Ialyssos, Hellas

Sun Beach

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 75 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 75 svar

Måltider flere muligheter
5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
70 m 
Sentrum
1 km Ialyssos 

Fint, klassisk feriehotell

Sun Beach er et fint, klassisk feriehotell med veldig god beliggenhet. Her bor du rett ved stranden og har to bassenger å velge mellom, så du har mulighet å ta mange oppfriskende dukkerter i løpet av ferien. Du kan velge flotte leiligheter, der du virkelig kan nyte av den herlige beliggenheten og den vakre utsikten over det turkise havet. Havutsikten gjør det utrolig praktfullt og trivelig å sitte på balkongen og nyte drikke, snacks og kvalitetstid under de sene ettermiddagstimene.

Fra hotellet har du bare 300 meter til sentrale Ialyssos, der det er livat og herlig stemning, mange koselige cafeer, restauranter og gode muligheter til å kjøpe med sig suvenirer hjem.

Her kan du velge å bestille deilig All Inclusive, halvpensjon eller bare frokost – så det finnes alternativ for alle!

Sun Beach inngår i Nazars Holiday Collection, hvor vi har samlet mengder av fine kvalitetshotell for en prisverdig familieferie.

Flere bassenger og herlig strand

På Sun Beach finnes det to trivelige bassengområder og separate barnebasseng. Her kan du lene deg tilbake, slappe av og nyte av ferien under Rhodos herlige sol. I et av barnebassengene finnes en liten vannsklie for de minste gjestene. Du som velger All Inclusive som tillegg kan kostnadsfritt nyte frukt, snacks, is og drikke i bassengbaren mellom dukkertene.

Hotellet brer ut seg på et fint område rett ved en fantastisk rullesteinstrand som lokker til avkjølende bad. Da det er rullesteinstrand og ikke sand, er vannet helt klart og har en fantastisk turkis farge. Her står både parasoller og solsenger, som kan benyttes mot betaling.

Badehåndklær kan leies på hotellet.

 

Mot betaling

Badehåndklær, parasoller og solsenger på stranden.

Behagelig All Inclusive eller annen måltidspakke

Du kan velge å bestille Sun Beach med den mest praktiske måten å reise, nemlig All Inclusive!

Det er kun mulig å bestille All Inclusive om du bestiller et hotellrom. I hotellrommenes grunnpris inngår alltid halvpensjon. Velger du å bo i leilighet så finnes dessverre ikke All Inclusive som valgmulighet, men da kan du isteden velge frokost eller halvpensjon.

All Inclusive

Vil du ha en så enkelt og deilig reise som mulig er All Inclusive det selvfølgelige valget – for da er alt betalt på forhånd! Frokost, lunsj og middag nyter du på Sun Beach bufferestaurant, som også ha en spesiell buffe for barna. Du kan også velge å spise en lettere lunsj ved bassengbaren – så du aldri trenger å gå fra bassengområdet. Utenom drikke, også frukst, is og snacks mellom hovedmåltidene. På stranden finnes også en strandbar, som ikke inngår i All Inclusive-programmet.

Med All Inclusive inngår all mat samt noe lokal drikke med eller uten alkohol, hele dagen og kvelden – så du har aldri langt til et forfriskende glass! En gang per oppehold har du mulighet å spise i hotellets temarestaurant, til en redusert pris.

I hotellets hovedrestaurant forventes det at menn har på seg langbukser.

Flere måltidspakker å velge mellom

Om du velger halvpensjon inngår herlige frokost- og middagsbuffeer i hovedrestauranten. Med frokost eller halvpensjon er all drikke mot ekstra betaling, unntatt til frokost da du kan velge mellom kaffe, te, juice og vann.

Det finnes to restauranter å velge mellom på Sun Beach: bufferestauranten og en temarestaurant, samt fire barer. Et par kvelder i uken arrangeres ulike temakvelder, som for eksempel gresk aften der det spilles livemusikk. På grund av den sentrale beliggenheten finnes det også gode muligheter å spise ute i koselige Ialyssos.

I bufferestauranten forventes det at menn har på seg langbukser.

 

Mot betaling

All Inclusive: Internasjonale og visse lokale merkedrikkevarer, strandbaren, drikke i Helios-delen av hotellet, besøk på temarestauranten (til rabattert pris en gang per oppehold).

Dans i vei på minidiskoteket

Tre kvelder i uken kan barna på Sun Beach danse løs til glad musikk i det morsomme minidiskoteket, mens foreldre og søsken ser på. Dessuten arrangeres det andre aktiviteter og underholdning flere kvelder i uken, og om dagene kan de minste bade i barnebassenget og leke på lekeplassen. 

Aktiviteter for hele familien

På Sun Beach er det mulig å aktivere seg og ikke bare sole. Det finnes flere aktiviteter å velge mellom: strandvolleyball, en liten fotballbane, bordtennis, minigolf og biljard. For deg som synes trening også må gjennomføres på ferien, kan du besøke hotellets lille trimrom. Hotellet har også et internasjonalt aktivitetsteam som arrangerer forskjellige konkurranser og utfordringer, og det tilbys kveldsunderholdning flere kvelder i uken.

Rett utenfor døren finnes alle muligheter for en deilig ferieopplevelse.

Hotellet har en fantastisk beliggenhet med bare 300 meters gange til Ialyassos, der det finnes massevis av fine butikker, små souvenirbutikker, koselige cafeer, spennende restauranter, og nattliv.

Kostnadsfritt WiFi finnes på hele hotellområdet, også på rommene og i leilighetene.

Velg mellom hotellrom og leilighet

På Sun Beach kan du velge mellom å bo i Olympus- eller Helios-delen. Alle hotellrommene ligger i Olympus-delen, mens leiligheter finnes i begge delene. Helios-delen ligger nærmest stranden, og her ligger à la carte-restauranten. Olympus-delen ligger tvers over en vei bak Helios-bygningen. Her ligger bufférestauranten, og her finner det meste av dag- og kveldsunderholdningen sted.

Hotellrommene

Alle hotellrommene ligger i Olympus, og kan derfor ikke bestilles med havutsikt. De har et funksjonelt interiør i klassisk stil. Alle rommene har badekar, hårføner, tv, telefon, minikjøleskap, klimaanlegg under visse tider, samt balkong eller markterrasse med hageutsikt. Når du bestiller et hotellrom er halvpensjon inkludert og All Inclusive kan bestilles mot et tillegg.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

I dette rommet på 23 m² får du to vanlige soveplasser og en ekstraseng som måler 190x85 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, de kan bo maks. tre voksne her, og det er mulig å få én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg. Halvpensjon er inkludert i prisen og All Inclusive kan kjøpes til.

Dobbeltrom Large, 2-4 personer

Dobbeltrom Large, 2-4 personer

Dette rommet er ca 25 m² og har tre vanlige sengeplasser og en ekstraseng på 190x85 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne her, og det er mulig å få én barnepris. Halvpensjon er inkludert i prisen og All Inclusive kan kjøpes til.

Deluxerom, 2-3 personer

Deluxerom, 2-3 personer

Dette rommet er på 23 m² og påminner om det vanlige dobbeltrommet, men har høyere innredningsstandard. Rommet har vannkoker, tv, samt badekåpe/tøfler. Her er det to vanlige soveplasser og en ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne her, og det er mulig å få én barnepris. Halvpensjon er inkludert i prisen og All Inclusive kan kjøpes til.

Leilighetene

Alle leilighetene har tekjøkken med mikrobølgeovn, vannkoker, kaffekoker og brødrister samt badekar, tv, telefon, klimaanlegg til visse tider og balkong eller markterrasse. Interiøret er klassisk og funksjonelt, og går i gule og blå nyanser. Når du bestiller en leilighet er ingen måltider inkludert, men det er mulig å bestille frokost eller halvpensjon.

Ettromsleilighet, 2–3 personer

Ettromsleilighet, 2–3 personer

I denne 23 m² store ettromsleiligheten er det to vanlige soveplasser og en ekstraseng på 190x85 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, der det kan bo maks. tre voksne, det er mulig å få én barnepris. Ingen måltider inngår.

Toromsleilighet med landutsikt, 2-4 personer

Toromsleilighet med landutsikt, 2-4 personer

Denne leiligheten på 38 m² ligger i Olympus-delen, og har to vanlige soveplasser og to ekstrasenger som måler 190x85 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne her og det er mulighet å få en barnepris. Ingen måltider inngår.

Toromsleilighet havutsikt, 2-4 personer

Toromsleilighet havutsikt, 2-4 personer

Denne leiligheten ligger i Helios-delen, er 38 m² og har deilig havutsikt. Leiligheten har to vanlige soveplasser og to ekstrasenger 190x85 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne her og det er mulighet å få en barnepris. Ingen måltider inngår.

Barnesuite, 2-4 personer

Barnesuite, 2-4 personer

I barnesuiten på ca. 38-40 m² får du to separate rom. Som navnet antyder er dette rommet spesielt utformet med barnefamilier i tankene, spesielt barna. I rommet finnes for eksempel tv med barnekanaler, snacks i kjøleskapet ved innsjekk, penner og fargestifter (til og med 8 år) og Sony PlayStation om barna er over 8 år. Her fins fire vanlige soveplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne her, og det er mulig å få en barnepris og en barnerabatt på voksenprisen. Ingen måltider inngår.

Familiesuite med havutsikt, 2-5 personer

Familiesuite med havutsikt, 2-5 personer

Her bor du i fine, moderne suiter med lyst interiør, på 45 m², som ligger på noen av de øverste etasjene, og som tilbyr en herlig havutsikt. Du får to separate rom, fire ordentlige sengeplasser samt en sovestol som måler 190x85 cm når den er felt ut. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fem voksne her, og det er mulig å få en barnepris.

Mot betaling

Minisafe.

Flytrafikken kan til tider være forstyrrende på hotellet. 

Hotellet er delt i to deler: Helios og Olympus. Vær oppmerksom på at man må krysse en relativt trafikert vei for å komme seg fra ene delen til den andre, og vi anbefaler gjester å være oppmerksomme og forsiktige rundt veien – spesielt hvis dere reiser med barn.

Gluten- og laktosefrie produkter finnes tilgjengelig i restauranten. Her forventes det at menn har på seg langbukser.

Med All Inclusive inngår alt av mat samt visse lokale drikkevarer, med eller uten alkohol, mellom 10:30 og 23:00. Alle All Inclusive-gjester har mulighet for å få en frokostpakke om de har tidlig hjemreisefly (bestilles i resepsjonen senest 19:00 dagen før). En gang per oppehold har du i mulighet til å spise til en redusert pris i hotellets temarestaurant, dersom det er plass. Da utgår en rabatt på 4 € per barn og 8 € per voksen (gjelder bare All Inclusive gjester).

Klimaanlegg er kun på mellom 1/6 og 30/9, aldri mellom kl 8-14.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections