Colakli/Side, Tyrkia

Trendy Aspendos

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

7 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 meter 
Sentrum
Side 12 km, Çolaklı 3 km 

Elsket av stamgjester

Trendy Aspendos er et av de mest etablerte femstjernede hoteller i Sideområdet. Det er en del av den suksessfulle hotellkjeden Trendy som er kjent for høy kvalitet og elsket av sine stamgjester. Trendy Aspendos er, som navnet tilsier, inspirert av romersk arkitektur og den antikke stilen.

Hotellet kan flotte seg med å være en skikkelig stamgjestfavoritt, og det er ikke uten grunn. Hotellets hageområde minner om en park, med stier ned til stranden, et herlig bassengområde, skyggefulle trær og deilige hjørner til soling.

Bred sandstrand og bassengområde i parkliknende hage

Hotellets store hovedbasseng ligger sentralt mellom de to bygningskompleksene og er delt opp med to broer imellom de forskjellige delene, som gir god adskillelse mellom aktiviteter og avslapning. Nyt et par kalde drinker i bassengbarens terrasse eller i skyggen på en solseng. 

Det er også massevis av plass for barn å boltre seg i, med to morsomme vannsklier i barnebassenget og et mindre tildekket basseng for de aller minste for å beskytte mot solen. 

Det finnes dessuten tre vannsklier for voksne og de litt større barna i et separat bassengområde i hotellets praktfulle hage.

Stranden på Trendy Aspendos er langgrunn og bred, med finkornet sand perfekt til å bygge sandslott og skulpturer – hvem vet, kanskje blir man inspirert av hotellets romerske arkitektur? På stranden så vel som ved bassenget finnes det godt med solsenger og god plass i skyggen. Ved stranden finnes det også en snackbar når tørsten og sulten melder seg.

Mot betaling 

Vannsport på stranden.

Nyt et glass vin i originale omgivelser i hotellets vinbar

Maten på Trendy Aspendos – både morgen, middag og kveld– er veldig god og variert. Det er en god blanding av hva det tyrkiske kjøkken har å by på og velkjente klassikere man ikke kommer unna. Frokostmåltidene serveres i hovedrestauranten mens kveldsbuffeten serveres i en annen restaurant. I kveldsbuffetrestauranten er det også en barnebuffet utformet som veteranbiler.

Hva med å prøve en av de fire temarestaurantene som finnes på hotellet? Såfremt det er plass, kan du fritt besøke alle fire restauranter, én gang på hver, i løpet av din ferie. Velg mellom italiensk, tyrkisk, kinesisk, eller Middelhavstema som for det meste serverer fisk. Alle restaurantene har åpent 2-5 dager per uke. Den tyrkiske restauranten og Middelhavsrestauranten ligger utendørs, og er derfor avhengig av været når det kommer til åpningstider. Disse har åpent 15. mai – 15. oktober. Husk å reservere bord i god tid!

To absolutte favoritter for de voksne er vinbaren og ølstuen, hvor man kan nyte vin og øl i originale omgivelser på kvelden.

På hotellområdet finnes det dessuten to snackbarer, en nede ved stranden som fungerer som selvservice og en i enden av hotellets hage som serverer snacks fra meny samt salat, frukt og dessert fra buffet. Her blir det dessuten servert sen frokost i høysesongen og når været tillater det, noe som er veldig populært da det her er deilig skygge og en flott utsikt til stranden.

Ta også turen forbi det hyggelige lille konditoriet, som frister med kaker og spennende bakst til den bakverksglade når man trenger litt påfyll av energi om ettermiddagen. 

Skulle man bli sulten etter et diskobesøk eller etter hovedrestaurantens stengetider, så finnes det også en bistro som serverer supper og lettere måltider på visse tidspunkter om kvelden og natten.

Massevis av vannplask og lek for barn i alle størrelser

For hotellets barn og barnsligere sjeler finnes det to forskjellige basseng med vannsklier. En til de mindre barna og en til de litt større. Det finnes dessuten et tildekt basseng for de minste barna så de kan plaske rundt uten å bli solbrent. I løpet av dagen er det også forskjellige aktiviteter rundt om i området, som arrangeres av hotellets internasjonale barneklubb. 

Rett ved stranden er det en lekeplass, sånn at man kan koble litt av mellom svømmeturene. Det finnes også en lekeplass med trampoline i den store hagen, ikke langt fra hovedbassenget. Hvis man vil bruke litt tid innendørs på kvelden kan man ta turen til hotellets spillerom hvor det finnes både bowling og PlayStation.

Mot betaling

Spillerom.

Aktiviteter fra morgen til kveld

I amfiteateret er det underholdning om kveldene og det står hotellets animasjonsteam for. På dagen kan du spille tennis, beachvolleyball, dart, biljard, bowling eller bordtennis. Det er kostnadsfritt WiFi i lobbyen, ved bassenget og på rommene.

Hvis de lekre buffetene setter sine spor på formen, så kan du holde deg i form på fitnessrommet. Her finner du de mest nødvendige treningsmaskinene.

Animasjonsteamet arrangerer forskjellige sportsaktiviteter og leker i løpet av dagen og man kan fritt delta om man ønsker.

Om kvelden kan man ta en bowlingturnering eller spille noe annet i hotellets spillerom, eller hva med å spille kort eller annet brettspill som det også er spesielt tilegnede områder for?

Mot betaling

Spillerom, biljard, bowling, lys på tennisbane.

Praktiske rom med plass til opptil syv personer

På Trendy Aspendos bor du i praktiske rom med laminatgulv og sentral aircondition, tv, telefon, safe, minibar som hver dag blir fylt opp med vann og brus, vannkoker med kaffe og te samt kostnadsfritt WiFi. Alle rom har balkong, unntatt familiesuiten med landutsikt som har fransk balkong.

Mot betaling

Safe.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dette rommet er cirka 24 m² og har to ordentlige sengeplasser og mulighet for å stille inn en ekstraseng som måler 85x180 cm. Rommet krever minimum to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og det er mulig å få én barnepris. Du kan velge mellom landutsikt, delvis havutsikt (Seaside) eller havutsikt, de to siste mot et tillegg. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familiesuite, 3-4 personer

Dette rommet er cirka 32 m² og består av to separate rom med en dør imellom. Det er fire ordentlige sengeplasser. Suiten krever minimum tre fullt betalende, det kan bo maks fire voksne og det er mulig å få én barnepris. Du kan velge mellom landutsikt, delvis havutsikt (Seaside) eller havutsikt, de to siste mot et tillegg.

Dobbeltrom med køyeseng, 2-4 personer

Dette rommet er cirka 24 m² og i prinsipp det samme som det andre dobbeltrommet, men dette har en dobbeltseng og en køyeseng, som måler 80x180 cm for hver seng. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks to voksne og to barn og det er mulig å få to barnepriser. 

Connection Room, 5-7 personer

Her får du en familiesuite og et dobbeltrom med en dør imellom, og rommet er cirka 56 m². Det er separat inngang til begge rommene fra en liten felles korridor og det er to bad på denne romløsningen. Her er det seks ordentlige sengeplasser og mulighet for å stille inn en ekstraseng som måler 85x180 cm. Rommet krever minimum fem fullt betalende, det kan bo maks syv personer og det er mulig å få to barnepriser.

Dobbeltrom Roof, 2-3 personer

Dette rommet er cirka 21 m² og ligger på hotellets øverste etasje, og har dermed skråtak. Her er det to ordentlige sengeplasser og mulighet for å stille en ekstraseng inn som måler 85x180 cm. Rommet krever minimum to fullt betalende, det kan bo maks to voksne og et barn og det er mulig å få én barnepris.

Ren avslapning

Når du har behov for en pause fra solens varme stråler, eller du helt enkelt bare vil belønne deg med ren avslapning, kan du prøve det deilige velværesenteret. Her finnes det både det tyrkiske badet hamam, badstue og jacuzzi som fritt kan benyttes. 

Det finnes også flere muligheter for behandlinger som for eksempel massasje, peeling og skjønnhetsbehandlinger, som kan fås mot ekstra betaling.

Mot betaling

Behandlinger.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra