Side, Tyrkia

Starlight Resort

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 27 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 27 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
8 km 

Aktiviteter for hele familien

Starlight Resort er et herlig All Inclusive-hotell, som ligger i flotte grønne omgivelser et lite stykke utenfor Side. Hotellet ligger ved siden av søsterhotellet Sunrise Resort, og siden du kan benytte deg av fasilitetene på begge hotellene, får du faktisk får to hotell til prisen av ett.

Med et brett og variert All Inclusive-program er det nesten umulig og ikke bli fristet av det store tilbudet, som fra tidlig morgen til sent på kvelden frister med buffeer, snacks, stemningsfulle barer og hele 12 temarestauranter. Du kan velge mellom flere ulike basseng, som ligger som små oaser rundt om på området, samt et badeland med flere vannsklier. Shopping og restaurantene på Starlight Resort er et samlingspunkt på hotellet, hvor de fleste av temarestaurantene er plassert, ulike butikker og hotellets flotte spa. Dette området kan sammenlignes med en stor grotte som til og med har en stjernehimmel, et sted du burde besøke i løpet av oppholdet.

Hele hotellet er frodig og grønt med masse palmer, busker, blomster og eksotiske planter. Det finnes faktisk mer enn 400 ulike plater, og gartneren anstrenger seg for å holde området flott, og svarer gjerne på spørsmål om flora og fauna.

Da de to hotellområdene brer seg utover et stort område, finnes det mulighet for å ta det lille sjarmerende toget som kjører mellom hotellene hver halvtime.

Starlight Resort er et av våre mest populære Holiday Collection-hotell, der du får et fint og bredt All Inclusive-tilbud samt masse aktiviteter for store og små.

Infinity basseng og fossefall

Det finnes flere ulike basseng å velge mellom når du bor på Starlight Resort, du kan til og med benytte deg av de fine bassengene på Sunrise, som gjør det enkelt for deg å finne den stemningen du ønsker. Det store bassenget på Starlight er forholdsvis rolig, så om du søker et mer livlig og fartsfullt basseng med flere aktiviteter, finner du det på Sunrise. Her finnes det også et roligere basseng, der stemningen er avslappet, rolig og fri fra musikken.

Over den store grotten med butikker og restauranter ligger et lekkert infinity basseng, som er reservert for gjester over 15 år. Her finner du også en stor terrasse med saccosekker, som inviterer til en avslappende og rolig stund. Under infinity bassenget ligger et mindre basseng, der vannet fra bassenget ovenfor skaper et fint fossefall.

Det finnes flere barnebasseng på hotellområdet, samt et stort innendørsbasseng som ligger i en fin kuppel rett ved det vakre spa-senteret.

Ved Sunrise ligger det populære badelandet med 11 vannsklier. Fem av disse er for større barn og lekfulle voksne, mens seks av dem er ment for mindre barn. Badelandet er fint utformet, da alle vannskliene utgår fra en stor mølle, hvor du suser ned til det tilhørende bassenget.

Den lange sandstranden like ved Starlight er populær med mengder av solsenger og parasoller. Her kan du roe deg med ulike vannsportsaktiviteter. Vær oppmerksom på at vannet blir dypt relativt fort.

Håndklær til bassenget og stranden finner du på hotellet.

Stort, brett All Inclusive-tilbud – nesten døgnet rundt

Når du reiser på All Inclusive-ferie med Nazar er det både enkelt men også smart – alt er jo allerede betalt på forhånd! På Starlight Resort kan du virkelig nyte av fordelene med en All Inclusive-ferie, da du faktisk får mulighet til å benytte fasiliteter og All Inclusive-tilbudet fra to hoteller. Du kan nemlig nyte av godsakene både på Starlight og på søsterhotellet Sunrise Resort!

Fra tidlig på morgenen til sent på kvelden finner du mengder av godsaker utover de herlige hovedmåltidene, som serveres i form av buffe. Du finner blant annet pannekaker, bagels, vannmelon, grønnsaker, midnattssnacks, et bakeri og ikke minst vil du kunne nyte iskrem store deler av dagen. Det finnes totalt ni barer på de to hotellene, de fleste ligger på Starlight som betyr at du aldri har langt å gå for å få deg en forfriskende drink.

Om du vil ha litt variasjon fra hovedrestaurantene kan du, mot betaling, se frem til hele 12 flotte temarestauranter. Det finnes blant annet meksikansk, japansk, indisk, italiensk og en mongolsk grillrestaurant. De fleste av disse temarestaurantene ligger i den spennende grotten, som er det store samlingspunktet på Starlight, mens fire av dem ligger på Sunrise Resort. Så lenge det finnes plass, kan du spise på Middelhavsrestauranten eller den turkiske restaurant Sini Turk en gang kostnadsfritt.

 

Mot betaling

Ferskpresset juice (gratis til frokosten), visse importerte drikkevarer, alle temarestaurantene (bortsett fra det første, kostnadsfrie besøket på Middelhavsrestauranten eller den turkiske restaurant Sini Turk), room service.

Lek, moro og kreative aktiviteter i barneklubben

Starlight Resort har sin egen, internasjonale barneklubb for barn mellom 4-12 år, der de flinke aktivitetsguidene arrangerer morsomme leker og aktiviteter for barna. På kvelden er det minidisko i barneklubben, der de danseglade barna slipper løs på dansegulvet.

For tenåringene finnes en ungdomsklubb med PlayStation, klatrevegg og ulike sportsaktiviteter.

I barneklubben finnes det også en skyggelagt lekeplass som barna kan tulle og leke i. Rett ved siden av barneklubben ligger badelandet med totalt 11 vannsklier, hvor fem av vannskliene er for større barn og lekfulle voksne, mens resterende er ment for mindre barn (tre av disse er minisklier). Det finnes også en morsom liten plaskedam med sandbunn, som garantert blir en hit blant de minste.

Yoga, squash eller bueskyting? Mange valgmuligheter

En ferie på Starlight blir aldri kjedelig, det finnes kjempemye å finne på, både på dagen og kvelden. Blant de mange aktivitetene kan vi jo nevne bordtennis, biljard, squash, klatrevegg, basket, beachvolleyball, bowling, minigolf, minidart, tennis og bueskyting.

I de grønne, frodige omgivelsene på hotellområdet, arrangeres det også bocciaturneringer samt gruppetrening i blant annet yoga, aerobics og step. I bassenget arrangeres vannpolo og vannaerobics.

Flere ganger i uken arrangeres det kveldsunderholdning på den store scenen. Aktivitetsguidene organiserer mange ulike arrangementer i løpet av sommeren - ofte med ulike temaer som poolparty, White party, retro fest m.m. Det finnes også en utendørskino som viser film hver kveld. En del av aktivitetene finner du på Sunrise.

Shopping- og restaurantarkaden på Starlight er hotellets samlingspunkt, her ligger de fleste temarestaurantene, flere ulike butikker og hotellets store og flotte spa. Området er utformet som en stor grotte med stjernehimmel, som absolutt er verdt et besøk på ferien.

Hotellets treningsstudio er lyst med tredemølle og flere maskiner som sykkel, step og selvfølgelig et stort utvalgt av vekter, slik at treningen opprettholdes i løpet av ferien. For ekstra avslapning kan vi varmt anbefale et besøk på hotellets fantastiske spa.

Det er kostnadsfritt WiFi på hele hotellområdet.

 

Mot betaling

Bowling, biljard, spillehall, minigolf, alle vannsportsaktiviteter, fotballbaner, putting green og driving range.

Bo i grønne omgivelser eller nyt av havutsikten

Rommene i hovedbygningen er romslige med et harmonisk interiør, lyse farger med møbler i lyst tre. Gulvet består av både fliser og teppebelagt gulv. Det finnes en minibar som fylles daglig, som også inngår i din All Inclusive, individuell luftkondisjonering, TV, hårføner, vannkoker og minisafe.

Alle rommene ligger i hovedbygningen, med unntak av Club Duplex Jacuzzi-rommene som ligger i den store, frodige hagen blant grønne store trær, busker og fargeglade blomster.

Dobbeltrom med landutsikt, 2 personer

Dobbeltrom med landutsikt, 2 personer

Dette rommet er på 41 m². Her finnes to vanlige sengeplasser, og det kan maks. bo to personer. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer

Dette rommet er på 46 m², og har en vakker utsikt over det turkise vannet. Det finnes tre vanlige sengeplasser, her kan bo maks. tre voksne og det må være minst to fullt betalende. Et barn kan få barnepris og rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Club Duplex Jacuzzi, 2-5 personer

Club Duplex Jacuzzi, 2-5 personer

Rommet er ca. 70 m² fordelt på to etasjer. I første etasje finnes det en stue med to sofaer, bord og lenestol, samt et bad med dusj. I andre etasje finnes det et soverom med åpen forbindelse til en herlig Jacuzzi. Det finnes to vanlige sengeplasser i soverommet. De to sofaene i stua fungerer som senger og har et mål på 190x90 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan det bo maks. fire voksne og et barn, og det er mulig å få to barnepriser.

Helt fantastisk spa!

Drømmer du om et fantastisk spa der du kan slappe av ordentlig, hente deg etter dagens varme og skjemme bort deg selv? Da har du funnet ditt sted! Starlight Resorts enorme spa på to etasjer er et kapittel for seg selv.

Her vandrer tankene mot øst, da interiøret har en orientalsk stil som er fantastisk gjennomtenkt. Blant massasjene kan du velge mellom balinesisk massasje, thaimassasje, hot stone-massasje, svensk massasje, sportsmassasje eller shiatsu-massasje. Det finnes også mulighet å prøve Cleopatra-melkebad, gjørmebad, alge- eller kaffe-wrap eller kanskje en ayurvedisk behandling. Det finnes med andre ord mange valgmuligheter.

Det fine og gjennomtenkte interiøret går igjen i hele spaanlegget, og den ene badstuen har store tre bjelker på veggene og i taket, som gir følelsen av å befinne seg i de finske skogene. På spaet finner du også et saltrom, russisk badstue, sjokk-basseng, dampbad og tyrkisk bad.

 

Mot betaling

Badstuen og det tyrkiske badet inngår, mens alle andre behandlinger er mot betaling.

Starlight ligger ca. 10 km fra herlige Side, som du kan besøke med hjelp av taxi.

Vær vennlig og tenk på at temarestaurantene er ganske populære, og da de ikke har plass til så mange mennesker her anbefaler vi at du bestiller bord i god tid.

En del av aktivitetene finner plass på hotellet Sunrises område.

Vær oppmerksom på at vannet på stranden blir relativt fort dypt, og at stranden derfor ikke er veldig barnevennlig. Infinity bassenget har en aldersgrense på 16 år.

Tennisbanene er kun åpne 15.juni - 31.august, og her anbefaler vi at man booker tid.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections