Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Day

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Måltider flere muligheter
5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Basseng:
Strand
350 m 
Sentrum
1,5 km 

Hotellrom eller leiligheter nær sentrale Sunny Beach

Sunny Day er et hotell med en herlig atmosfære, som ligger i den nordlige delen Sunny Beach. På en kun ca. 15 minutters lang gåtur er du inne i populære Sunny Beach sitt livlige sentrum. Med rom som er enkelt innredet, et bassengområde med noen mindre vannsklier, en bassengbar med en liten koselig takterrasse og en beliggenhet der restauranter og supermarkeds er like rundt hjørnet, har man det som behøves for å nyte sin ferie.

Hotellet passer perfekt for alle; familier, par og ungdommer som vil komme bort og oppleve Sunny Beach i Bulgaria.

Basseng med vannsklier

Bassenget og bassengområdet er hotellets hjerte, og her er en livlig atmosfære. Midt i bassenget finnes en koselig bassengbar med en liten terrasse ovenpå, og skulle man få lyst på noe å spise i løpet av dagen kan man bestille noe godt fra restauranten som ligger i forbindelse med bassengområdet. Til barnas store glede finnes det også noen få vannsklier.

Ønsker man å holde seg oppdatert med familie og venner kan man mot ekstra kostnad skaffe WiFi som fungerer ved bassengområdet og i resepsjonen. Det finnes også mulighet å leie madrass til solsengene samt bassenghåndklær. Man kan også ta med seg et badehåndkle hjemmefra.

Fra hotellet er det ca. 350 m til den herlige sandstranden i Sunny Beach. Der finnes det solsenger og parasoll som man kan leie. Om du blir sulten eller tørst finnes det koselige tavernaer langs stranden som man kan besøke.

Observer at under høysesongen kan det bli livlig, ganske høylytt og tett med solstoler og parasoller rundt bassengområdet.

Mot betaling

Madrass til solsenger og leie av bassenghåndklær på hotellet. Mat, drikke, solsenger og parasoll på stranden. WiFi i resepsjonen og ved bassenget.

Ulike måltidspakker

Når du bor på Sunny Day kan du bestille med frokost eller halvpensjon som tillegg. Bestiller du hotellrom er frokost med kaffe, te og juice inkludert. Hotellet ligger sentralt med kun 1,5 kilometer til Sunny Beach sentrum der du finner et brett utvalg av restauranter og barer.

Mot betaling

Frokost: Mat bortsett fra frokost. All drikke bortsett fra kaffe, te og juice til frokosten.

Halvpensjon: Mat bortsett fra frokost og middag. All drikke bortsett fra kaffe, te og juice til frokosten.

Utforsk Sunny Beach

Sunny Beach er definisjonen av et pulserende feriested og her er en fantastisk og levende feristemning. Byen har et bredt utvalg av restauranter, kafeer, trivelige barer, billig shopping og alt som tilhører et livlig turiststed.

Ta gjerne en tur til den vakre sandstranden som tilbyr alle slags fornøyelser langs hele strandpromenaden. Her finner du barer, restauranter, puber, vannsporter, tivoli og mye mer. Også på kveldstid kan man spasere rundt og nyte den herlige energien.

Sunny Beach er vel mest kjent for å være populær blant ungdommene, men byen har også mye å tilby for familier. Det er en veldig bra familiedestinasjon med et stort utvalg av aktiviteter for hele familien og alle aldre.

Enkle, trivelige rom

På hotellet kan man bo i dobbeltrom eller i leiligheter som er friske, enkelt innredet og alle er med balkong eller terrassen, der størrelsen kan vaiere litt. Alle rommene og leilighetene er utstyrt med dusj, individuell luftkondisjonering, tv, et lite kjøleskap og de er alle delvis med vegg-til-vegg teppe. Minisafe finnes tilgjengelig i hotellets resepsjon.

Mot betaling

Minisafe i resepsjonen.

Dobbeltrom, 2-4 personer

Enkle, friske rom på ca. 28 m² som er innredet med en dobbeltseng og en sovesofa som måler 180x130 cm. Her kan man bo opptil to voksne og to barn. Rommet krever minst to fullt betalende og opptil to barn har mulighet å få barnepris. Dette rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Enromsleilighet, 2-4 personer

Enromsleilighetene er på ca. 45 m² og er innredet med en enkel kjøkkenkrok samt et lite bord og stoler. Leiligheten har fire ordentlige soveplasser hvorav to av de er enkeltsenger som måler 90x190 cm. Her kan man bo opptil fire voksne. Rommet krevet minst to fullt betalende og opptil to barn kan få barnepris. 

Toromsleilighet, 3-5 personer

Toromsleilighetene er på ca. 60 m² og er innredet med en enkel kjøkkenkrok samt kjøkkenbord og stoler. Leiligheten har to soverom med totalt fire ordentlige soveplasser hvorav det finnes to enkeltsenger i det ene rommet, som måler 90x190 cm, og i det andre rommet en dobbeltseng. En sovesofa er plassert i den lille stuen, og måler 130x180 cm. Her kan man bo opptil fire voksne og et barn. Rommet krever minst tre fullt betalende og opptil to barn kan få barnepris.

Sunny Beach

Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det intensivt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber.

Her har du en ca. 6 km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar

Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca.5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamle byen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i gatene, brosteinsgater, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra