Ialyssos, Hellas

Sun Beach

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 153 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 153 svar

Måltider flere muligheter
5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
300 m Ialyssos 

Familiehotell like ved stranden

I Ialyssos ligger Sun Beach. Her bor du like ved stranden med to bassengområder og aktiviteter for alle aldre. Du får en fantastisk utsikt over stranden, og hotellområdet kantes av herlige gressplener og frodige grønne vekster.

Det er kun 300 meter til Ialyssos sentrum hvor du finner rikelig med restauranter og shopping. Du kan velge mellom å bo på rom eller i leilighet, og du kan bestille forskjellige måltidspakker som tilvalg.

Det fins to hotelldeler – Olympus og Helios. I Helios-delen bor du nærmest stranden, og her ligger à la carte-restauranten. Vil du bo med havutsikt, er det denne delen du skal bo i. Olympus ligger tvers over en liten vei bak Helios-bygningen. Her ligger bufférestauranten, og der finner det meste av dag- og kveldsunderholdningen sted.

Flytrafikken kan til tider være forstyrrende.

Flere bassenger og herlig strand

Sun Beach brer seg ut på et fint område like ved en herlig rullesteinstrand som lokker til avkjølende bad. Her står både parasoller og solsenger som kan brukes mot betaling.

Vil du ha litt avveksling fra havet, fins det to bassengområder og separate barnebassenger. I et av barnebassengene er det en liten sklie for de minste.

Badehåndklær kan leies.

Mot betaling

Badehåndklær, parasoller og solsenger på stranden. 

Nyt gleden ved All Inclusive-ferie

Du kan velge å bestille Sun Beach med den mest praktiske måten å reise, nemlig All Inclusive!

Observer at det kun er mulig å bestille All Inclusive om du bestiller et hotellrom. Velger du å bo i leilighet fins ikke All Inclusive som tillegg, kun frokost og halvpensjon.

All Inclusive

Frokost, lunsj og middag kan nytes på hotellets buffetrestaurant Artemis og her finnes også en buffé for barna. Gluten- og laktosefri produkter fins tilgjengelig. Så lenge det er plass kan du også ta en lettere lunsj i poolbaren. Fivos Pool Bar tilbyr varme og kalde drikker, frukt og snacks mellom måltidene. Mellom kl. 10:30 og 18:30 kan du dessuten velge mellom minst tre ulike smaker av is på Fivos Pool Bar.  

En gang per opphold og så lenge det er plass har du mulighet til å spise til en rimeligere pris i hotellets temarestaurant. Du får da en rabatt på 4€ per barn og 8€ per voksen.

Med All Inclusive inngår all mat samt visse lokale drikker med eller uten alkohol, mellom kl. 10:30 og 23:00. Unntaket er romservice samt internasjonale og visse nasjonale merkesdrikker.

Alle All Inclusive-gjester har mulighet for frokostpakke om man har tidlig fly hjem. Denne skal bestilles i resepsjonen senest kl. 19:00 dagen før.

Dresskode i Artemis: Langbukser for menn.

Flere måltidspakker å velge mellom 

Hvis du bor i leilighet kan du velge mellom ingen måltider, frokost eller halvpensjon. Dersom du bor på hotellrom er halvpensjon inkludert og du kan booke All Inclusive som tilvalg. Om du velger halvpensjon er det frokost og middagsbuffet i hovedrestauranten som er inkludert. Med frokost eller halvpensjon er all drikke mot ekstra betaling, men til frokosten kan du derimot velge mellom kaffe, te, juice og vann. 

Det er to restauranter, buffetrestauranten, en temarestaurant og fire barer å velge mellom rundt omkring på hotellet. Et par kvelder i uken arrangeres det forskjellige temakvelder som for eksempel gresk aften eller der det spilles levende musikk. 

Mot betaling

Frokost: Mat utover frokost og all drikke.
Halvpensjon: Mat utover frokost og middag og all drikke utover kaffe, te och vann till frokosten.
All Inclusive: Internasjonelle og nasjonelle merkesdrikker.

Beach bar og drikke i Helios-delen.

Mange aktiviteter for hele familien

På hotellområdet er det flere aktiviteter å velge mellom: strandvolleyball, en liten fotballbane, bordtennis, minigolf, biljard og et lite trimrom. På hotellet holder også et internasjonalt aktivitetsteam til som arrangerer forskjellige konkurranser og utfordringer, og det tilbys kveldsunderholdning flere kvelder i uken.

WiFifår du på hele hotellområdet, inkludert rommene og leilighetene, uten kostnad.

Hotellet har en fantastisk beliggenhet, kun 300 meter til Ialyssos, der du finner massevis av butikker, restauranter, natteliv og festligheter.

For barna er det både lekeplass og minidisco tre kvelder i uken og aktiviteter og underholdning arrangerers flere kvelder i uken.

Velg mellom hotellrom og leilighet

På Sun Beach kan du velge mellom å bo i Olympus- eller Helios-delen. I Helios-delen bor du nærmest stranden, og her ligger à la carte-restauranten. Vil du bo med havutsikt, er det denne delen du skal bo i. Olympus ligger tvers over en liten vei bak Helios-bygningen. Her ligger bufférestauranten, og der finner det meste av dag- og kveldsunderholdningen sted. I Olympus-delen fins hotellrom og leiligheter med kjøkkenkrok, og i Helios-delen ligger kun leiligheter med kjøkkenkrok.

Mot betaling

Minisafe.

Hotellrommene

Alle hotellrommene ligger i Olympus, som er den delen av hotellet som ligger på andre siden av veien. Alle rommene har bad/dusj og toalett, hårføner, tv, telefon, minikjøleskap, klimaanlegg (ikke kl. 8 – 14) 1.6.–30.9. samt balkong eller markterrasse med hageutsikt. Når du bestiller et hotellrom er halvpensjon inkludert og All Inclusive kan bestilles mot et tillegg.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Her får du to vanlige soveplasser og en ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne her, og det er mulig å få én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg. Halvpensjon er inkludert i prisen og All Inclusive kan kjøpes til.

Dobbeltrom Large, 2-4 personer

Dette rommet minner om det vanlige dobbeltrommet, men er litt større. Her er det to vanlige sengeplasser og en ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne her, og det er mulig å få én barnepris. Halvpensjon er inkludert i prisen og All Inclusive kan kjøpes til.

Deluxerom, 2-3 personer

Dette rommet minner også om det vanlige dobbeltrommet, men har høyere innredningsstandard. Rommet har vannkoker, flatskjerm-tv, CD-/DVD-spiller og badekåpe/tøfler. Her er det to vanlige soveplasser og en ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne her, og det er mulig å få én barnepris. Halvpensjon er inkludert i prisen og All Inclusive kan kjøpes til.

Familiesuite med havutsikt, 2-5 personer

Her bor du i fine suiter som ligger på noen av de øverste etasjene og som tilbyr en herlig utsikt over havet. Du får to separate rom og fire ordentlige sengeplasser samt en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks fem voksne her og det er mulig å få en barnepris.

Leilighetene

Alle leilighetene har tekjøkken med mikrobølgeovn, vannkoker, kaffekoker og brødrister, bad/dusj og toalett, tv, telefon, klimaanlegg til visse tider 1.6.–30.9 og balkong eller markbalkong. Når du bestiller en leilighet er ingen måltider inkludert, men det er mulig å bestille frokost eller halvpensjon mot tillegg.

Toromsleilighet med landutsikt, 2-4 personer

Denne leiligheten ligger i Olympus-delen, på andre siden av gaten. Leiligheten har to vanlige soveplasser og to ekstrasenger. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne her og det er mulighet å få en barnepris. Ingen måltider inngår.

Toromsleilighet havutsikt, 2-4 personer

Denne leiligheten ligger i Helios-delen, den strandnære delen av hotellet. Leiligheten har to vanlige soveplasser og to ekstrasenger. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne her og det er mulighet å få en barnepris. Ingen måltider inngår.

Ettromsleilighet, 2–3 personer

I denne ettromsleiligheten er det to vanlige soveplasser og en ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få én barnepris, og det kan bo maks. tre voksne her. Ingen måltider inngår.

Nyhet 2017: Barnesuite, 2-4 personer

I barnesuiten på ca 38-45 m2 får du to separate rom med en dør mellom. Som navnet antyder er dette rommet spesielt utformet med både foreldre og barn i tankene. I rommet finnes for eksempel tv med barnekanaler, snacks i kjøleskapet ved innsjekk, penner og fargestifter (til og med 8 år) og Sony PlayStation for barn over 8 år. Her fins fire vanlige soveplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks fire voksne, og det er mulig å få en barnepris og en barnerabatt på voksenprisen. Ingen måltider inngår.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra