Ialyssos, Rhodos

Sea Melody

Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 196 svar
Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 196 svar

Måltider flere muligheter
4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Strand
30 m 
Sentrum
600 m Ialyssos 

Leilighetshotell med plass for hele familien

Sea Melody er et familievennlig leilighetshotell med masse sjarm. Det er en hyggelig og avslappet stemning ved bassengområdet, som er hotellets lille hjerte, og her får man en deilig hjemmekoselig følelse takket være den greske vertsfamilien. Like ovenfor hotellet ligger stranden, så det er aldri langt til en forfriskende dukkert. Sea Melody ligger 400 meter fra Ialyssos, her finner du masse restauranter, barer og små butikker, og er kun noen få kilometer fra Rhodos by.  

Forran hotellet er det en deilig terrasse som vender ut mot stranden og det er et deilig sted å sitte å nyte kveldene, når solen har gått ned og det ikke er like varmt lenger. 

I grunnprisen er ingen måltider inkludert, men du har mulighet å bestille til frokost eller halvpensjon når du bestiller reisen.


Nær både basseng og strand

Bassengområdet på Sea Melody er hotellets lille hjerte, hvor det er en hyggelig og avslappet stemning. her er det både basseng og et mindre barnebasseng, hvor familiens minste kan plaske. 

Det er en liten strand 30 meter fra hotellområdet, og det er bare å krysse en liten vei, så er du der. Størstedelen av øyas strender består av rullestein, og stranden ved hotellet og i Ialyssos er ikke en unntak. På de fleste strender er det mulighet for å leie solsenger og parasoller. 

Mot betaling

Drikke, mat og snacks i bassengbaren. Leie av solsenger og parasoller ved stranden.

Mat og drikke

På Sea Melody kan du selv velge om du selv vil ha frokost, halvpensjon eller ingen måltider inkludert i ferien.
I alle leiligheter finnes det en  kjøkkenkrok, der du har mulighet å lage mindre måltider. På gangavstand har du flere muligheter å smake på det greske kjøkken eller noen av de internasjonale restaurantene som området har å tilby.
Frokosten serveres som buffé i hotellets restaurant og velger du halvpensjon kan du utover frokosten dessuten nyte en treretters middag.
I løpet av dagen kan du besøke hotellets basseng- og snackbar, og her kan du bestille drikke og snacks.

Mot betaling

Frokost og halvpensjon mot tillegg. Snacks og drikke er ikke inkludert.

Tid for familiekos

Det finnes et mindre overdekket spillhjørne ved siden av bassengområdet, her kan man kose seg med aktiviteter som bordtennis, bordfotball eller biljard. Det er også en liten lekeplass. 

Hvis man ønsker å slappe av, så har hotellet også et lite spa, hvor du kan ta en tur til badstuen eller en avslappende massage. utenfor hotellets området finnes massevis av aktiviteter, og spesielt Rhodos by har et stort utvalg som for eksempel en 9D-kino, escape rooms og mange andre morsomme og spennende aktiviteter for hele familien.

 

Mot betaling

Massasje og behandlinger i spaet. Bordtennis, bordfotball og biljard.

Romslige leiligheter nær havet

Leiligheter på Sea Melody er romslige, med et lyst interiør og behagelige farger, hvor det er plass til opptil fire personer. Alle leilighetene har telefon, tv, aircondition, minisafe samt minikjøkken med kjøleskap, toastmaskin og kaffemaskin, og god service. Baderommet har badekar eller dusjkabinett. Mot betaling kan du også få WiFi på rommet , men det er tilgjengelig uten ekstra kostnad i resepsjonen og ved bassengbaren. 

Det er flere blokker på hotellet, og leiligheten kan være plassert i hvilken som helst av disse. 

 

Mot betaling 

Air condition, minisafe og WiFi på rommet. 

Ettromsleilighet, 2-4 personer

Ettromsleilighet, 2-4 personer

Disse leilighetene er ca. 38 m² og består av ett rom hvor det finnes en liten kjøkkenkrok og soveplass for opptil fire personer – det finnes to vanlige sengeplasser mens det er en sofesofa til den tredje personen og hvis det skal bo flere blir det satt inn en ekstra seng. Leilighetene har også bad og balkong eller terrasse. Det kreves minst to fullt betalende og det er mulig å få to barnepriser. I leiligheten kan man bo maks. tre voksne og et barn.

Toromsleilighet, 2-4 personer

Toromsleilighet, 2-4 personer

Toromsleilighetene er ca. 44 m² og består av to rom. På soverommet finner man to vanlige soveplasser og i stuen er det to sovesofaer (disse måler 190x85 cm) , også her en kjøkkenkrok. På badet i leiligheten finnes dusjkabinett eller badekar. Denne romtypen krever minst to fullt betalende og det er mulig å få to barnepriser. I toromsleiligheten kan det høyst bo fire voksne.

Det er ikke håndklær til basseng og strand på hotellet, så ta dette med dere hjemmefra. 

Aircondition, minisafe samt WiFi på rommet er mot betaling. 

Det er kun det mest nødvendige kjøkkenutstyr i leiligheten. Spør i resepsjonen hvis det er noe du har bruk for som ikke er en del av utstyret når du ankommer. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections