Side, Tyrkia

Sueno Side

Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 41 svar
Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 41 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
3,5 km 

Allsidig familiehotell nær Side

Sueno Side er familiehotellet som aldri sover. Her er det snakk om et virkelig flott All Inclusive-hotell med uante muligheter for en drømmeferie for hele familien. Hotellområdet er stort, men samtidig smart innrettet med masse forskjellige områder med hver sin spesielle atmosfære. Samtidig bor du kun få kilometer fra den koselige, lille byen Side med mange gode shopping- og matopplevelser i sitt historiske sentrum.

Selv om hotellområdet er veldig stort, har man forstått å lage mange koselige områder slik at det aldri virker så stort som det faktisk er. Derfor er det også lett å selv bestemme hvor sosial man har lyst til å være. På grunn av hotellets mange fasiliteter er hotellet et soleklart valg for barnefamilier med både små og store barn samt besteforeldrene, for her er det noe for alle!

Vannland med sju vannsklier!

Sueno Side er et ekte vannparadis. Her er det ikke mindre enn seks bassenger i tillegg til et innendørs basseng – perfekt for lavsesongen hvis været skulle svikte. En stilig detalj er at innendørsbassenget fortsetter hele veien ut til et mindre utendørsbasseng slik at du kan svømme imellom dem. 

Det er masse solsenger og parasoller ved alle bassengområdene, så du har de beste betingelsene for å få opparbeidet en god solbrun farge. Det arrangeres morsomme aktiviteter i det største bassenget, noe som får de fleste opp av solsengene.

Her er det samtidig et populært vannland med hele sju vannsklier. Her samles mange barnefamilier for å se de badeglade barna ake om og om igjen ned de magekilende vannskliene.

Du bor like ved stranden – og for en strand! Den er herlig bred og barnevennlig fordi vannet ikke blir så fort dypt, men holder seg grunt lenge. Du møtes av et deilig strandmiljø med parasoller og solsenger til fritt bruk. Det sies at man kan gå langs stranden hele veien inn til den gamle bydelen i Side – ideelt for en romantisk kveldstur.

Stranden er en fin sandstrand med enkelte småstein i vannkanten. Her er det adgang til en lekker pir hvor du kan sitte og nyte kveldsolen og se inn mot Sides gamle bydel og det vakkert opplyste gamle Apollo-tempelet. Piren er enormt populær blant solbadende gjester. Her finnes det bar, solsenger og parasoller, og skulle det bli for varmt er det bare å hoppe i det nedkjølende vannet. Piren er åpen under høysesongen.

På stranden har du også mulighet for litt "VIP-behandling", for her fins det et spesielt avgrenset område, "Planet Beach Club", som er mot ekstra betaling. Her kan du virkelig slange deg i en privat strandpaviljong!

Håndklær til basseng og strand er uten ekstra omkostning.

Av sikkerhetshensyn finnes det begrensinger i forhold til lengde/alder på visse vannsklier.

Mot betaling

Noen vannsportsaktiviteter, leie av strandpaviljonger.

All Inclusive - som aldri tar slutt!

Sueno Side tilbyr et meget bredt All Inclusive-program med virkelig mange barer og spennende spisesteder fordelt på hele hotellområdet – og det er i tillegg til dine tre hovedmåltider som serveres som innbydende buffeer med en fristende blanding av internasjonale og tyrkiske spesialiteter. Det finnes en liten barnedel hvor barna har sin egen buffé til kveldsmaten og til og med små bord og stoler. 

All Inclusive-programmet har noen helt unike elementer, som f.eks. den lille restaurantgaten fra det store bassenget ned til amfiteateret, hvor det finnes et vell av snackrestauranter som byr på et stort sortiment av lette lunsjretter, frukt og andre velsmakende småretter ved ulike tidspunker. Velg mellom alt fra sushi, kabab og salat til hamburgere, bakt potet og den tyrkiske spesialiteten gözleme.  Her er det også en veldig koselig ølbar hvor det serveres øl og snacks.

Alle lokale drikkevarer er inkludert i prisen, og det er mulig å hente drikkevarer hele døgnet. På dagtid er is inkludert for alle hotellets gjester.

I tillegg til alle disse matopplevelsene kan du også få en deilig middag på ikke mindre enn seks forskjellige temarestauranter. Du kan velge mellom asiatisk, fisk, italiensk, meksikansk, tyrkisk og en grillrestaurant som dog kun har åpent i høysesongen. Så lenge det er plass, kan du besøke hver temarestaurant én gang per opphold, mot et reservasjonsgebyr.

Mot betaling

Reservasjonsgebyr på temarestaurantene, enkelte snacks, ferskpresset juice, importerte drikkevarer.

Åpningstider:

Åpningstider:
Frokost Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Frokost Lake House 08:00 - 10:00 (Reservasjon kreves)
Sen frokost Hovedrestaurant 10:00 - 11:00
Lunsj Hovedrestaurant 12:30 - 14:30
Barnebuffet Hovedrestaurant 19:00 - 21:30
Middag Hovedrestaurant 19:00 - 21:30
Midnattssnacks Hovedrestaurant 23:30 - 07:00
Temarestauranter   19:00 - 21:00
Is   12:30 - 17:00
Hamak Bar   09:30 - 22:00
Snack Bar   12:30 - 16:30
Bowling Bar   10:00 - 00:00
Café Turk   08:30 - 00:00
Beach Bar   10:00 - 22:00
Disco Bar   00:00 - 03:00
Lobby Bar   08:00 - 00:00
Palm Bar   16:00 - 00:00
Coffee House   09:30 - 00:00
Meydan Pool Bar   09:30 - 00:00
Beer House   16:00 - 00:00
Pier Bar   09:30 - 19:00
Luna Bar   20:00 - 00:00
Vitamin Bar   09:00 - 21:00
Planet Beach Club   09:00 - 18:00
Planet Beach Club   22:30 - 00:00

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong. Temarestaurantene kan benyttes såfremt det er ledig kapasitet.

Stor fornøyelsespark og internasjonal barneklubb

I tillegg til stranden og alle bassengene som står høyt i kurs hos barna, er det her en virkelig morsom spillehall med spillmaskiner og et herlig minitivoli med mange forlystelser som for eksempel pariserhjul, radiobiler og mini-gokart.

Den internasjonale barneklubben, Lollipop, er for alle barn mellom 4-12 år. Snille aktivitetsguider gjør sitt beste for å skape de beste ferierammene for barna. I nærheten av barneklubben er det et lite bassengområde med to mindre vannsklier og en lekeplass. I barneklubben vises det film, de finner på kreative aktiviteter og arrangerer konkurranser. Barneklubben går i samlet flokk ned til vannlandet hvor de leker og aker i de sju vannskliene om og om igjen. Om kvelden danses og festes det i minidiskoteket foran et entusiastisk publikum.

I høysesongen er det også juniorklubb for tenåringer mellom 13-16 år. Det blir hengt opp oppslag med masse aktiviteter, eller så går de ansvarlige aktivitetsguidene rundt og samler de unge fra bassengene osv. Da får de unge selv være med på å bestemme hva programmet skal gå ut på.

Mot betaling

Fornøyelsespark, spillehall og playstation.

Aktiviteter - dagen lang!

På Sueno Side er det alltid full fart. Tennis, fotball, strandvolleyball og basketball er aktiviteter som du kan prøve deg på. Hotellet har dessuten et særdeles velutstyrt treningssenter med mulighet for både kondisjons- og styrketrening.

Legg til bueskyting, kulespill, minigolf, bordfotball, shuffleboard, dart, bordtennis og et populært bowlingsenter, så har du en idé om det brede utvalget som tilbys på dagtid. Det er også vanngymnastikk, step, aerobics og pilates, så det er ingen unnskyldning for ikke å holde formen ved like i ferien.

Man kan bli helt svett av å lese om alle aktivitetene som fins her, men heldigvis er det bare muligheter som kan velges til og fra. Når ferien er omme, vil det mest sannsynlig være ting du aldri fikk prøvd. Men da har du jo en god unnskyldning for å komme tilbake, for her er det full fart fra morgen til kveld.

En god film kan du også oppleve på hotellets egen kino hvor det jevnlig vises film! Det er trådløst Internett i lobbyen, på Ada Cafe og Cafe Türk samt på rommene i hovedbygningen, uten ekstra kostnad.

Om kvelden er det diverse show i det store amfiteateret, og det er god variasjon i programmet med både levende musikk og underholdende show. Fornøyelsesparken tar seg flott ut om kvelden med alle de blinkende lysene og glade feriegjestene som ivrig prøver forlystelsene – det er helt klart et samlingssted når man går dagens siste timer i møte. Det er også full fart i spillehallen hvor det er et godt utvalg av diverse spillmaskiner.

Du trenger ikke å dra inn til Side hvis du ønsker litt natteliv, for Sueno Side har selv et diskotek som du kan besøke om kvelden.

Mot betaling

Fornøyelsespark, bowling, bordfotball, biljard. Alle spillmaskinene i spillehallen. Lys på tennis- og fotballbanen.

Store familiesuiter med direkte bassengadgang

Det er to avdelinger med rom: en hovedbygning og flere villaer med eget bassengområde. Her hersker det en helt spesiell rolig stemning, og booker du et rom mot bassenget, får du direkte adgang til en forfriskende dukkert like utenfor terrassedøren! Her er det mulighet for familiesuiter for opptil seks personer, så hele familien kan bo samlet.

Den store hovedbygningen er U-formet, noe som betyr at det herfra er en begrenset utsikt mot havet. Det er kun heis i hovedbygningen med seks etasjer, men ikke i villadelen som er på to etasjer. Rommene i hovedbygningen har vegg-til-vegg-teppe eller laminatgulv, mens man i villaene har laminatgulv. Rommene er flotte og moderne innredet.

Alle rommene har sentral luftkondisjonering, minibar - som fylles med vann, brus og øl daglig, safetyboks, balkong eller terrasse, TV, telefon, badekar og hårføner. Rommene i hovedbygningen har dessuten trådløst Internett. Det finnes trådløst internett også i villaene, men hastigheten og tilgjengeligheten kan være litt varierende. Balkongene kan variere i utseende og størrelse.

Dobbeltrom hovedbygning, 2–3 personer

Fint innredet rom med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sminkebord og en mindre sofa. Den siste personen sover i en sovesofa. Her kan man bo opptil tre voksne, minst to fullt betalende. Mulighet for å få én barnepris. Mot et ekstra tillegg kan du få et enkeltrom. Rommet er på ca. 31 m².

Deluxerom hovedbygning, 2–4 personer

Deluxerommet har samme fasiliteter og samme størrelse som dobbeltrommet. I stedet for en sovesofa finnes det en lenestol som kan slås ut og brukes som en ekstraseng. Den andre ekstrasengen er en madrass som måler 90x190 cm. Her kan dere bo opptil tre voksne, minst to fullt betalende. Mulighet for å få to barnepriser.

Økonomirom hovedbygning, 2–3 personer

Dette er det billigste rommet og er litt mindre enn dobbeltrommet, men ellers med samme innredning. Her er det plass til tre voksne med minst to fullt betalende, mulig å få én barnepris.

Familiesuite hovedbygning, 3–4 personer

For litt mer plass kan du velge denne suiten, som har to soverom. Her kan dere bo opptil fire voksne, minst tre fullt betalende og det er mulighet å få én barnepris. På det ene soverommet er det dobbeltseng, mens på det andre er det to enkeltsenger. Suiten er på ca. 43 m².

Rommene i villabygningene

Når du velger et rom i villaene, får du et herlig bassengområde som ligger midt blant trær og grøntområder. Noen av rommene har direkte adgang til basseng, mens andre er på 2. etasje og har en trapp fra balkongen ned til bassengområdet. Rommene har balkonger eller terrasser. Området er rolig, og man føler at man bor litt mer privat her.

Dobbeltrom Villa, 2–3 personer

Her kan du velge et dobbeltrom med to forskjellige utsikter: mot det private bassengområdet mot et mindre tillegg, hvor du har direkte adgang til bassenget, eller et rom mot land som ikke har direkte adgang til bassenget. Rommet minner om et dobbeltrom i hovedbygningen med enten to enkeltsenger eller dobbeltseng, sminkebord og en liten sofa. Her kan man bo opptil tre voksne, minst to fullt betalende og det er mulig å få én barnepris. Rommet kan, mot tillegg, bestilles som enkeltrom. Rommet er på ca. 31 m².

Familiesuite Villa, 3–6 personer

En romslig suite med to soverom, med to enkeltsenger i det ene rommet og en dobbeltseng i det andre, sofahjørne og sminkebord. Her kan dere bo opptil seks voksne med minst tre fullt betalende. Det er mulighet for to barnepriser. Suiten er på ca. 54 m².

Elegant wellnesscenter

Med alle aktivitetene som du raskt kan bli involvert i på Sueno Side, kan du kanskje få behov for litt avslapping -da er hotellets elegante wellnesscenter et godt alternativ. Her finnes både badstue, hamam og dampbad som kan anvendes kostnadsfritt. Det tilbys flere ulike ansikts- og kroppsbehandlinger som enkelt og raskt får deg til å slappe av. Du finner også hotellets gym her som har et godt utvalg av apparater.

Mot betaling

Peeling, massasje samt andre kropps- og ansiktsbehandlinger. Badstue og hamam etter kl 11:00.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Side

Hotellet ligger i Side på Tyrkias sørkyst. Side er en fascinerende blanding av nytt og gammelt, da den moderne feriebyen er oppført oppå velbevarte romerske monumenter i en labyrint av koselige små gater. Skjem deg bort med en middag på en av de mange lekre restaurantene, handle i vei i de spennende butikkene eller gå en tur langs vannet og nyt den magiske stemningen under stjernene i skjæret fra de opplyste ruinene.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Utendørsbassenger, vannsklier, minitivoli og stranden på hotellet åpnet 1. april (om været tillater det). Piren åpner 1. mai (om været tillater det).

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra