Ialyssos, Rhodos

Santa Helena

Gjestenes vurdering
3.3 av 5
Baseres på 50 svar
Gjestenes vurdering
3.3 av 5
Baseres på 50 svar

Frokost er inkludert i prisen
5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Basseng:
Ja 
Strand
2 km 
Sentrum
500 m (Ialyssos) 

Familiedrevet hotell med kort transfer

Santa Helena er et familiedrevet hotell som byr på personlig service og tradisjonell gresk gjestfrihet. Bare 3 km fra flyplassen betyr kort transfer, slik at du kan starte ferien med en gang!

Hotellet ligger i et rolig område mellom det historiske Filerimos-fjellet og Egeerhavet – et perfekt sted for gåturer i nærområdet, og det er heller ikke langt fra det populære feriestedet Ialyssos. Til Rhodos by er det kun 7 km og der fins mange restauranter, shoppingmuligheter og en koselig havn. Til stranden er det ca. 2 km.   

Her finnes rom for opptil fem personer, en koselig hage med basseng og frokost er inkludert i prisen.

Koselig bassengområde

Santa Helena tilbyr et lite basseng med et separert barnebasseng. Rundt hotellet er en hyggelig hage med solsenger og parasoller. I baren, som er åpen hele dagen, kan du kose deg med forfriskninger og snacks mot betaling.

Stranden ligger bare 2 km unna og består først og fremst av småstein, og vannet er helt krystallklart!

Observer at hotellet ikke tilbyr håndkleservice til basseng og strand, så glem ikke å ta med deg et eget håndkle hjemmefra.

Frokost er inkludert i prisen

Når du bor på Santa Helena er en kontinental frokost buffet med tilhørende kaffe, te, vann og juice inkludert. Det fins en snackbar som har åpent hele dagen og som serverer snacks og greske spesialiteter mot betaling.

Nær både Ialyssos og Rhodos by fins ulike restauranter og barer for enhver smak – det anbefales varmt å besøkes!

Mot betaling

Mat og drikke utover frokosten.

Nær populære Rhodos by

En ferie på Santa Helena er det perfekte utgangspunktet om man vil utforske litt av øya. På hotellet fins en liten lekeplass men ingen øvrige aktiviteter. Hotellet har en perfekt beliggenhet nær både Ialyssos og til Rhodos by som frister med natteliv, restauranter, shopping, strender og en trivelig havn – her kan alle finne noe de liker!

Kostnadsfritt WiFi fins i lobbyen, ved bassenget og på rommene.

Lyse rom for opptil fem personer

På Santa Helena bor du i enkle og lyse rom med utsikt over hotellets hage. Alle rom har kostnadsfritt WiFi, balkong, gulvfliser, individuelt klimaanlegg (mot betaling), minikjøleskap, minisafe (mot betaling), tv og vannkoker. På badet er det en dusj eller et badekar og hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommet på ca 35-38 m² krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og med mulighet for å få en barnepris. Her fins det tre vanlige soveplasser. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot betaling. 

Familiesuite, 3-5 personer

Familiesuiten på ca 36-40 m² krever minst tre fullt betalende, og maks. kapasitet er enten fire voksne eller to voksne og tre barn. Det er mulighet for å få barnepris for to barn. Rommet har fire vanlige soveplasser og en ekstraseng som måler 200x90 cm.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra