Side, Tyrkia

Sunrise Resort

Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 87 svar
Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 87 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
Sentrum
8 km 

Sunrise Resort er et paradis for de som ønsker å oppleve litt av alt i ferien.

Sunrise Resort ligger i flotte grønne, velpleiede omgivelser og byr på mange ulike aktiviteter for hele familien. Overalt på hotellet er det frodig med blomster og palmer. Stemningen er behagelig og fredfylt med masse luft og god plass. Hotellet ligger ved en 500 meter lang flott strand, hvor det er mulighet for å slappe av, men også være aktiv med et stort utvalg vannsportsaktiviteter.

Du kan velge mellom forskjellige bassenger, disse ligger som små oaser på området. Det finnes også et badeland, med ulike vannsklier. Sunrise Resort ligger like ved søsterhotellet Starlight Hotel, og du kan benytte seg av fasilitetene på begge hotellene. Flere av aktivitetene på Sunrise Resort ligger på Starlight.

Du kan velge mellom å enten bo i hovedbygningen, hvor det er rom med både hav- og landutsikt eller du kan bo i hotell i villaene, som ligger spredt rundt om på hotellområdet i de grønne omgivelsene.

Du kan både slappe av, og være i aktivitet.

Nyt den nydelige lange stranden hvor du kan slappe av, gå en tur i vannkanten eller ta deg en tur på hotellets brygge, som har en hyggelig og avslappet atmosfære. 

Hvis du ikke bare vil slappe av, er det også mulighet for eventyr. Her tilbys det mange spennende og morsomme vannsportsaktiviteter – disse er dog mot ekstra betaling. 

Det er flere forskjellige bassenger rundt om på området, hvor det henholdsvis inviteres til avslapning eller til mer fart over feltet.

På badelandet er det så mye som 11 vannsklier, hvorav fem er for de større barna, mens de andre seks er vannsklier for mindre barn (tre av disse er mini vannsklier). Området rundt de store vannskliene er kjempe flott utformet, og for at man skal komme seg til toppen av vannskliene, går man inn i en stor mølle, hvor alle vannskliene starter fra.

Nyt gleden ved All Inclusive-ferie

Når du reiser på All Inclusive ferie med Nazar er det enkelt og oversiktlig, og du skal ikke bekymre deg over hvor neste måltid skal nytes, samtidig som at du slipper bekymringer rundt hva ting koster.
På Sunrise Resort kan du nyte gleden ved All Inclusive-ferie, da det er et stort, flott og variert tilbud av hovedresturanger som daglig serverer appetittvekkende buffeter med et stort utvalg.
I løpet av dag og kveldstimene er det adskilte barer som servere brus, øl, drinker og snacks. I tillegg til alt dette, er det viktig å nevne at på Sunrise Resort er det gratis is, bakverk, Gözleme (deilig tyrkisk spesialitet), bagels, samt te og små kaker på ettermiddagen.

Vi gjør oppmerksom på at du kan nyte alle fasiliteter og gleder ved en All Inclusive-ferie i løpet av dagen og kvelden på både Sunrise Resort og søsterhotellet, men at hovedmåltidene blir servert på Sunrise.

Så lenge det er plass kan du spise uten ekstra betaling en gang under din ferie på temaresturanten Sini Turk, som serverer deilige tyrkiske retter.

Hvis du har lyst til å prøve noe annet enn hovedresturanten, kan man – mot betaling – spise på restauranter som spesialiserer seg på blant annet det mexicanske, japanske, indiske, italienske og franske kjøkken. 4 av disse 11 temaresturrantene ligger på Sunrise Resort, mens 7 av de ligger på Starlight. Vær oppmerksom på at temaresturantene er veldig populære, og at det kan være lurt å bestille bord i god tid – da restauranten ikke er like store som hovedresturanten. 

Mot betaling:

Ferskpresset juice (gratis ved frokost), noen importerte drikkevarer, alle temaresturantene (utenom Sini Turk temaresturanten, hvor man en gang i løpet av ferien sin kan spise uten å betale.) Room Service. 

Noe for store og små – og alle badeglade

Sunrise Resort har deres egne internasjonale barneklubb for barn mellom 4-12 år, hvor det er profesjonelle aktivitetsguider, som arrangerer morsomme leker og aktiviteter med og for barna. Om kveldene er det Mini Disco, hvor de danseglade barna kan få lov å gi gas på dansegulvet. 

For de litt større barna (mellom 13-16 år) er det en TeenageClub med PlayStation, klatrevegg og forskjellige sportsaktiviteter. 

Det finnes også masse herlige muligheter for de badeglade, da det i alt er 11 vannsklier. Hvor fem er beregnet for større barn og lekeglade vokse, mens de andre seks vannskliene er til barn (tre av disse er mini sklier). Det er også et lite, morsomt plaskebasseng med sandbunn som er en hit blant de aller minste. 

Et hav av muligheter for morsomme familieaktiviteter.

Hvis du og familien elsker å være aktive, og kanskje liker å lage små turneringer – vil dere elske Sunrise Resort! Det er rett og slett et paradis av muligheter for morsomme, utfordrende og underholdningsfylte aktiviteter.

Her er det utallige muligheter, herunder: bowling, bordtennis, biljard, squash, klatrevegg, basketball bane, Beach Volley, mini golf, mini fotballbane, dart, tennisbaner (åpner mellom 15.juni – 31.august – her anbefaler vi å booke tid). 

Det er også rikelig med aktiviteter rundt bassengområder (blant annet vannpolo & vannaerobic), her arrangeres også jevnlig aerobic, step, yoga, bueskyting, dart, bocciaturneringer og mye annet rundt i de grønne, frodige omgivelsene.

Når mørket faller på kommer dere ikke til å kjede dere. Det er et flott amfiteater, hvor det flere ganger om uken er kveldsunderholdning. 

De dyktige aktivitetsguidene arrangerer mange ulike festlige events i løpet av sommeren – ofte med forskjellige temaer, det kan være pool party, white party, retro fester m.m.
Dersom du har lyst å shoppe, så ligger det forskjellige butikker på Starlight. Disse ligger i en kunstig grotte, og er absolutt verdt et besøk. Flere av de overnevnte aktivitetene kan også foregå Starlights område.

Mot betaling: 

Bowling, biljard, Game Center (elektroniske spill), minigolf, alle vannsportsaktiviteter, fotballbaner, Putting Green og Driving Range.

Velg rommet som passer perfekt for deg!

Sunrise Resorts tilbyr flere forskjellige romtyper, og det er enkelt å finne det som passer deg og din families ønsker og behov. Man kan bo i flotte rom i villaene som ligger overalt på det frodige og blomsterrike hotellområdet. Det er også mulig å bo i hovedbygningen, hvor man kan få rom med utsikt over havet eller utsikt mot land. Rommene er beskrevet nedenfor:

Rommene i Villaene:

Alle hotellrommene er lyse og innbyderne med balkong. Det er gratis WIFI, Central Aircondition, tv, Minibar som blir fylt daglig med øl, brus, vann, kaffe og te. På rommene finnes det også oppbevaringsbokser, dusj, hårføner og badetøfler. Det er parkettgulv på alle rommene. 

Dobbeltrom Club , 2-3 personer

Dersom du ønsker å bo på dobbeltrom Club, som ligger i villaene i den store frodig hagen, har du ca. 31 m² å bevege deg på. På rommet finner du en dobbeltseng, samt en sovesofa på (185x90 cm). Rommene kan ligge i første etasje med balkong. Dobbeltrom Club krever minst to personer som betaler full pris, og det kan maks bo tre voksne, det mulig å få barnepris på et barn. Det finnes også mulighet – mot tillegg – å booke rommet som et enkeltrom. 

Familiesuite Duplex Club, 3-5 personer

Suitene kan ligge både på markterrasse og første etasje i villaene, og er ca 65m². Suiten er fordelt på to etasjer: en på første etasje og et loft. På den etasjen man kommer inn finnes soverom og stue og på loftet finnes en sovesofa (185x90 cm). Denne romstypen krever minst tre fullt betalende, det kan bo maks fem voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Familiesuite Club, 3-4 personer

Familiysuite Club-rommene er ca. 52 m² fordelt på et soverom og en stue. På rommet finner du en dobbelsent, og to enkelt senger og et hyggelig sitte område. Denne romtypen krever at minst tre personer betaler full pris, og det kan maks bo fire voksne og det er mulighet å få barnepris på et barn.

Rommene i Hovedbygningen

Alle hotellrommene er lyse og innbydende med fantastisk balkong med enten land- eller havutsikt. Det er gratis WIFI, Central Aircondition, tv, Mini bar som blir fylt daglig med øl, brus, vann, kaffe og te. På rommene finnes det også oppbevaringsbokser, dusj, hårføner og badetøfler. Det er gulvtepper på alle rommene.

Dobbeltrom med landutsikt, Hovedbygningen, 2-3 personer

Velutstyrt dobbeltrom på ca.28 m², hvor det enten er en dobbeltseng eller to enkelt senger, samt en sovesofa (185x90 cm). Denne romtypen krever at minst to personer betaler full pris, og det kan maks bo 3 voksne, det er mulig å få barnepris på et barn. Det er også mulig – mot tillegg – å booke rommet som enkeltrom.

Dobbeltrom med havutsikt, Hovedbygningen, 2 personer

Velutstyrt dobbeltrom på ca.25 m², hvor det enten er dobbeltseng eller to enkelt senger. Denne romtypen krever at minst to personer betaler full pris. Det er mulig – mot tillegg- å booke rommet som enkeltrom.

Når du vil pleie deg selv

På søsterhotellet Starlight er der et lekkert spa og welness-område, hvis du virkelig ønsker å pleie deg selv og bare koble helt av på ferie. Du kan fritt benytte det tyrkiske badet og saunaen mellom kl.9-14, mens noen behandlinger er mot betaling på stedet. Det er også et treningssenter med flere treningsmaskiner, hvis man ønsker å beholde formen under sitt opphold. Dette kan fritt benyttes av personer fra 16 år.                                 

Mot betaling:

Thalasso pools, Bio Sauna, Sne springvann, Tropical Adventure-dusj, Salt innånding rom, Massage og diverse skjønnhetsbehandlinger. Vær oppmerksom på at disse behandlingene foregår på hotel Starlight.

 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra