Avsallar/Alanya, Tyrkia

Rubi Platinum

Gjestenes vurdering
4.6 av 5
Baseres på 41 svar
Gjestenes vurdering
4.6 av 5
Baseres på 41 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
22 km 

Avslappet luksus i elegante omgivelser

Rubi Platinum er et luksuriøst, flott og elegant hotell med en avslappet og behagelig atmosfære. Beliggenheten i Avsallar gjør hotellet til vårt eneste Premium Collection-hotell i nærheten av Alanya, og dessuten vårt mest prissterke. Hotellet har et deilig og lekkert All Inclusive-tilbud, som er ytterst delikat og flott presentert. Her finner du masse herligheter å velge mellom dagen lang, det finnes også vakre små oaser hvor du kan nyte av den deilige maten. Ved en av barene kan du slappe av i skyggen fra de store trærne, som lyses opp av lamper som henger fra grenene når mørket faller på.

Hotellets hjerte er de vakre bassengområdene, som byr på avslappende og forfriskende dukkerter, mens du nyter av solens varme. Den fine stranden er barnevennlig og ligger godt beskyttet i en rolig liten bukt.

Barneklubben er helt fantastisk med blant annet utendørs lekeplass og minitivoli, de har også et eget amfiteater og barna kommer garantert å tilbringe mange morsomme og herlige timer her. Rubi Platinum har et fantastisk treningssenter, hvor du har utsikt over de grønne omgivelsene mens du trener, her finner du et stort utvalg av maskiner og treningsmuligheter.

Den imponerende og overdådige lobbyen har en fin belysning og en fantastisk terrasse med myke og innbydende sofaer, hvor du kan lene deg tilbake mens du blir servert drikke av personalet på rulleskøyter.

Rubi Platinum er et av våre Premiuim Collection-hotell, og er dermed blant de aller beste og luksuriøse hotell Nazar har å tilby.

Sole deg på stranden, ved bassenget eller i grønne omgivelser

Rubi Platinums hjerte er det praktfulle området ved hovedbassenget og den grønne hagen. Området byr inn til herlig avslapning, og det finnes gode muligheter til å variere hvor og hvordan du vil nyte av solens varme. Du kan til og med ligge i bassenget og sole deg, mens kroppen blir avkjølt, da det finnes flere smarte solsenger innbygd i bassenget. Du kan naturligvis også velge vanlig solseng – enten ved bassenget, på stranden eller på hotellets pir. Om du heller foretrekker å ligge i grønne omgivelser, kan du finne en solseng på den store, åpne gressplenen nede ved vannet.

Her finner man også et mer avslappende basseng, som hører til de rommene som har direkte tilgang til bassenget, men som naturligvis kan benyttes av alle hotellets gjester. For vannentusiastene og de mer eventyrlystne finnes det et populært, litt mindre badeland med fire vannsklier.

Stranden ved Rubi Platinum ligger godt beskyttet i en rolig og fin liten bukt, og er barnevennlig. Stemningen er avslappet og forholdsvis intim, med tanke på strandens størrelse. Vil du ha det mer privat og unne deg selv det lille ekstra, kan du leie en romantisk paviljong ved stranden, der du kan ligge og slappe av hele dagen lang.

Ytterst gjennomtenkt og sjarmerende restaurant

På Rubi Platinum kan du nyte et utsøkt og flott All Inclusive-tilbud. Maten er deilig og vakkert presentert. Restauranten er bygd opp som en liten shoppinggate og delt i ulike seksjoner med salat, varme retter, grillmat, brød, pasta, kaker m.m. Interiøret er planlagt og velgjort og dermed presenteres maten enkelt og tydelig – men det kan fortsatt være vanskelig å velge mellom de mange flotte rettene og det store utvalget. Du kan nyte måltidene både inne og utendørs.

Ved lobbyen ligger en koselig bar med interiør som minner om et bibliotek, der man kan nyte en drink før middagen. I tillegg til lobbyen og den stemningsfulle baren er det en vakker terrasse med myke innbydende sofaer, hvor man kan nyte forfriskninger døgnet rundt og slappe av i behagelige omgivelser. Det serviceinnstilte personalet tar ruller rundt på rulleskøyter og det er imponerende å se hvordan de håndterer serveringen. Det luksuriøse familiehotellet har selvfølgelig også et lekkert konditori, der du kan nyte bakelser, kaker og sjokolade hele dagen lang - selvfølgelig inkludert i All Inclusive-tilbudet. Like ved stranden ligger et sjarmerende område med en bar hvor du kan unne deg selv en rolig stund under et av de store trærne. Om kvelden lyses de opp av lamper som henger fra grenene, og det er virkelig et flott syn.

Her ligger også Rubi Platinums to à la carte-restauranter, som under timene på dagen fungerer som lunsjrestauranter i All Inclusive-programmet, mens de om kveldene er mot betaling. Den ene restauranten er italiensk og den andre spesialiserer seg på Seafood.

 

Mot betaling

À la carte-restauranter

Barna vil aldri hjem igjen!

Rubi Platinum har en fantastisk internasjonal barneklubb på to etasjer. Her finner du også en utendørs lekeplass, et minitivoli og barneklubbens egne amfiteater – så som du forstår kan det bli vanskelig å overtale barna å bli med hjem når ferien når sin ende.

De engasjerte barneklubb-guidene gjør alt for at barna skal underholdes og være glade, og timene med de andre barna benyttes til baking, ansiktsmaling, skattejakt, spill, film og masse moro sammen.

Hotellet har også en ungdomsklubb, der tenåringene blant annet kan skyte pil og bue og spille minigolf med nye, internasjonale venner.

Det barnevennlige hotellet har også et lite badeland med fire morsomme vannsklier, som barna garantert kommer til å ville legge timer på å suse ned.

Du kommer ikke til å gå lei

Om du ser etter mer enn bare en avslappende ferie, så kommer du virkelig til å trives på Rubi Platinum. Du kan spille tennis, minigolf, beachvolleyball, basket, dart eller ta en tur på havet i en kano.

Når solen har gått ned og middagen er avsluttet, finnes det mulighet se på underholdning og show på hotellets scene, der ulike show vises i løpet av uken. En gang i uken holdes det et underholdene og morsomt skumparty samt en BBQ-fest.

Om du vil holde formen samtidig som du nyter alt det gode med en All Inclusive reise (eller kanskje akkurat derfor?), så finnes det gode muligheter for det i Rubi Platinums treningssenter. Treningssenteret ligger i et fint lokale med synlige bjelker og store vinduer, så du har utsikt over de grønne omgivelsene når du trener. Her finnes det forskjellige maskiner som tredemølle, romaskin og treningssykkel, samt vekter og TRX-utstyr. Hver dag tilbys et spesielt program med gruppetreningsaktiviteter, som blant annet kan inneholde zumba, boxing eller pilates.

Når du vil skru ned tempoet og ta litt vare på deg selv, har hotellet et vakkert spaanlegg med mange fasiliteter som kan benyttes helt fritt – helt klart verdt et besøk!

I hotellets nederste etasje finner du et område med litt butikker. Området er fint planlagt og utformet som en liten shoppinggate og husfasader med fine detaljer som benker og lyktestolper. Mer shopping finner man i Alanya, bare en halvtime fra Rubi Platinum.

 

Mot betaling

Tennisundervisning.

Flotte rom med mulighet for direkte tilgang til bassenget

Rommene på Rubi Platinum er flott innredet i lyse nyanser, med behagelige møbler og en vakker takvifte over sengen. Det finnes tv, luftkondisjonering, minibar, minisafe og laminatgulv. På badet finnes det dusjkabinett og hårføner. 

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Denne romstypen er ca. 36 m² og har tre sengeplasser. Det er mulig å bestille rommet med land- eller havutsikt, den sistnevnte er mot betaling.

Rommet krever minst to fullt betalende og her kan det bo maks tre voksne. Det er mulig å få en barnepris. Rommet kan, mot et tillegg, bestilles som enkeltrom.

Familiesuite Villa, 3-5 personer

Familiesuite Villa, 3-5 personer

Familiesuite Villa er 69 m² og har totalt fem sengeplasser fordelt på et soverom og en stue.

Rommet krever minst tre fullt betalende og her kan det bo maks fire voksne og et barn. Det er mulig å få to barnepriser.

Dobbeltrom basseng, 2-3 personer

Dobbeltrom basseng, 2-3 personer

Nyt å kunne ta en forfriskende dukkert fra din egen terrasse! Disse rommene er ca. 50 m² og har to sengeplasser og en sovesofa, som har et mål på 180x85 cm når de er redd opp.

Rommet krever minst to fullt betalende og her kan det bo maks tre voksne. Det er mulig å få en barnepris.

Grand suite, 4-5 personer

Grand suite, 4-5 personer

I disse flotte suitene har du 122 m² å benytte. Her finnes det fem sengeplasser og en sovesofa som har et mål på 180x85 cm.

Det er også en deilig jacuzzi på balkongen.

Det er mulig å bestille denne suiten med enten land- eller havutsikt, den sistnevnte er mot betaling. Rommet krever minst fire fullt betalende og her kan det bo maks fem voksne. Det er mulig å få en barnepris.

Bli skjemt bort i det vakre spaet

Hvis det ikke er avkjølende nok med en svømmetur i bassenget, eller på stranden, kan du besøke Rubi Platinums spa, der du kan kjøle deg ned med en håndfull is-terninger fra isrommet eller ta deg en dukkert i sjokk-bassenget. Her finnes det også jacuzzi, badstue, tyrkisk bad, saltrom, dampbad og et innendørs basseng som kan benyttes helt fritt! Du kan også skjemme bort deg selv med en avslappende massage, oppfriskende ansiktsmaske eller en fin pedikyr.

 

Mot betaling

Alle behandlinger.

Det finnes naturligvis badehåndklær til alle hotellets gjester.

À la carte-restaurantene er inkludert i All Inclusive-programmet på dagtid, da de serverer lunsj, men er mot ekstra betaling om kvelden.

 

De imponerende og festlige kveldshowene kan være livlige, og en del musikk må forventes i løpet av kvelden.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections