Belek, Tyrkia

Selectum Luxury Resort

Gjestenes vurdering
4.9 av 5
Baseres på 18 svar
Gjestenes vurdering
4.9 av 5
Baseres på 18 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
4 km 

Luksuriøse miljøer med utrolige detaljer

Det er virkelig ikke lett å beskrive Selectum Luxury Resort – det må oppleves helt enkelt! Ord som ekstravagant, luksuriøst, oppfinnsomt og annerledes passer alle bra, og vi tør å si at du aldri har sett noe lignende før. Det er vanskelig å gå rundt på hotellet uten å stoppe opp hele tiden for å beundre og smile, og du blir raskt på godt humør av leken som gjennomsyrer hotellet.

Hotellet er innredet med en miks av stiler og materialer, og du blir bombardert med sanseinntrykk; overalt finnes farger, morsomme detaljer og blandede stiler du kan studere. Noe som kan nevnes av de mange detaljene er det bemerkelsesverdige og iøynefallende røde bassenget, de kunstgressbelagte veggene, de gigantiske lysekronene og ikke minst de to enorme trærne som er innkapslet i glass.

Selectum Luxury Resort er delt opp i to avdelinger – hovedavdelingen og familieavdelingen. Familieområdet er et sant paradis for barn og lekfulle sjeler, og er virkelig bra gjort og innredet med tanke på barnefamilier.

Området rundt bassenget i familiedelen har en rolig, avslappet atmosfære uten høy musikk og dunkene rytmer, og her kan du slappe helt av. Her finnes grønne plener, høye trær som skygger, små benker med myke puter, morsomme figurer og kjempe mange morsomme detaljer overalt.

Du kan glede deg til et overdådig, variert og superdeilig All Inclusive-utvalg, der du ikke bare kan nyte den deilige maten i hovedrestauranten, men også kakene i det fine bakeriet, det store utvalget av snacks, gratis is, gode drinker og ikke minst den herlige, familievennlige restauranten i familieavdelingen.

Selectum Luxury Resort er et av våre Premium Collection-hotell, og klasses dermed som et av Nazars mest luksuriøse og mest eksklusive hotell.

Deilig basseng, morsomt badeland og vakker strand

Det store, runde hovedbassenget byr inn til herlig oppfriskende dukkerter. Midt i bassenget kan du nyte solen mens du dupper tærne i vannet, da visse solsenger ligger i vannet! Ved det store bassenget ligger et herlig barnebasseng med et par vannsklier for de minste barna.

I familiedelen hos Selectum Luxury Resort ligger enda et nydelig basseng, og her hersker en veldig avslappet atmosfære. Her er ingen musikk som forstyrrer – bare masse latter.

Her på Nazar har vi, selv om vi har sett ufattelig mange basseng, aldri sett et rødt basseng før! Men en sånn finnes på Selectum. Den er minst sagt iøynefallende og ligger ved scenen, der det finnes en stor strandbar samt paviljonger som du kan leie for en dag. Det røde bassenget brukes hovedsakelig til hotellets eventer, skumfester og andre festligheter, og kan derfor ikke brukes til en forfriskende dukkert.

Vil dere ha fart og spenning finnes det et fantastisk badeland i Selectum Luxury Resorts familieavdeling. Her finnes både en herlig lazy river og massevis av morsomme, nervepirrende vannsklier for både store og små våghalser. Seks av de er for eldre barn, mens åtte er mer barnevennlige vannsklier for yngre barn.

I og med at hotellet ligger like ved stranden kan du selvfølgelig også ta oppfriskende dukkerter i det innbydende, turkise havet. Her finnes en vakker pir, der du kan sole og nyte drinker fra pirens bar. Både på stranden og på piren finnes skjønne solsenger og skyggende parasoller.

Overdådig All Inclusive-utvalg

På Selectum Luxury Resort gir begrepet All Inclusive virkelig mening – her finnes i prinsipp alt du kan ønske deg i form av delikat og vellaget mat, lekre snacks, gratis is, drinker, gode bakverk, smoothies og ferskpressede juicer. Hovedrestauranten er fin og som resten av hotellet er innredningen veldig gjennomtenkt både med fin stil, finesse og glimt i øyet. Midt i restauranten ligger det fine charkuteriet med all verdens lekker ost, skinker og delikatesser.

I lobbyen finnes et italiensk show cooking-område, som på ettermiddagen serverer fine smaksprøver. Her finnes også en herlig sushibar, der sushikokkene forbereder elegant sushi. Besøk også det fine bakeriet, som har disker fylt med vakkert designet og overdådige bakverk.

Det finnes hele ni barer på Selectum, inklusive en smoothie- og vitaminbar ved bassenget, så du er aldri langt fra en oppfriskende drikke. Ved bassenget står det frysebokser fylt med is som du kan ta så mye du vil av – det er jo All Inclusive!

Utover dette finnes en à la carte-restaurant med sjømat og en biffrestaurant som du kan besøke en gang hver i løpet av ferien. Ønskes flere besøk er det mulig mot en mindre bookingsavgift.

Restauranten i familieområdet er et kapittel for seg selv, og med vannsklier midt i restauranten synes det tydelig at man har tenkt på barn. Her kan de tøyse når de har spist ferdig, mens de voksne sitter igjen og koser seg i den fargerike atmosfæren. Det er en avslappet stemning i den lyse innredde restauranten, der dere både kan sitte innendørs og utendørs. Maten som serveres blir presentert lekkert og kreativt, og barna vil garantert kunne finne noen av sine favoritter i det store utvalget. Som en ekstra service til småbarnsfamilier finnes her også morsmelkerstatning og barnemat.

Fenomenal og fantasifull barneklubb

Selectum Luxury Resort har en helt fantastisk og splitter ny barneklubb på to etasjer. Den er lys, fantasifull med en spennende innredning, og naturligvis gjennomsyret av samme lekenhet og detaljer som finnes på resten av hotellet. Barna vil elske å leke i de herlige omgivelsene sammen med de pasjonerte aktivitetsguidene, som gjør alt for å aktivere og underholde barna.

Barneklubben har innendørsbarnebasseng, kule interaktive spill med prosjektorer som gjør det mulig å for eksempel spille fotball uten en fysisk ball, en kino samt et Lego-rom. Barna kan også få bade i ball hav eller ta et morsomt fotominne fra ferien ved det fine akvariet med fargerike fisker. Akvariet er nemlig bygd slik at om du står på en viss plass, ser det ut som at du er inne sammen med fiskene.

I tilknytning til den fantastiske barneklubben finnes også en overbygd lekeplass, der man kan tulle og tøyse uten å være i solen. Det finnes også et populært minitivoli, som er åpent på kveldene.

Den herlige barneklubben ligger like ved badelandet og har en egen liten snack-restaurant til barna.

Vær aktiv eller slapp av

På Selectum Luxury Resort får du hverken slutt på saker å beundre eller saker å finne på, på ferien. Her finnes massevis med aktiviteter, for eksempel tennis på en av de 12 tennisbanene, basket, beachvolleyball, bordtennis, bueskyting eller dart. Hotellets aktivitetsguider arrangerer klasser i aerobics, step og andre treningsformer, og holder også konkurranser, aktiviteter og temabegivenheter på dagene. På kveldene arrangeres shower, livemusikk og konserter.

For deg som vil holde formen i løpet av ferien finnes et pent treningsstudio med flere maskiner, vekter og utstyr, slik at du kan utfordre deg selv på ferien. Treningsstudioet er lyst og har store vinduer med utsikt mot enten det herlige innendørsbassenget eller hagen.

Behøver du å tilbringe litt tid til å skjemme bort og ta vare på deg selv, kan du besøke Selectum Luxury Resorts flotte spa.

Det finnes gratis WiFi på hele hotellet.

 

Mot betaling

Bowling, opplyste tennis- og basketballbaner, tennisundervisning, vannsportsaktiviteter.

Vakre rom med kreative løsninger

Rommene i hovedbygningen

Det er ulike fargetema på rommene i hovedbygningen, som er ekstravagant innredet med velourmøbler og mange fine, kreative detaljer og løsninger. Det finnes satellitt-TV, minibar (fylles daglig som en del av All Inclusive-programmet), en liten sittegruppe med skjønne stoler og bord, minisafe, morgenkåpe, hårføner, tøfler, sentral luftkondisjonering, vannkoker, kaffe- og te-fasiliteter og gratis WiFi. Det er et rom med både parkett, vegg til vegg-teppe eller delvis vegg til vegg-teppe. Vennligst se under romsbeskrivelsen for å se hvilke slags gulv det er på det gjeldende rommet. Badet har både dusjkabinett og jacuzzi. Rommene har balkong eller terrasse.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommet er 45-62 m², har to vanlige sengeplasser, og skal det bo en tredje person her blir en ekstraseng som måler 190x90 cm, satt inn.

Disse rommene kan bestilles med landutsikt, delvis havutsikt eller havutsikt – de sistnevnte mot et ekstra tillegg. Denne romstypen har vegg til vegg-teppe. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne, og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Deluxerom, 2-3 personer

Deluxerom, 2-3 personer

Vil du ha litt ekstra plass, skal du velge et Deluxerom. Her har du 70-75 m² å bre deg ut på. Her finnes to vanlige sengeplasser, og er dere tre personer blir en ekstraseng som måler 190x90 cm, satt inn.

Disse rommene kan bestilles med landutsikt eller havutsikt – sistnevnte mot et ekstra tillegg. Denne romstypen har parkettgulv og store tepper.   Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne, og det er mulig å få en barnepris.

Superior-rom med jacuzzi, 2-3 personer

Superior-rom med jacuzzi, 2-3 personer

Superior-rommene med jacuzzi er 75-85 m². Disse rommene har dusjkabinett og jacuzzi på badet. Her finnes to vanlige sengeplasser, og er dere tre personer blir en ekstraseng som måler 190x90 cm når den er utfelt, satt inn.

Denne romstypen har parkettgulv og store tepper.

Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne, og det er mulig å få en barnepris.

Rommene i familieavdelingen

Familierommene på Selectum Luxury Resort ligger i en helt egen avdeling, som har både egen restaurant og et herlig bassengområde. Det er også her badelandet, barneklubben og minitivoliet ligger.

Rommene ligger enten på markplan eller på andre etasje i villaene, som ligger spredt over et fantastisk, vakkert og grønt område. Fra noen av rommene på andre etasje er det mulig å ake vannsklie nes til plenen nedenfor. Det er dessverre ikke mulig å velge å få et slikt rom på forhånd.

Familierommene er innredet med både eleganse, humor og en herlig lekenhet med fargerike, glade farger og utrolige detaljer. Dere kan låne et PlayStation med spill som barna kan underholde seg med fra sin sovesofa om de behøver en pause fra sol og bad.

Utenfor rommet finnes en liten parkeringsplass, der dere kan parkere de små barnesyklene og barnevognene som man kan låne i resepsjonen.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Disse rommene på 37-43 m² er delt i to, så barna har sin eget lite hjørne med sovesofa, et bord med innebygd spill, to stoler og tv. Det finnes en stor dobbeltseng, og en skyvedør mellom der de voksne og barna sover. Sengen i barnehjørnet er en sovesofa som, når den er åpen blir to ulike senger i ulike høyder, som måler 190x90 cm og 190x80 cm.

På Selectum har man virkelig tenkt gjennom hvordan man skal imøtekomme barnefamilienes behov, og familierommene har derfor potte, baby bad og en liten trapp, så de små kan nå vasken. Det finnes en minibar som kostnadsfritt fylles daglig, minisafe, morgenkåpe, hårføner, tøfler, individuel luftkondisjonering, vannkoker, kaffe- og te-fasiliteter, gratis WiFi, fliser og delvis gulvmatte. Rommene har balkong eller terrasse. Her finnes to tv, der den ene er supersmart bygd inn i et speil.

Rommet krever minst to fullt betalende og et barn, her kan det bo maks to voksne og to barn, og det er mulig å få to barnepriser.

Slipp hverdagsstressen på hotellets nydelige spa

Noe av det beste med å ha ferie er å kunne slappe av, slippe hverdagens nødvendigheter og bare fokusere på å skjemme bort seg selv så mye som mulig. Det finnes neppe noe mer avstressende og roligere enn en deilig massasje og en ansiktsbehandling, der andre tar vare på deg.

Selectum Luxury Resorts spa er lyst, luksuriøst og innbydende innredet med en kjempe behagelig stemning. Du kan nyte tyrkisk bad, badstue, dampbad og jacuzzi helt fritt, mens de avstressende og avslappende behandlingene er mot betaling.

 

Mot betaling

Alle behandlinger.

På rommene i hovedbygningen finnes ingen dør til badet, som dermed er i åpen forbindelse med resten av rommet, noe man kanskje behøver venne seg til.

PlayStation og dens spill til familierommene kan lånes i resepsjonen mot et depositum.

Det er dessverre ikke mulig å velge familierommenes plassering på forhånd.

Det kreves booking av tennisbanene.

Det røde bassenget brukes hovedsakelig til hotellets eventer, skumfester og andre festligheter, og kan derfor ikke brukes til en forfriskende dukkert.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections