Belek, Tyrkia

Sueno Deluxe Belek

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
Kadriye 3 km, Belek 5 km 

Familiehotell med luksus som stikkord

I mai 2015 slo enda et nytt luksushotell opp dørene i Belek, og vi i Nazar ville straks ha med dette lovende hotellet i vårt program! Det allerede svært etterspurte Sueno Deluxe Belek er søsterhotell til ett av våre mest populære hoteller, Sueno Side.

Her har man gjort sitt ytterste for å skape et hotell som virkelig har alt. Hotellet ligger like ved en herlig sandstrand, det er en fantastisk pir her og et stort basseng med øyer i midten. Vannparken kan skryte av flere vannsklier for alle aldre, og du finner romantiske paviljonger rundt omkring på hotellområdet.

For både barn og voksne fins det et enormt utvalg av aktiviteter og sportsfasiliteter, og hotellets aktivitetsteam arrangerer flere forskjellige leker og moro som bassengleker, dans og utendørsdisco. På minitivoliet eller i den gigantiske barneklubben treffer barna venner fra hele verden, mens foreldrene kan besøke det ekstraordinære velværesenteret og få en avslappende massasje.

Den påkostede stilen som starter allerede i den stilrene respepsjonen fortsetter gjennom resten av hotellet og gjennomsyrer også de store og komfortable rommene.  Det beste av alt er at du kan bestille både dobbeltrom og familiesuite med privat basseng – perfekt for morgenbadet!

Strand, pir, vannpark eller paviljong?

Når du ferierer på Sueno Deluxe i Belek, har du nesten ubegrensede muligheter for sol, bad og avslapping.

Hvorfor ikke starte med å besøke vannparken som kan skryte av ikke mindre enn ti heftige vannsklier som både barn og voksne kommer til å elske? Rett ved den store vannparken brer det seg utover et eventyrslott-lignende anlegg hvorfra det suser ned flere fargerike vannsklier for de litt mindre barna. Det fins flere forskjellige barne- og babybassenger, og det er til sammen åtte vannsklier for barn samt fem vannsklier for de mindre barna. Rundt dette barneparadiset står det flere solsenger hvor foreldrene kan kombinere å kunne holde ett øye med barna og få slappe av litt selv.  

Du kan også begi deg til den herlige stranden som hotellet ligger like ved og fokusere på å bli solbrun. Sanden er finkornet med innslag av småstein, og vannet blir relativt fort dypt. Her står solsenger og parasoller radet opp og innbyr til avslapping i det herlige været. Innimellom kommer personalet rundt med noe så lukseriøst som nedkjølte små håndklær til de som soler seg. Du kan gå ut på den fine piren som strekker seg ut i vannet fra strandkanten. Her kan du sole deg, ta deg noe avkjølende å drikke i baren eller hoppe ned i det deilige vannet.

Rundt omkring på hotellområdet er det flere paviljonger som kan leies på daglig basis. Du kan velge mellom å slappe av i en vakker paviljong ned mot stranden, ved bassenget eller ute på piren. Om du leier en paviljong er også minibar og mat- oc drikkeservice inkludert, så du behøver ikke forlate ditt fristed på hele dagen!

Både ved stranden og ved bassenget fins det barer og snackrestauranter som serverer både drikke og ulike typer snacks og småretter hele dagen lang.

Badehåndklær sørger hotellet for uten ekstra kostnad, så du kan bare la dine egne være igjen hjemme.

Vannparken

Vannparken er åpen fra kl. 10.00–12.00, 13.30–17.00 fra 1/4-31/10.

Alle de store vannskliene er tillatte for barn fra 10 år, barn under 10 år er under sine foreldres ansvar. Man må være minst 120 cm lang.

Rafting Slide
127 m lang.

Black Hole
128 m lang.

Body Slide
99 m lang.

Small Cape Snake Dance
97 m lang.

Multi Slide
30,5 m lang.

Tube Body Slide
50,5 m lang.

Free fall
30,5 m lang.

Space Tunnel
65 m lang.

Body Slide
31 m lang.

Multi Slide
12 m lang.

 

Barnevannparken

Barnevannparken kan utnyttes av alle barn, under foreldres ansvar. Det fins åtte barnevannsklier og fem sklier for de aller minste.

Av sikkerhetsgrunner fins det begrensinger i forhold til lenge/vekt på visse vannsklier. Observer at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar.

Mot betaling

Leie av paviljong.

Førsteklasses mat med et enormt utvalg

De velsmakende buffeene serveres i den lyse og moderne hovedrestauranten både til frokost, lunsj og middag. Den enorme bufféen utgjør en egen avdeling adskilt fra sitteplassene, noe som hjelper til med å holde lydnivået nede der man spiser sine måltider. Du kan velge å ta med maten ut på den store herlige terrassen. Sen frokost serveres også for den som liker å sove lenge i ferien, og for natteravnen dekkes det opp til en mindre buffet rundt midnatt. Deretter kan du få suppe og smørbrød helt fram til restauranten åpner igjen til frokost! Til de tre hovedmåltidene finner du en spesiell avdeling med diettalternativer, og all drikke serveres ved bordene. Samtidig som hovedmåltidene serveres, dekkes det opp til en barnebuffet med barnas favorittretter i et helt eget hjørne innredet med søte små møbler og fargeglade vegger. Det fins en mikrobølgeovn og en blender i restauranten som fritt kan benyttes.

I tillegg til hovedrestauranten som er åpen nesten døgnet rundt finner du rundt på hotellområdet en mengde snacksrestauranter og kafeer som serverer kaker, bakverk, kebab, salat, pizza, vafler og is større deler av dagen. Du kan for eksempel besøke det fine mattorget med flere små avdelinger som blant annet serverer tyrkiske spesialiteter, pasta, frukt og kylling ved ulike tider. Her fins en stor og lys terrasse med sitteplasser. Den har et fint tak i tre som gir deilig skygge og som skaper en koselig atmosfære med de små solstrålene som slepper inn. Det fins også flere barer som serverer varm og kald drikke, både med og uten alkohol, på forskjellige tidspunkter eller døgnet rundt. Alle lokale drikkevarer og et stort utvalg av importerte merker er inkludert i All Inclusive-programmet.

På Sueno Deluxe er det også seks gode à la carte-restauranter: Asiatisk og teppanyaki, meksikansk, italiensk, tyrkisk, fisk og grill. De to sistnevnte ligger utendørs, og åpningstidene deres kan derfor avhenge av vær og sesong. Du kan såfremt det er plass besøke hver à la carte-restaurant én gang per opphold og mot et fast beløp.

Mot betaling

Enkelte importerte drikkevarer, besøk på à la carte-restaurantene.

Minitivoli og barneklubb på tre etasjer!

Barna kommer til å elske Sueno Deluxe – her er det så mye å finne på for dem at de aldri kommer til å ville reise hjem igjen!

Det absolutt beste må være det heftige og enorme minitivoliet, som ligger innendørs sammen med spillrommet og utgjør et areale på hele 5000m² til sammen. Der fins det flere forskjellige maskiner og ulike karuseller som barna kan kjøre i om og om igjen. Denne avdelingen passer best for de litt mindre barna.

Det fins også en fantastisk barneklubb, en av de største vi har i vårt tilbud! Barneklubben er fordelt ut over tre etasjer både utendørs og innendørs, og har til og med egen resepsjon. Det fins ulike aldersgrupper mellom 1-15 år. Plassert rundt omkring på området finner man blant annet lekerom, aktivitetsbaner, grunne bassenger der de minste kan kjøle seg ned og sportsaktiviteter som beachvolleyball, basket og løpebane. Hortellet har et grunt basseng med sandbunn hvor de minste barna kan leke og bygge sandslott i et trygt miljø. I tillegg fins områder der foreldre kan sitte og nyte noe kaldt å drikke mens barna leker med sine nye venner.  

Barna elsker det kule badelandet der det fins hele ti superkule vannsklier for de største barna, åtte for de noe mindre barna og fem vannsklier for de aller minste småtassene.

På hotellet fins det også lekeplass og mange ulike sportsaktiviteter og fasiliteter. 

Mot betaling

Karuseller på minitivoliet (billetter kjøpes i tivoliresepsjonen), spillerom.

Her er det noe for alle

Den som vil ha litt fart og moro i ferien, har havnet på rett sted på Sueno Deluxe. Hotellets eget aktivitetsteam ordner flere forskjellige arrangementer for den aktive feriegjesten, som for eksempel bassengleker, sportsturneringer og dansetimer. På kveldene arrangeres det blant annet show og musikkopptredener, utendørsdisco, karaokekvelder og strandfest.

Du kan også drive med mange aktiviteter på egenhånd. Hvorfor ikke utfordre reisekameratene dine i for eksempel strandvolleyball, fotball, tennis, basketball eller vannpolo? For den som vil ta en pause fra solen, fins det blant annet minitivoli, bowling, biljard og spillehall, og rundt omkring på hotellområdet er det gratis WiFi.

Hotellets treningsrom er veldig stort og velutrustet. Det er åpent døgnet rundt, så om behovet for å brenne noen kalorier melder seg så kan man stikke innom der når som helst. Skulle i stedet shopping-abstinensene komme snikende så kan man besøke den luksuriøse shoppinggaten som ligger innendørs. Der finner man små, moderne butikker som selger alt fra klær og solbriller til leker og suvenirer.

Hotellet ligger i vakre Belek, veldig nære flere golfbaner som er kjente over hele verden.

 

 

Mot betaling

Vannsport, tennisutstyr, golf, spillhall og minitivoli.

Store rom med privat basseng

På Sueno Deluxe bor du på romslige rom med lys og moderne innredning og med de fleste bekvemmeligheter du kan forestille deg og flere små designdetaljer. Alle rommene har laminatgolv, sentralt klimaanlegg, tv, vannkoker med kaffe og te, minibar som fylles hver dag med brus, øl og vin, minisafe, balkong, gratis WiFi og et stort åpent klesskap.

Dobbeltrom, 2–4 personer

På dobbeltrommet på 45 m² er det to vanlige soveplasser og en sovesofa med mulighet for to sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo opptil tre voksne her, og det er mulig å få en barnepris og en barnerabatt. Havutsikt. Rommet kan også bestilles som enkeltrom mot et tillegg. På badet er det dusjkabinett.

Dobbeltrom med basseng, havutsikt 2–4 personer

Dette rommet er nesten identisk med dobbeltrommet ovenfor, men her har du et eget basseng på 23 m² på balkongen, og alle rommene har havutsikt. På balkongen er det to solsenger og en liten sittegruppe med to stoler. Rommet på 45 m² og det fins to vanlige soveplasser og en sovesofa med mulighet for to sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo opptil tre voksne her, og det er mulig å få opptil to barnepriser. Rommet kan også bestilles som enkeltrom mot et tillegg. På badet er det dusjkabinett, og det er også strykejern og strykebrett på rommet.

 

 

Familiesuite, 3–5 personer

I familiesuiten på 70 m² får du to separate rom: Et soverom og et kombinert sove- og oppholdsrom. I soverommet er det en dobbeltseng og en sovestol som kan gjøres om til en seng, og i oppholdsrommet er det en stor sovesofa med mulighet for to adskilte sengeplasser. Rommet krever minst tre fullt betalende, det kan bo opptil fire voksne og et barn her og det er mulig å få opptil to barnepriser. Det har to bad, ett med dusjkabinett og ett med badekar. Minikjøleskap, kaffe/te og tv finnes i begge rommene. Du kan få enten landutsikt eller havutsikt mot et tillegg.

Familiesuite med basseng, havutsikt, 3-5 personer

Dette rommet er nesten identisk med familiesuiten ovenfor, men her har du et eget basseng på 30–38 m² på balkongen, og alle rommene har havutsikt. På balkongen er det to solsenger og en liten sittegruppe med to stoler. I familiesuiten på 70 m² får du to separate rom: Ett soverom og ett kombinert sove- og oppholdsrom.  I soverommet er det en dobbeltseng og en sovestol som kan gjøres om til en seng, og i oppholdsrommet er det en stor sovesofa med mulighet for to adskilte sengeplasser. Rommet krever minst tre fullt betalende, det kan bo opptil fire voksne og et barn her, og det er mulig å få opptil to barnepriser. Her er det to bad, ett med dusjkabinett og ett med badekar, og det er også strykejern og strykebrett på rommet. Det fins minikjøleskap, kaffe/te og TV i begge rommene.

Mot betaling

Behandlinger, saltrom, badstue, sandrom, snørom, høyrom, isrom og leirerom.

Nytelse og avkobling på høyt nivå

Akkurat som på resten av dette luksuriøse hotellet, har man ikke spart på kruttet når det gjelder velværesenteret heller. I det enorme velværesenteret kan du besøke kostnadsfrie fasiliteter som trimrom, dampbadstue, hamam, badstue og et oppvarmet innendørsbasseng som er forbundet med et utendørsbasseng.

Mot betaling kan du også prøve flere forskjellige skjønnhetsbehandlinger og massasje, "eventyrdusj" samt flere uvanlige rom som saltrom, badstue, sandrom, snørom, høyrom, isrom og leirerom.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Belek

Hotellet ligger i Belek på Tyrkias sørkyst, ca. en times kjøretur fra Antalya. Belek huser noen av Tyrkias beste hoteller. Her er et mindre bysentrum med forskjellige butikker og kafeer, men byen er særlig kjent for sine i alt 14 golfbaner i verdensklasse og er året rundt en populær golfdestinasjon.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Utendørsbassenger, vannsklier, minitivoli og stranden på hotellet åpnet 1. april (om været tillater det).

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra