Faliraki, Rhodos

Tinas Plus

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 57 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 57 svar

Måltider flere muligheter
4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Nei 
Basseng:
Strand
800 m 
Sentrum
800 m til Faliraki, 12 km til Rhodos by 

Moderne hotell nær Faliraki

Tinas Plus er et lite nyrenovert hotell med moderne stil som har fått sitt navn etter eierfamiliens mamma med samme navn. Du har nære til det livlige sentrum i Falikari hvor det finnes et godt utvalg av restauranter, butikker, kafeer og natteliv. Kun en taxireise bort ligger Rhodos by med shopping og restauranter for alle.

Hotellet har basseng med solstoler, så du kan nyte late dager under solen. Men ønsker du sand mellom tærne er Faliraki’s strand bare 10 minutter fra hotellet.    

På hotellet finnes en restaurant, gratis WiFi og rommene er for opptil fire personer. Frokost er inkludert i prisen og halvpensjon kan kjøpes til.

Tinas Plus er av den greske staten offisielt klassifisert som et tostjerners hotell. Vi på Nazar mener derimot, på grunn av den omfattende, fine renoveringen og hotellets generelle standard i forhold til våre andre hotell, at dette hotellet fortjener tre N.

Moderne og rolig bassengområde

På Tinas Plus kan man kose og late seg ved bassenget. Enten du ønsker å nyte solen eller ta en drink i skyggen, så er det mulig ved bassengområdet. I tilknytning til bassenget finnes nemlig både gratis solstoler og en bar med forfriskninger mot betaling. Her finnes også et separat barnebasseng.   

Den herlige sandstranden i Faliraki ligger kun 800 meter fra hotellet. Her kan man leie solsenger og parasoll. 

Merk at hotellet ikke tilbyr håndkleservice til basseng og strand, så husk å ta med din egen hjemmefra.

Frokost eller halvpensjon

Når du bor på Tinas Plus er en kontinental frokostbuffé med tilhørende kaffe, te og juice inkludert. Velger du halvpensjon er det frokost og middag som er inkludert. Middagen serverer på hotellets restaurant der du kan velge mellom to retter hver kveld. Det finnes også en bar så du kan bestille forfriskninger, mot ekstra kostnad.

For den som ønsker å gå ut å spise eller drikke noe, finnes det et stort utvalg av restauranter og barer i Faliraki by.

Mot betaling

Drikke til maten.

Fine rommed vakker utsikt

På Tinas Plus bor du i lyse rom med utsikt mot terrassen eller fjellene. Dobbeltrommene er renoverte i moderne stil. Alle rom har balkong, flisegulv, individuell klimaanlegg, minikjøleskap, minisafe (mot betaling), tv og vannkoker. På badet finnes dusj og hårføner.

Dobbeltrom, 2 personer

I dobbeltrommene på ca. 20 m² kan man bo to fullt betalende, hverken mer eller mindre. Her finnes to ordentlige soveplasser. Rommet har balkong som vender mot terrasse og fjell.

Deluxerom, 2-3 personer

Rommet på 25 m² krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og det er mulighet å få en barnepris. Her er det en dobbeltseng eller to enkelsenge samt balkong mot terrasse og fjell. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra