Alanya, Tyrkia

Select Apart

Gjestenes vurdering
3.4 av 5
Baseres på 34 svar
Gjestenes vurdering
3.4 av 5
Baseres på 34 svar

4 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Strand
900 meter 
Sentrum
1,5 km 

Prisgunstig frokosthotell i feriefavoritten Alanya

I Select Apart får du et klassisk byhotell som fungerer som et perfekt utgangspunkt i populære Alanya. Rommene ble pusset opp vinteren 20142015 og er innbydende og moderne i likhet med resten av hotellet. Personalet er hyggelige og gjestfrie, og hele området preges av en koselig feriefølelse. Bassengområdet inviterer til late dager, og hvis du vil ha litt avveksling, ligger den fantastiske Kleopatra stranden bare en knapp kilometer unna. Frokost er inkludert i prisen!

Hotellet ligger relativt sentralt, og noe støy fra utsiden må forventes.

Koselig bassengområde

I det lille, koselige bassengområdet hersker det en herlig feriestemning, og her er det både et basseng og et separat barnebasseng. Rundt bassengene står det solsenger og parasoller til fri bruk. Bassengbaren er åpen hele dagen og serverer forskjellige typer gode drikkevarer og drinker mot betaling.

Hotellet ligger en knapp kilometer fra den enormt populære Kleopatra stranden, og her går det pendelbuss til og fra noen ganger om dagen. Her finner du bar, solsenger og parasoller som kan benyttes mot betaling.

Vær oppmerksom på at hotellet ikke tillbyr håndklær, så det er en god idé å ta det med hjemmefra.

Mot betaling

Mat og drikke på hotell og strand. Solsenger, parasoller på stranden og pendelbuss til/fra stranden.

Frokost er inkludert

Om morgenen kan du nyte en enkel, men velsmakende tyrkisk frokost. Kaffe, te og fruktdrikke er inkludert. Restauranten er deretter åpen resten av dagen og et stykke ut på natten, og da kan du bestille mat og drikke mot betaling. Det er sitteplasser både innendørs og ute på en terrasse, så du kan selv velge hvor du vil innta måltidene dine.

Ved bassenget er det også en bar som serverer forskjellige typer drikkevarer hele dagen lang og et stykke ut på natten. Her er alt mot betaling.

Mot betaling

Mat og drikke utover frokosten.

Sol og bad eller futt og fart

Select Apart ligger i feriefavoritten Alanya, knappe to kilometer fra sentrum, der massevis av forskjellige fornøyelser venter på deg. Her finner du alt fra et livlig natteliv og velsmakende restauranter til shopping og diverse natur- og kulturseverdigheter.

På hotellområdet tilbys du også muligheter for forskjellige aktiviteter, dersom du ikke bare vil nyte sol og bad og avslapping  ̶  valget er ditt! Du kan velge mellom biljard (mot betaling), bordtennis og dart. WiFi er gratis både på rommet, i lobbyen og ved bassenget.

Romslige rom

Rommene ble pusset opp vinteren 20142015 og er lyse og veldig romslige til å være på et byhotell, og også innredningen er innbydende. I leilighetene får du en liten kjøkkenavdeling med minikjøleskap og vannkoker samt et bord og fire stoler. På det lyse badet er det hårføner samt dusjkabinett eller badekar. Alle rommene har også balkong, golvfliser, individuelt klimaanlegg, minisafe, tv og WiFi.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom på ca 22 m². Rommet krever minst to fullt betalende og det kan bo maks tre voksne. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot ekstra kostnad. 

Toromsleilighet, 2–4 personer

Toromsleilighet, 2–4 personer

Leilighed på ca. 42 m² med to vanlige senger, og øvrige personer sover på sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, og det er mulig å bo opptil fire voksne her.

Mot betaling

Klimaanlegg, minisafe, romservice.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi i Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt reisevesken med masse morsomme og spennende opplevelser. Vi har derfor satt sammen et bredt program der våre erfarne guider tar deg med på halsbrekkende actionutflukter, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å få vite mer og for å bestille dine utflukter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Tyrkias sydkyst, som er kjent som et av Tyrkias beste og mest populære feriesteder. Byen har en fascinerende historie, mange severdigheter og et velutviklet handelsliv med et overveldende utvalg av spennende butikker som selger både lokale og internasjonale varer. Her finner du også et livlig natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og kafeer.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections