Ialyssos, Rhodos

Sea Melody

Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 155 svar
Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 155 svar

Måltider flere muligheter
4 personer i samme rom
Barnepris til og med 10 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Basseng:
Strand
30 m 
Sentrum
600 m Ialyssos 

Leilighetshotell med plass for hele familien

Sea Melody er et sjarmerende og familievennlig leilighetshotell. Hotellet består av fire bygninger og har blant annet et eget minimarked. Hotellet ligger 400 meter fra Ialyssos, hvor du finner massevis av restauranter, barer og småbutikker, og hotellet ligger noen få kilometer fra turistparadiset Rhodos by.

I grunnprisen er ingen måltider inkludert, men du har mulighet å bestille til frokost eller halvpensjon når du bestiller reisen.

Hotellets herlige og koselige atmosfære skyldes den trivelige, greske familien som driver det. Det finnes et bassengområde med et lite barnebasseng og over veien ligger en av Rhodos’ mange rullesteinstrender.

Nær både basseng og strand

Sea Melody har en herlig solterrasse hvor du kan nyte Middelhavets herlige solstråler, og her finner du også bassenget og barnebassenget. På solterrassen har du adgang til solsenger og parasoller, og det finnes også en lite basseng- og snackbar slik at du i løpet av dagen kan slukke tørsten eller ta litt snacks.

Stranden ligger ca. 30 meter fra hotellområdet – du skal bare krysse en liten vei så er du der. De fleste av øyas strender består av rullestein og stranden her ved Ialyssos er ikke noe unntak. På de fleste strender finnes mulighet å leie solsenger og parasoller.

Mot betaling

Drikke, mat og snacks i bassengbaren. Leie av solsenger og parasoller ved stranden.

Mat og drikke

På Sea Melody velger du selv om du vil ha frokost, halvpensjon eller ingen måltider inkludert i reisen.
I alle leiligheter finnes en liten kjøkkenkrok, der du har mulighet å lage mindre måltider. På gangavstand har du flere muligheter å smake på det greske kjøkken eller noen av de internasjonale restaurantene som området har å tilby.

Frokosten servere som buffé i hotellets restaurant og velger du halvpensjon har du utover frokosten en treretters middag å se frem til på kveldene.

I løpet av dagen kan du besøke hotellets basseng- og snackbar, og her kan du bestille drikke og snacks.

Mot betaling

Frokost og halvpensjon mot tillegg. Snacks og drikke er ikke inkludert i prisen.

Tid for familiekos

Ved siden av bassengområdet ligger et lite spillehjørne hvor dere kan ha det gøy med aktiviteter som bordtennis, bordfotball eller biljard. Det finnes også en liten lekeplass til de minste barnas glede.

På hotellet kan du mot betaling nyte en massasje eller en avvslappende stund i badstuen.

Utenfor hotellets område finnes massevis av aktiviteter, og spesielt Rhodos by har et stort utvalg som for eksempel en 9D-kino, escape rooms og mange andre morsomme og spennende aktiviteter for hele familien.

Romslige leiligheter nær havet

Sea Melody har flotte og friske leiligheter for opptil fire personer. Alle leilighetene er utstyrt med telefon, tv samt en liten kjøkkenkrok med kjøleskap, brødrister og kaffemaskin. Badene har badekar eller dusjkabinett samt toalett. Mot betaling kan du få wifi på rommet, men det finnes kostnadsfritt i resepsjonene og ved bassengbaren.

Ettromsleilighet, 2-4 personer

Ettromsleilighet, 2-4 personer

De romslige ettromsleilighetene er ca. 38 m2 og består av et rom med en liten kjøkkenkrok og soveplass for opptil fire personer – Det finnes to enkelsenger, og en sovesofa for den tredje personen. Ettromsleilighetene har dessuten bad og balkong eller terrasse. Studioene er innredet i herlige lyse farger og har en hjemmekoselig atmosfære. Ettromsleilighetene krever minst to fullt betalende og det er mulig å få to barnepriser. I leiligheten kan man bo høyst tre voksne og et barn.

Toromsleilighet, 2-4 personer

Toromsleilighet, 2-4 personer

Toromsleiligheten er ca. 44 m2 og består av to rom. På soverommet finner man to vanlige soveplasser og i stuen er det to sovesofaer samt en liten kjøkkenkrok. Leilighetene er moderne innredet med beroligende farger. På badet i leiligheten finnes dusjkabinett eller badekar samt toalett. Denne romtypen krever minst to fullt betalende og det er mulig å få to barnepriser. I toromsleiligheten kan det høyst bo fire voksne.

Mot betaling

Luftkondisjonering.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections