barn fra 4-12 år og her arrangeres flere forskjellige aktiviteter. Barneklubben er internasjonal og arrangerer massevis med morsomme aktiviteter både innendørs og utendørs. Hva sier du til ansiktsmaling, minibasket, spill, bowling og kreative aktiviteter som tegning og maling for eksempel?

En annen hit blant de yngre ferierende er selvsagt vannskliene! Ved barnebassenget er det fire fargerike vannsklier som barn til og med 14 år vil elske å fly nedfor. For voksne og litt eldre barn fins det ytterligere fire vannsklier, den ene heftigere enn den andre. Av sikkerhetsårsaker fins det begrensinger i forhold til lengde/alder på noen av vannskliene.

Det fins også en ungdomsklubb hvor tenåringene kan treffe jevnaldrende og ha det morsomt med. 

Stort tilbud av aktiviteter – tempoet bestemmer du selv!

Med en ferie på Trendy Lara fins alle forutsetninger både for en aktiv ferie og for en rolig ferie med avslapping som hovedaktivitet!

På dagen arrangeres blant annet morgengymnastikk, dansetimer, leker, step og aerobics, bordtennis, beachvolley, vanngymnastikk i bassenget, vannpolo og dart. På kvelden kan du nyte professionelle danse-, musikk- og kveldsshow for hele familien. 

Hva sier du til å tilbringe litt tid i hotellets spillerom, med videospill og spillemaskiner, etterfulgt av en runde med bowling med reisefølget?

Vil du heller holde på med sport på egen hånd kan du velge mellom tennis, treningsstudio og biljard. WiFi er kostnadsfritt på fellesområder og på rommene. 

Det fins en frisør og en del små butikker på hotellområdet som selger suvenirer, smykker og skinn. Om du skulle ønske å se mer av det lokale shoppingtilbudet, er det bare å ta turen til Antalya som ikke ligger langt unna. Der fins det små butikker i gamlebyen, moderne kjøpesentre og lokale markeder.

Mot betaling

Opplyst tennisbane, biljard, bowling, videospill, spillehall.

Friske og fine rom

De stilrene rommene er innredet med herlige farger og fine detaljer. Alle rommene har balkong, vegg-til-vegg teppe eller parkettgolv, vannkoker med kaffe og te, minibar som fylles med vann, brus og øl, tv, sentralt klimaanlegg, minisafe og WiFi. På badet er det dusjkabinett og hårtørker.

Dobbeltrom, 2-4 personer

I dobbeltrommet på ca 36 m² får du 2-3 vanlige senger og en sovesofa (177 cm) som slås ut for den siste personen. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og det kan bo maks tre voksne og ett barn her. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg. Du kan velge mellom landutsikt, havutsikt eller begrenset havutsikt (Seaside), de to sistnevnte mot et tillegg.

Familiesuite, 3-5 personer

I familiesuiten på ca 55 m² får du to soverom og to bad. Her er det fire vanlige senger og en sovesofa (177 cm) som slås ut for den siste personen. Rommet deles med en liten gang. Rommet krever minst tre fullt betalende, det er mulig å få to barnepriser og en barnerabatt og det kan bo maks fire voksne og et barn her. Du kan velge mellom landutsikt eller havutsikt mot et tillegg.

Familiesuite Duplex hovedbygningen, 3-5 personer

Denne toetasjers familiesuiten ligger i hovedbygningen og er på ca 50 m². Her får du to soverom og to bad. Det fins fire vanlige soveplasser og en sovesofa som måler 80x177 cm. Suiten krever minst tre fullt betalende, det er mulig å få to barnepriser og en barnerabatt, og det kan bo maks fire voksne og ett barn her.

Garden Room Large, 2-3 personer

I dette rommet på ca 55 m² får du et rom som deles av ett par trappetrinn. Det er to vanlige soveplasser og en sovesofa (95 x 180 cm) som kan slås ut for en person. Rommet krever minst to fullt betalende og det kan bo maks tre her. Et barn kan få barnepris. Rommene ligger enten i første eller andre etasje.

Duplex Suite, 2-3 personer

For dere som ønsker god plass på ferien. I denne fine toetasjers villa på ca 110 m² får du et soverom på den ene etasjen og en stue med et lite kjøkken og et bord samt et sofahjørne på den andre. Her fins to vanlige soveplasser og en sovesofa som måler 95x180 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få ett barnepris og det kan bo maks tre voksne her.

Avkobling for alle!

Når du behøver en pause fra solens varme stråler, eller du helt enkelt bare vil unne deg total avslapping ska du ta turen til det herlige velværesenteret. Her fins både det tyrkiske hamamet, badstue og dampbad som kan benyttes fritt.

Det fins også flere behandlingsmuligheter som massasje, peeling og skjønnhetsbehandlinger, som kan fås mot ekstra betaling.

Mot betalning

Behandlinger.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra