Olympos, Tyrkia

The Vegan Lodge

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
2,5 km 
Sentrum
10 km 

Markedets første veganske All Inclusive-hotell

Hos Nazar har vi lenge letet etter en plass hvor vi kan tilby noe helt annet enn vi gjør på våre store hotell. På The Vegan Lodge har vi funnet akkurat dette!

The Vegan Lodge er det perfekte stedet for deg som verdsetter og prioriterer bærekraftighet, og som tar bevisste valg i forhold til hvordan du vil leve og spise – også når du er på ferie. En plass hvor du kan slappe helt av i naturskjønne omgivelser og fokusere på ditt eget beste i en avslappende atmosfære. En plass hvor miljøaspekter, dyrehelse og en sund, naturlig livstil hører sammen.

Maten som serveres her er 100 % vegansk, og inneholder altså ingen animalske produkter. Uansett om du er veganer, vegetarianer, fleksitarianer , pescetarianer eller bare vil teste å leve et sunnere liv uten velge bort komfort, vakre omgivelser og deilige bekvemmeligheter, kommer du til å nyte av en ferie på The Vegan Lodge. En stor del av alle grønnsaker og frukter kommer fra hotellets egne grønnsaksdyrkinger, her er det aldri langt fra jord til bord.

Det er en avslappet, harmonisk og fredfull atmosfære på hotellet. Du slapper av i hengekøyer, koselige paviljonger med stråtak, omgitt av små dammer med blomster, papyrus og rislende vann. Med bare 34 rom på det 30 000 m² store, naturskjønne området er The Vegan Lodge en idyllisk liten perle, og en fin oase et stykke fra den kraftigste turismen.

Hotellet er bygd i naturlige materialer med tanke på bærekraftighet og miljø. En del av hotellets elektrisitet kommer fra solpanelet, som også varmer vannet til rommene.

The Vegan Lodge ligger i den vakre Olympus-regionen ved Antalya, ca. 1,5 times bilvei fra Antalya flyplass. Ikke langt fra de fjellrike omgivelsene finnes det fine strender side om side med historiske utgravinger og kulturskatter. Hotellet er et ekte guldkorn, og det eneste av sitt slag i Tyrkia.

Privat transfer tur/retur mellom flyplassen og hotellet er inkludert i reisens pris.

The Vegan Lodge er en del av vår Value Collection, som er våre mest prisgunstige All Inclusive-hotell.

Oppfriskende bassenger og vakre strender

Når du nyter varmen og solen i de vakre omgivelsene er det fantastisk og kunne ta et oppfriskende, deilig bad. Det finnes to bassenger på hotellet, og et av de ligger ved hotellets bar og restaurant. Det andre og litt mindre bassenget ligger mer for seg selv og idyllisk til på hotellområdets fjellskråning, omgitt av oliventrær og granatepletrær. Det er virkelig som balsam for sjelen å feriere i så frodige og avslappende atmosfærer – bare forestill deg å kunne nyte den fantastiske utsikten over Taurusfjellene og hotellets hage mens du slapper av ved bassenget.

Selv om du bor et stykke inn i landet, kan du ta en svømmetur og bade i det vakre turkise havet, som Tyrkia er så kjent for. Akkurat som de to bassengene på hotellet kan du her også velge mellom to strender like i nærheten. Den ene stranden ligger i fine miljøer ved ruinene av den gamle antikke byen Olympus, bare to kilometer fra hotellet, og den andre er fengende Adrasan Bay Beach, som ligger syv kilometer fra hotellet. Det går en shuttle-buss til begge strendene minst en gang om dagen – som regel kjører den dit på morgenen og hjem på ettermiddagen, men dette kan tilpasses etter behov.

 

Stranden i Olympos er en del av utgravningsområdet, og det er derfor en veldig fin og vakker opplevelse å besøke stranden siden du går gjennom ruinene og utgravningen. Det er en veldig naturlig strand, og omgivelsene gjør alt til en helt spesiell opplevelse. Stranden er en steinstrand, og her finnes ikke mye skygge. Det anbefales å ha med seg et tykkere underlag å ligge på, da steinene blir nokså varme. Her finnes ingen kiosker, offentlige toaletter eller lignende, så ta med deg drikke, solkrem og alt du behøver for strandbesøket.

Adrasan Bay Beach ligger vakkert i en fin bukt, og også her finnes turkist vann og steinstrand. Her kan du leie solsenger og parasoll.

Ved Olympus-stranden betales en mindre entréavgift, da stranden ligger ved den antikke byen med samme navn, som er en historisk severdighet.

Det finnes ikke håndklær på hotellet, derfor anbefaler vi at du tar med deg det hjemmefra.

 

Mot betaling

Entréavgift til stranden ved Olympus, leie av solsenger og parasoll på strendene.

Deilig, 100 % vegansk mat

Hotellet serverer 100 % vegansk mat. All mat og drikke er plantebasert, og inneholder ingen animalske produkter. Maten er deilig, innbydende, laget med lidenskap og inspirert av middelhavskjøkkenet.

Under besøket på The Vegan Lodge er vegansk All Inclusive inkludert, men i en noe enklere versjon enn på andre hotell hvor Nazar tilbyr All Inclusive-ferie. De tre hovedmåltidene er alle inkludert, frokost og middag serveres som buffé og lunsjen serveres som en rett på bestilling. Til måltidene er et glass med drikke inkludert i prisen (med eller uten alkohol). Te og bryggkaffe er også inkludert ved måltidene. Dagen lang har du selvfølgelig fri tilgang til vann (som finnes i vannautomatene) samt deilig, brygget urtete og tyrkisk te.

The Vegan Lodge har sin egen grønnsakhage, hvor en stor andel av hotellets grønnsaker og frukter dyrkes, og det er aldri langt fra jord til bord. De grønnsaker som hotellet ikke selv dyrker kjøpes og hentes i lokalområdet, og gjerne på søndagsmarkedet. På hotellet finnes blant annet en fin olivenlund, klementintrær og ikke minst granatepletrær, som i mai måned blomstrer vakkert. I oktober høster man de og lager granateplejuice av de pressede fruktene, som du som gjest kan nyte.

Under dagtimene serveres ulike pastaretter, salater og snacks i hotellets lille Vegan Bistro – dette mot betaling.

Den koselige baren er et trivelig samlingspunkt for hotellets gjester, spesielt om kvelden, da stemningen er avslappet og dagens inntrykk får synke inn.

 

Mot betaling

Mat i Vegan Bistro. All drikke utover et glass med drikke, som er inkludert til måltidene. All drikke i baren. Kaffe som ikke er bryggkaffe, Pukka-te og andre utvalgte tetyper.

En deilig atmosfære og flere dyr

The Vegan Lodge er perfekt for familier som vil tilbringe ferien i roligere og mer harmoniske omgivelser, hvor fokuset ligger på kvalitetstid med familien og de mange naturopplevelsene i de vakre omgivelsene.

Med seks søte hunder, fire kalkuner, åtte høner, 16 kosete katter samt en del skilpadder er atmosfæren helt fantastisk, og dyrene bidrar til den avslappede, familiære stemningen. De fleste barn pleier å være begeistret i alle disse koselige dyrene, og en del av tiden går med til å kose og leke med disse.

De to bassengene er naturligvis også en sikker hit på de rolige sommerdagene. Her finnes også en mindre lekeplass.

Yoga, gåturer og deilig avslapping

Minst en gang om dagen kan du delta i en times yogaundervisning på hotellet, og det finnes ikke mindre enn tre fine yogasaler på The Vegan Lodge. Disse kan benyttes fritt til egen trening, når det ikke er noe gruppetreningspass i gang. Også i yogasalene er det fredfullt og en behagelig ro. En sal er lys og åpen med trebjelker og store vinduer, mens en annen har en herlig terrasse med utsikt mot de omkringliggende fjellene og grønne omgivelsene. Det er helt magisk å kunne gjøre sin solhilsen i disse naturskjønne, harmoniske omgivelsene. Namaste!

Benytt gjerne yogasalene, yogamattene, putene og de øvrige fasilitetene til mindfulness samt mediterende stunder, og nyt av å kunne fokusere på deg selv og komme i balanse.

Hver morgen kan du delta i en times vandring med guidene, hvor dere starter på hotellet og utforsker det grønne området og de utrolige omgivelsene. Her ordnes flere daglige aktiviteter, som tilrettelegges etter antall gjester. Når du ankommer hotellet får du et program over kommende ukes aktiviteter.

Dette vidunderlige fjellområdet er en populær plass for klatring. I den nærliggende byen Olympus tilbys undervisning i dette.

Ca. 200 meter fra hotellet finnes en bussholdeplass, hvor bussen kjører i en retning til nærliggende Adrasan, som er en liten lokal by med marked på søndager. Tar du bussen i motsatt retning passerer den hovedveien mot Kemer og Antalya, her er det mulig å bytte til en annen lokalbuss. Om du vil leie en bil for og utforske området ytterligere kan til dette av hotellet.

Det finnes WiFi på The Vegan Lodge, men både hastighet og oppkobling kan variere.

 

Mot betaling

I perioder arrangeres aktiviteter på hotellet, for eksempel dans og sportsundervisning. Noen av disse er mot betaling, som fremgår i ukeprogrammet som blir tildelt ved ankomst.

Rom i naturmateriale

Alle rom er bygget i naturmateriale, enkelt interiør med tre dekorasjon som går igjen i en stil som harmonerer med omgivelsene. Den går dessuten i linje med hotellet og de naturskjønne miljøene.

Alle rom har baderom med dusjkabinett, individuell aircondition, vannkoker med et mindre utvalg av urtete samt minisafe.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Rommet er ca. 22 m² og har tre sengeplasser. Dobbeltrommene ligger enten på første eller andre etasje. Det kreves minst to fullt betalende, og her kan det bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. 

Familierom, 3-5 personer

Familierom, 3-5 personer

Familierommet er ca. 27 m² og har fire sengeplasser, hvor to er i køyeseng. Her finnes også en sovesofa som måler 190x90 cm samt et minikjøleskap. Her kreves det minst tre fullt betalende og det kan bo maks. fem personer, hvor maks. tre kan være voksne. Det er mulig å få to barnepris. 

Olympos

The Vegan Lodge ligger i naturskjønne og frodige omgivelser midt blant tett skog og fantastiske fjell. Hotellet ligger i Olympus-regionen ca. 125 kilometer øst for Antalya. Her kryr det ikke av turister, og man bor i urørte omgivelser helt for seg selv. The Vegan Lodge og Olympus er den perfekte plassen for deg som søker ro og balanse, og som ønsker en fredfull ferie med god service.

Som så mange andre steder i verden ble dette fine området først kjent og populært blant backpackere, og stilen i området er fortsatt preget av dette. Her er det en litt bohemisk stil og en veldig avslappet atmosfære. Turismen i området er fortsatt ganske begrenset, og i Olympos finnes egentlig bare et par mindre hotell, som er til for gjester som leter etter et alternativ til de store hotellene. I sentrale Olympos finnes koselige cafèer, små butikker og et par restauranter. Hver søndag i Adrasan er det et lokalt marked, der det tilbys lokale varer i stedet for det vanlige suvenirtilbudet.

Det finnes mange ulike muligheter for og utforske og nyte området, ettersom det finnes vandringsturer, båtturer og spennende, historiske plasser å besøke. Gelidonya Lighthouse, som ligger på den berømte gangstien Lycian Way, tilbyr unike stier og fantastisk utsikt.

Du som er historieinteressert kan se frem til å besøke Olympus og Phaselis. Phaselis gamle by har vakker eventyrlig mosaik samt en fin havn, og ligger bare 25 kilometer fra The Vegan Lodge. Severdigheten Chimera (Yanartas), Olympus evige flamme med naturlig brennende ild, ligger bare 19 kilometer bort.

Transfer fra flyplassen til hotellet tur/retur er inkludert i reisens pris.

The Vegan Lodge passer ikke for personer med vanskeligheter for å gå.

På grunn av hotellets beliggenhet i et skogområde finnes det her en del mygg og fluer. Vi anbefaler at du tar med deg innsektsmiddel hjemmefra, samt følger de vanlige tipsene med langbukser for å holde insektene borte. 

Selv om det finnes WiFi på hele området kan hastigheten og oppkoblingen variere.

En gang i måneden kommer en veterinær og sjekker dyrene. Dyrene tilhører ikke hotellet, men sees på som hotellets faste gjester og medarbeidere, og er høyt verdsatt av personalet. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections