Ixia, Rhodos

Sunday Hotel

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Måltider flere muligheter
3 personer i samme rom
Barnepris til og med 10 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
600 m 
Sentrum
Ialyssos 1 km, Ixia 1,5 km, Rhodos by 6 km 

Familieeid og hjemmekoselig leilighetshotell

På det lille koselige leilighetshotellet Sunday blir du ønsket velkommen av en familie som i tre generasjoner har drevet dette hotellet. Personalet tar deg imot med ekte gresk gjestfrihet og tradisjon og legger stor vekt på personlig og vennlig service.

Hotellet er enkelt og upretensiøst, men likevel rent og pent, og det ble pusset opp i 2018. Her trives både par, familier og venner som reiser sammen.

Denne lille ferieperlen ligger mellom Ixia og Ialyssos, og det tar ca. 15-20 minutter med buss til Rhodos by fra bussholdeplassen like ved hotellet. Vennligst observer at transferbussen ikke alltid har mulighet for å kjøre frem til resepsjonen på dette hotell på grunn av trafikken og de smale gatene. Dere kan derfor behøve å gå ca. 150 meter med bagasjen deres.

Avslappet stemning ved bassenget

Det lille bassengområdet er den perfekte rammen for å slappe av og nyte solen. Her er det solsenger og parasoller, noen av dem på en liten gressmatte. Barnebassenget er en liten adskilt del av det vanlige bassenget.

Det er ca. 600 m til nærmeste strand som er en rullesteinsstrand, og der er det parasoller og solsenger til utleie.

Mot betaling

Solsenger og parasoller på stranden.

Hjemmelaget gresk mat

Den lille restauranten og den tilhørende fine, åpne uteplassen ligger i tilknytning til bassengområdet og holder åpent mesteparten av dagen. Her serveres hjemmelaget, genuin mat og forfriskende drikke. Gå ikke glipp av å prøve noen av de greske spesialitetene!

Når du bor på Sunday kan du velge mellom at ingen måltider inngår eller at frokostbuffé inngår.

På rommet har du også et lite tekjøkken der du selv kan lage mat, og kun 200 m fra hotellet ligger det en matbutikk.

Mot betaling

Mat og drikke.

Nær turistfavoritten Ialyssos

Hotellet ligger ca. 800 m fra Ialyssos hvor du finner et godt utvalg av shopping, restauranter og barer. Ca. 50 meter fra hotellet er det en bussholdeplass hvorfra busser kjører til Rhodos by på ca. 15-20 minutter.

På hotellområdet er det biljard og lufthockey som kan spilles mot betaling. WiFi er gratis på hele hotellområdet og på rommene. I høysesongen blir det enkelte kvelder i uken arrangert stemningsfull live musikk.

Mot betaling

Biljard, lufthockey.

Enkle leiligheter med tekjøkken

På Sunday bor du i typiske charterleiligheter med enkel innredning, men her er det rent og pent, og rommene rengjøres lett seks ganger i uken. Alle rommene har gulvfliser, tv, vannkoker, minikjøleskap, balkong, minisafe, gratis WiFi og individuelt klimaanlegg. Strykejern og strykebrett kan du låne fra resepsjonen. På badet er det dusjkabinett og hårføner. Det fins også et tekjøkken med utstyr, men oppvaskmiddel, klut og lignende er det ikke.
Det fins kaffekoker, men kaffe får man selv ta med seg. 

Mot betaling

Minisafe.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrom, 2–3 personer

På dobbeltrommet på ca. 20 m² får du to vanlige soveplasser og en sovesofa(190x80cm). Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og det kan maks. bo tre voksne.

Dobbeltrom dupleks, 2–3 personer

Dobbeltrom dupleks, 2–3 personer

På dette annerledes dobbeltrommet på ca. 20 m² får du to etasjer. Her er det to vanlige soveplasser og en sovesofa(190x80cm). Sovedelen er i overetasjen, og i underetasjen er det et lite oppholdsrom og tekjøkken. Det er en relativt bratt trapp som forbinder de to åpne etasjene. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og det kan bo maks. tre voksne her.

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuite, 3-5 personer

Denne nyrenoverte familiesuite på ca. 45 m² består av et separat soverom samt en stue. I soverommet finnes to riktige sengeplasser og i stuen finnes to sovesofaer. Ved behov vil en ekstra seng bli satt inn. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan maks. bo fem voksne og det er mulig å få en barnepris

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections