Avsallar/Alanya, Tyrkia

Rubi Platinum Spa

Gjestenes vurdering
4.6 av 5
Baseres på 41 svar
Gjestenes vurdering
4.6 av 5
Baseres på 41 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
22 km 

Avslappet luksus i elegante omgivelser

Rubi Platinum Spa er et luksuriøst, flott og elegant hotell med en avslappet og behagelig atmosfære. Beliggenheten i Avsallar gjør hotellet til vårt eneste Premium Collection-hotell i nærheten av Alanya, og dessuten vårt mest prissterke. Hotellet har et deilig og lekkert All Inclusive-tilbud, som er ytterst delikat og flott presentert. Her finner du masse herligheter å velge mellom dagen lang, det finnes også vakre små oaser hvor du kan nyte av den deilige maten. Ved en av barene kan du slappe av i skyggen fra de store trærne, som lyses opp av lamper som henger fra grenene når mørket faller på.

Hotellets hjerte er de vakre bassengområdene, som byr på avslappende og forfriskende dukkerter, mens du nyter av solens varme. Den fine stranden er barnevennlig og ligger godt beskyttet i en rolig liten bukt.

Barneklubben er helt fantastisk med blant annet utendørs lekeplass og minitivoli, de har også et eget amfiteater og barna kommer garantert å tilbringe mange morsomme og herlige timer her. Rubi Platinum Spa har et fantastisk treningssenter, hvor du har utsikt over de grønne omgivelsene mens du trener, her finner du et stort utvalg av maskiner og treningsmuligheter.

Den imponerende og overdådige lobbyen har en fin belysning og en fantastisk terrasse med myke og innbydende sofaer, hvor du kan lene deg tilbake mens du blir servert drikke av personalet på rulleskøyter.

Rubi Platinum Spa er et av våre Premiuim Collection-hotell, og er dermed blant de aller beste og luksuriøse hotell Nazar har å tilby.

Sole deg på stranden, ved bassenget eller i grønne omgivelser

Rubi Platinum Spas hjerte er det praktfulle området ved hovedbassenget og den grønne hagen. Området byr inn til herlig avslapning, og det finnes gode muligheter til å variere hvor og hvordan du vil nyte av solens varme. Du kan til og med ligge i bassenget og sole deg, mens kroppen blir avkjølt, da det finnes flere smarte solsenger innbygd i bassenget. Du kan naturligvis også velge vanlig solseng – enten ved bassenget, på stranden eller på hotellets pir. Om du heller foretrekker å ligge i grønne omgivelser, kan du finne en solseng på den store, åpne gressplenen nede ved vannet.

Her finner man også et mer avslappende basseng, som hører til de rommene som har direkte tilgang til bassenget, men som naturligvis kan benyttes av alle hotellets gjester. For vannentusiastene og de mer eventyrlystne finnes det et populært, litt mindre badeland med fire vannsklier.

Stranden ved Rubi Platinum Spa ligger godt beskyttet i en rolig og fin liten bukt, og er barnevennlig. Stemningen er avslappet og forholdsvis intim, med tanke på strandens størrelse. Vil du ha det mer privat og unne deg selv det lille ekstra, kan du leie en romantisk paviljong ved stranden, der du kan ligge og slappe av hele dagen lang.

Mot betaling

Strandpaviljong

Ytterst gjennomtenkt og sjarmerende restaurant

På Rubi Platinum Spa kan du nyte et utsøkt og flott All Inclusive-tilbud. Maten er deilig og vakkert presentert. Restauranten er bygd opp som en liten shoppinggate og delt i ulike seksjoner med salat, varme retter, grillmat, brød, pasta, kaker m.m. Interiøret er planlagt og velgjort og dermed presenteres maten enkelt og tydelig – men det kan fortsatt være vanskelig å velge mellom de mange flotte rettene og det store utvalget. Du kan nyte måltidene både inne og utendørs.

Ved lobbyen ligger en koselig bar med interiør som minner om et bibliotek, der man kan nyte en drink før middagen. I tillegg til lobbyen og den stemningsfulle baren er det en vakker terrasse med myke innbydende sofaer, hvor man kan nyte forfriskninger døgnet rundt og slappe av i behagelige omgivelser. Det serviceinnstilte personalet tar ruller rundt på rulleskøyter og det er imponerende å se hvordan de håndterer serveringen. Det luksuriøse familiehotellet har selvfølgelig også et lekkert konditori, der du kan nyte bakelser, kaker og sjokolade hele dagen lang - selvfølgelig inkludert i All Inclusive-tilbudet. Like ved stranden ligger et sjarmerende område med en bar hvor du kan unne deg selv en rolig stund under et av de store trærne. Om kvelden lyses de opp av lamper som henger fra grenene, og det er virkelig et flott syn.

Her ligger også Rubi Platinum Spas to à la carte-restauranter, som under timene på dagen fungerer som lunsjrestauranter i All Inclusive-programmet, mens de om kveldene er mot betaling. Den ene restauranten er italiensk og den andre spesialiserer seg på Seafood.

 

Mot betaling

À la carte-restauranter

Barna vil aldri hjem igjen!

Rubi Platinum Spa har en fantastisk internasjonal barneklubb på to etasjer. Her finner du også en utendørs lekeplass, et minitivoli og barneklubbens egne amfiteater – så som du forstår kan det bli vanskelig å overtale barna å bli med hjem når ferien når sin ende.

De engasjerte barneklubb-guidene gjør alt for at barna skal underholdes og være glade, og timene med de andre barna benyttes til baking, ansiktsmaling, skattejakt, spill, film og masse moro sammen. Inne i klubbhuset ligger også barnas helt egne All Inclusive-buffé!

Hotellet har også en ungdomsklubb, der tenåringene blant annet kan skyte pil og bue og spille minigolf med nye, internasjonale venner.

Det barnevennlige hotellet har også et lite badeland med fire morsomme vannsklier, som barna garantert kommer til å ville legge timer på å suse ned.

Du kommer ikke til å gå lei

Om du ser etter mer enn bare en avslappende ferie, så kommer du virkelig til å trives på Rubi Platinum Spa. Du kan spille tennis, minigolf, beachvolleyball, basket, dart eller ta en tur på havet i en kano.

Når solen har gått ned og middagen er avsluttet, finnes det mulighet se på underholdning og show på hotellets scene, der ulike show vises i løpet av uken.En gang i uken arrangeres en morsom mini street food-festival med DJ, BBQ-grilling og musikk.

Om du vil holde formen samtidig som du nyter alt det gode med en All Inclusive reise (eller kanskje akkurat derfor?), så finnes det gode muligheter for det i Rubi Platinum Spas treningssenter. Treningssenteret ligger i et fint lokale med synlige bjelker og store vinduer, så du har utsikt over de grønne omgivelsene når du trener. Her finnes det forskjellige maskiner som tredemølle, romaskin og treningssykkel, samt vekter og TRX-utstyr. Hver dag tilbys et spesielt program med gruppetreningsaktiviteter, som blant annet kan inneholde zumba, boxing eller pilates.

Når du vil slappe av og ta vare på deg selv har hotellet et vakkert velværesenter, med blant annet hamam, badstue og boblebad so fritt kan brukes.

I hotellets nederste etasje finner du et område med litt butikker. Området er fint planlagt og utformet som en liten shoppinggate og husfasader med fine detaljer som benker og lyktestolper. Mer shopping finner man i Alanya, bare en halvtime fra Rubi Platinum Spa.

 

Mot betaling

Tennisundervisning, tennisbane med belysning

Flotte rom med mulighet for direkte tilgang til bassenget

Rommene på Rubi Platinum Spa er flott innredet i lyse nyanser, med behagelige møbler og en vakker takvifte over sengen. Det finnes tv, luftkondisjonering, minibar, minisafe og laminatgulv. På badet finnes det dusjkabinett og hårføner. 

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Denne romstypen er 36 m² og har to sengeplasser og en sovesofa, som har et mål på 180x85 cm når de er redd opp. Det er mulig å bestille rommet med land- eller havutsikt, den sistnevnte er mot betaling.

Rommet krever minst to fullt betalende og her kan det bo maks tre voksne. Det er mulig å få en barnepris. Rommet kan, mot et tillegg, bestilles som enkeltrom.

Familiesuite Villa, 3-5 personer

Familiesuite Villa, 3-5 personer

Familiesuite Villa er 69 m² og har totalt fem sengeplasser fordelt på et soverom og en stue.

Rommet krever minst tre fullt betalende og her kan det bo maks fire voksne og et barn. Det er mulig å få to barnepriser.

Dobbeltrom basseng, 2-3 personer

Dobbeltrom basseng, 2-3 personer

Nyt å kunne ta en forfriskende dukkert fra din egen terrasse! Disse rommene er ca. 50 m² og har to sengeplasser og en sovesofa, som har et mål på 180x85 cm når de er redd opp.

Rommet krever minst to fullt betalende og her kan det bo maks tre voksne. Det er mulig å få en barnepris. Rommet kan, mot et tillegg, bestilles som enkeltrom.

Dobbeltrom Deluxe, 3-4 personer

Dobbeltrom Deluxe, 3-4 personer

Denne romstypen er 42 m² og har tre vanlige sengeplasser. Rommet krever minst tre fullt betalende og her kan bo maks. tre voksne. Det finnes mulighet å få en barnepris.

Grand suite, 4-6 personer

Grand suite, 4-6 personer

I disse flotte suitene har du 122 m² å benytte. Her finnes det fem sengeplasser og en sovesofa som har et mål på 180x85 cm.

Det er også en deilig jacuzzi på balkongen.

Det er mulig å bestille denne suiten med enten land- eller havutsikt, den sistnevnte er mot betaling. Rommet krever minst fire fullt betalende og her kan det bo maks fem voksne. Det er mulig å få to barnepriser.

Bli skjemt bort i det vakre spaet

Hvis det ikke er avkjølende nok med en svømmetur i bassenget, eller på stranden, kan du besøke deres spa, der du kan kjøle deg ned med en håndfull is-terninger fra isrommet eller ta deg en dukkert i sjokk-bassenget. Her finnes det også jacuzzi, badstue, tyrkisk bad, saltrom, dampbad og et innendørs basseng som kan benyttes helt fritt! Du kan også skjemme bort deg selv med en avslappende massage, oppfriskende ansiktsmaske eller en fin pedikyr.

 

Mot betaling

Alle behandlinger.

Det finnes naturligvis badehåndklær til alle hotellets gjester.

À la carte-restaurantene er inkludert i All Inclusive-programmet på dagtid, da de serverer lunsj, men er mot ekstra betaling om kvelden.

De imponerende og festlige kveldshowene kan være livlige, og en del musikk må forventes i løpet av kvelden.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections