Side, Tyrkia

Sueno Side

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 125 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 125 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
3,5 km 

Allsidig familiehotell nær Side

Sueno Side er virkelig et flott All Inclusive-hotell med uendelige muligheter til en drømmeferie for hele familien! Det heftige badelandet med ni vannsklier, den helt utrolige barneklubben som er bygget som en bedårende miniby og det morsomme minitivoliet kommer helt sikkert til å gjøre suksess hos barna.

I tillegg til alle disse barnevennlige aktivitetene tilbyr Sueno Side et stort All Inclusive-program med høydepunkter som herlige bufféer og en liten restaurantgate med snackbarer. Dette i kombinasjon med at hotellet har familiesuiter for opp til seks personer gjør Sueno Side til det perfekte hotellet for familier med barn i alle aldre. For badeenglene finnes til og med rom med direkte tilgang til basseng!

Selv om hotellområdet er veldig stort, har man forstått å lage mange koselige områder slik at det aldri virker så stort som det faktisk er. Her finnes mengder av idylliske små oaser der du kan slappe av i skyggen fra vekstene. Alt dette finner du direkte ved stranden kun noen få kilometer fra den koselige byen Side, med mange muligheter for shopping og matopplevelser i den historiske bykjernen.

Sueno Side er en del av Nazars Holiday Collection, hvor du finner mengder av familievennlige kvalitetshotell.

Badeland med ni vannsklier!

Sueno Side er et ekte vannparadis for familien. Her er det ikke mindre enn seks bassenger i tillegg til et innendørs basseng, og ved det store bassenget arrangeres familievennlige aktiviteter i løpet av dagen. Her er det også et populært badeland med så mange som ni vannsklier, der begeistrede barn og lekne voksne suser utfor i full fart.

Dette All Inclusive-hotellet ligger rett ved en herlig bred og barnevennlig langgrunn sandstrand, med kun enkelte småsteiner i vannkanten. Du møtes av et deilig strandmiljø med parasoller og solsenger til fritt bruk. Man kan gå langs stranden hele veien inn til den gamle bydelen i Side – ideelt for en romantisk kveldstur.

Ved stranden har Sueno Side en pir hvor du kan slappe av med en drink i baren og ha utsikt over Sides gamle bydel og Apollotempelet som ligger vakkert opplyst i horisonten. Piren som har solsenger og parasoller er enormt populær blant solbadende gjester og er åpen under høysesongen.

På stranden har du også mulighet for litt VIP-behandling i det avgrensede området, "Planet Beach Club", mot ekstra betaling. Her kan du slappe helt av i en privat strandpaviljong! Du kan også finne skygge ved bassengene, blant hotellets mange solsenger og parasoller.

Håndklær til basseng og strand er uten ekstra omkostning. Av sikkerhetshensyn finnes det begrensinger i forhold til lengde/alder på visse vannsklier.

 

Mot betaling

Noen vannsportsaktiviteter, leie av strandpaviljonger.

All Inclusive som aldri tar slutt!

Sueno Side tilbyr et helt utrolig All Inclusive-program med et stort antall barer og spennende spisesteder fordelt på hele hotellområdet – og det er i tillegg til dine tre hovedmåltider som serveres som innbydende buffeer med en fristende blanding av internasjonale og tyrkiske spesialiteter. Det familievennlige hotellet har en liten barnedel hvor barna har sin egen buffé til kveldsmaten og til og med små bord og stoler.

En unik del av Sueno Sides imponerende All Inclusive-program er den helt egne food courten som faktisk er en hel liten restaurantgate. Dette lille området er spesielt populært midt på dagen, da mange av gjestene velger å nyte lunsjen sin her. Fra et stort tilbud av ulike snackrestauranter serveres lette lunsjer, frukt og andre velsmakende småretter. Velg mellom alt fra sushi og salat til hamburgere, kebab, bakt potet og den tyrkiske spesialiteten gözleme. Her er det også en veldig koselig ølbar hvor det serveres øl og snacks.

Alle lokale drikkevarer er inkludert i prisen, og det er mulig å hente drikkevarer hele døgnet. Is er inkludert for alle Sueno Sides gjester noen timer hver ettermiddag og mat tilbys stort sett hele dagen.

I tillegg til alle disse matopplevelsene kan du også få en deilig middag på ikke mindre enn seks forskjellige temarestauranter. Du kan velge mellom asiatisk, fisk, italiensk, meksikansk, tyrkisk og en grillrestaurant som dog kun har åpent i høysesongen. Så lenge det er plass, kan du besøke hver temarestaurant én gang per opphold, mot et reservasjonsgebyr.

 

Mot betaling

Reservasjonsgebyr på temarestaurantene, enkelte snacks, ferskpresset juice, importerte drikkevarer.

Barneklubb utenom det vanlige

Sueno Sides internasjonale barneklubb, Lollipop, er intet mindre enn helt fantastisk! Barneklubben er bygget som en liten miniby med små pastellfargede hus som alle har forskjellige tema - blant annet en liten kafé, en liten matbutikk, en liten bank og en liten frisør. Her er det naturligvis også en bensinstasjon, slik at de små bilene som barna kjører rundt i på byens veier kan fylle bensin. De internasjonale aktivitetsguidene er veldig flinke til å aktivisere de begeistrede småbarna. En garantert suksess er når den lille byens brannalarm starter. Da blir barna utstyrt med brannhjelmer og rykker ut i en liten brannbil for å slukke brannen i utkanten av området.

I tillegg til minibyen har barneklubben et stort lokale der mange av de kreative lekene, konkurransene og aktivitetene finner sted. Her er både rom for filmframvisning, LEGO-rom og et avslappende utendørsområde med sittesekker. Sist, men absolutt ikke minst, har den imponerende barneklubben også et populært plaskeområde der barna garanteres mange morsomme ferietimer!

I høysesongen ordnes det også til en juniorklubb for tenåringer. Her det fritt fram for å delta i de morsomme aktivitetene, og ungdommene er selv med og bestemmer hva de skal finne på.

På Sueno Side finner du en morsom spillehall med masse spillmaskiner og et herlig minitivoli med mange morsomme karuseller som pariserhjul, radiobiler og mini-gokart. Om kvelden slipper barna seg løs og danser på minidisco foran et entusiastisk publikum.

 

Mot betaling

Fornøyelsesparken, spillehall, Playstation.

Aktiviteter hele dagen lang!

På Sueno Side er det alltid full fart. Tennis, fotball, strandvolleyball og basketball er aktiviteter som du kan prøve deg på. Hotellet har dessuten et særdeles velutstyrt treningssenter med mulighet for både kondisjons- og styrketrening.

Legg til bueskyting, kulespill, minigolf, bordfotball, shuffleboard, dart, bordtennis og et populært bowlingsenter, så har du en idé om det brede utvalget som tilbys på dagtid. Det er også yoga, vanngymnastikk, step, aerobics og pilates, så det er ingen unnskyldning for ikke å holde formen ved like i ferien.

Om kvelden framføres diverse show i det store amfiteateret og det er stor variasjon i programmet med både livemusikk og underholdende forestillinger. Hotellet har også en trivelig kino der det vises nye filmer to ganger om dagen, med nye filmer hver uke!

Sueno Sides minitivoli ser fantastisk ut på kveldstid med alle de blinkende lysene og glade feriegjester. Dette er det naturlige samlingsstedet under døgnets siste timer, med attraksjoner som pariserhjul og radiobiler. Hotellets spillehall er også populær, med sitt store utvalg av kule spillemaskiner. På kvelden er hotellets eget disco åpent.

WiFi finner du i lobbyen og på visse deler av hotellet.

 

Mot betaling

Minitivoli, bowling, bordfotball, biljard, alle spillmaskinene i spillehallen, lys på tennis- og fotballbanen.

Store familiesuiter med direkte bassengadgang

Det er to avdelinger med rom på Sueno Side: en hovedbygning og flere villaer med eget bassengområde. Her hersker det en helt spesiell rolig stemning, og booker du et rom mot bassenget får du direkte adgang til en forfriskende dukkert like utenfor terrassedøren! Her er det mulighet for familiesuiter for opptil seks personer, så hele familien kan bo samlet.

Den store hovedbygningen er u-formet, noe som betyr at det herfra er en begrenset utsikt mot havet. Det er kun heis i hovedbygningen med seks etasjer men ikke i villadelen som er på to etasjer. Rommene i hovedbygningen har vegg-til-vegg-teppe eller laminatgulv, mens villaene har laminatgulv. Rommene er flotte og moderne innredet.

Alle rommene har sentral luftkondisjonering, minibar - som fylles med vann, brus og øl daglig, safe, balkong eller terrasse, TV, telefon, badekar eller dusj og hårføner. På rommene i Sueno Sides hovedbygning er det dessuten WiFi. Det finnes også WiFi i villaene, men hastigheten og tilgjengeligheten kan være litt varierende. Balkongene kan variere i utseende og størrelse.

Dobbeltrom hovedbygning, 2–3 personer

Dobbeltrom hovedbygning, 2–3 personer

Fint innredet rom på ca. 31 m² med to sengeplasser, sminkebord og en mindre sofa. Den tredje personen sover i en sovesofa som måler 180x90 cm. Her kan man bo opptil tre voksne og minst to fullt betalende. Det er mulig å få én barnepris. Mot et ekstra tillegg kan dette rommet bestilles som enkeltrom. 

Deluxerom hovedbygning, 2–4 personer

Deluxerom hovedbygning, 2–4 personer

Familiehotellets deluxerom har samme fasiliteter og størrelse som dobbeltrommet, men i stedet for en sovesofa finnes det en lenestol som kan slås ut og brukes som en ekstraseng (180x90 cm). Ved behov kan det brukes en ekstraseng som også måler 180x90 cm. Her kan dere bo opptil tre voksne og det er mulighet for å få to barnepriser.

Økonomirom hovedbygning, 2–3 personer

Økonomirom hovedbygning, 2–3 personer

Dette er det billigste rommet på Sueno Side og litt mindre enn dobbeltrommet, men ellers med samme innredning. For å bo her kreves det minst to fullt betalende, med mulighet for å få én barnepris.

Familiesuite hovedbygning, 3–4 personer

Familiesuite hovedbygning, 3–4 personer

For litt mer plass kan du velge denne suiten, som har to soverom og er ca. 43 m². Her kan dere bo opptil fire voksne, minst tre fullt betalende og det er mulig å få én barnepris. Familiesuiten har to soverom med to ordentlige senger hver.

Rommene i villabygningene

Når du velger å bo i villadelen av Sueno Side bor du i vakre, rolige omgivelser med masse skyggefulle trær og grønne oaser. Villaområdet ligger avskjermet fra hovedbygningen og her er det en behagelig, avslappet stemning som faktisk kan få deg til å glemme at du bor på et hotell med så utrolig mange muligheter for aktivitet. Det store bassenget slynger seg mellom villaene og innbyr til en forfriskende dukkert.

Noen av rommene har direkte adgang til bassenget, mens andre er i 2. etasje og har en trapp fra balkongen ned til bassengområdet. Det er ikke mulig å velge etasje ved bestilling av villarom. Rommene har balkonger eller terrasser. 

Dobbeltrom Villa, 2–3 personer

Dobbeltrom Villa, 2–3 personer

Her kan du velge et dobbeltrom med to forskjellige utsikter: mot det private bassengområdet mot et mindre tillegg, hvor du har direkte adgang til bassenget, eller mot land der du ikke har direkte adgang til bassenget. Å ha bassenget rett ved rommet er fantastisk herlig, og vi anbefaler deg derfor å vurdere et rom mot bassenget. Rommet er ca. 31 m² og ligner dobbeltrommene i hovedbygningen med to ordentlige senger, sminkebord og en liten sofa.

Her kan man bo opptil tre voksne, minst to fullt betalende og det er mulig å få én barnepris. 

Familiesuite Villa, 3–6 personer

Familiesuite Villa, 3–6 personer

En romslig suite på ca. 54 m² med to soverom med to ordentlige senger i hver, sofahjørne og sminkebord. Den femte og sjette personen sover i sovesofaer som måler 180x90 cm. Her kan dere bo opptil seks voksne med minst tre fullt betalende, og det er mulighet for to barnepriser. 

Elegant spasenter

For deg som vil ta en pause fra alle aktivitetene som Sueno Side kan by på er hotellets deilige spa et godt hvilested. Her finnes både badstue, tyrkisk hamam og dampbad som kan benyttes helt kostnadsfritt. Det tilbys også flere ulike ansikts- og kroppsbehandlinger som enkelt og raskt får deg til å slappe av. Helt perfekt for å skjemme bort seg selv litt ekstra på ferien!

 

Mot betaling

Behandlinger på hotellets spa.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Side

Hotellet ligger i Side på Tyrkias sørkyst. Side er en fascinerende blanding av nytt og gammelt, da den moderne feriebyen er oppført oppå velbevarte romerske monumenter i en labyrint av koselige små gater. Skjem deg bort med en middag på en av de mange lekre restaurantene, handle i vei i de spennende butikkene eller gå en tur langs vannet og nyt den magiske stemningen under stjernene i skjæret fra de opplyste ruinene.

Hovedbygningen er u-formet, noe som innebærer at det herfra er begrenset utsikt mot havet. Det er heis i den seks etasjer høye hovedbygningen, men ikke i villadelen som kun har to etasjer. Alle rom har WiFi, men i villaene kan hastigheten og tilgangen være noe begrenset. Balkongene kan variere i utseende og størrelse.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Utendørsbassenger, vannsklier, minitivoli og stranden på hotellet åpnet 1. april (om været tillater det). Piren åpner 1. mai (om været tillater det).

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Utendørsbassenger, vannsklier, minitivoli og stranden på hotellet åpnet 1. april (om været tillater det). Piren åpner 1. mai (om været tillater det).

Våre Collections