Nyhet

Türkler/Alanya, Tyrkia

Rubi Platinum Sign

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
23 km 

Imponerende og nybygd ved magisk sandstrand

Det skal ligge i Middelhavets vakreste – hotellet som innvies i april 2022.

Rubi Platinum Sign, eller tittelen ”Middelhavets hvite palass” som det påstår, kommer å tilby storslått arkitektur og unik atmosfære. Hotellet har alt for en vellykket ferie og litt til. En utmerket sandstrand, et stort utvalg av basseng og høyeste standarden på boende og mat. I tillegg har det også en internasjonal barne- og ungdomsklubb, et friskt spa og fine shower eller livemusikk på kveldene.

 

Rubi Platinum Sign er søsterhotellet til Rubi Platinum Spa og en del av vår Premium Collection, hvor du finner Nazars absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

Siden hotellet er helt nytt, er det ingen fotografier end, derfor bruker vi animerte bilder fra arkitekten.

Sol deg og svøm i basseng eller ved en vakker strand

Hotellets bassengområde består av et stort hovedbasseng, et deilig avslapningsbasseng, et roligere innendørsbasseng og selvfølgelig et badeland med fire vannsklier for barn, eller for de med et barnslig sinn. Det finnes nok av solsenger og parasoller ved det store hovedbassenget for de som foretrekker å slappe av i den kjølige skyggen. Her kan du også kose deg med en luksuriøs drink fra trendy Papaya Bar, som du kan ta med deg til bassengkanten. I hovedbassenget finnes en separat del for de aller yngste, som er 40 cm dyp. Ønsker du i stedet å komme vekk fra solen en stund, kan du besøke innendørsbassenger for en avslappende svømmetur. Har du lyst på sol, men ønsker hvile fra aktivitetene, kan du søke ro ved avslapningsbassenget.

Den private stranden Pearl Bay på Rubi Platinum Sign er noe helt spesielt. På den 200 meter lange stranden med finkornet sand er det god plass til å nyte havets ro. Her finnes det meste som trengs for et godt opphold og vil du ikke ligge direkte på stranden finnes dessuten en fin pir å ligge og sole på. Blir du sulten kan du spise middag med havet og stranden som utsikt på den vakre The White Lounge.

Mot betaling

The White Lounge

Flere førsteklasses restauranter og barer

På Rubi Platinum Sign finnes et stort og delikat All Inclusive-program i ikke mindre enn tre eksklusive restauranter, tre barer og et konditori. På hotellets hovedrestaurant, Platinum Restaurant, kan du velge å nyte alle dagens måltider i den deilige buffeen. Her er også barnemat inkludert til de aller yngste reisende. Hotellets Bistro Terazza med sitt internasjonale kjøkken har åpent 24 timer om døgnet hvis du blir sugen på noe å spise og drikke når det blir sent. Midt i hjertet av hotellet i lobbybaren Cetrus Bar, har du et stort utvalg av snacks og drikke – uansett tid på døgnet. Ficus bar er ligger rett ved bassenget og byr på en strålende utsikt, et variert utvalg av snacks og fargerike cocktails hele dagen. Art Café er hotellets konditori. Her leveres klassiske bakverk som kaker og baklava med en moderne twist. Minibaren på hotellrommet byttes ut en gang om dagen.

Mot betaling

Enkelte importerte drikker, restauranten The White Lounge

Mye moro for både små og store

Når, eller om, barna vil ta en pause fra plaskingen i bassengene eller badelandet så tilbyr Rubi Platinum Sign en førsteklasses internasjonal barneklubb som arrangerer bl. annet minidisko, ansiktsmaling og skattejakter. Det tilbys aktiviteter sammen med eller uten foreldre og klubben er åpen alle dager i uken kl. 10.00-23.00. Hotellet arrangerer også en tenåringsklubb for ungdommer mellom 12 og 17 år. Her kan man teste på aktiviteter innen alt fra bueskyting og Paintball til gokart og basketball. En gang i uken arrangeres det fest, kino og rodeo. Så barn og unge kommer ikke kjede seg på ferien. Her kan barna bli kjent med barn fra andre land og få nye venner for liver.

Aktiviteter både dag og kveld

Her på Rubi Platinum Sign finnes virkelig tid og rom for aktivitet. Varierende underholdning og ulike arrangementer arrangeres seks dager i uken og hotellet byr på kveldsshow på høyt profesjonelt nivå på The Ficus Show Center. Enkelte dager i uken tilbyr hotellet til og med livemusikk eller DJ ’er. Det finnes et diskotek som har åpent hver kveld mellom kl. 00.00-02.00 for deg som vil ta en tur ut på kveldene. Utover dette ordnes det temakvelder som for eks. skumfest og grillfest.

Når det gjelder bevegelsesaktiviteter, har hotellet et bredt utvalg av klasser å delta i. Hvorfor ikke prøve å pilates eller en intensiv aerobicsklasse? Eller så kan du ta et Zumba-pass når du likevel er i farten. I tillegg kan du drive med ulike ballsporter som basketball, tennis og volleyball. Ønsker du å holde musklene i form i løpet av ferien finnes her også et treningsstudio.

Ønsker du å komme til en tettere bebyggelse for shopping og utforsking, ligger Alanya kun 23 km fra hotellet. Eller pass på å besøke mindre og lokale Manavgat 44 km bort. For en heldagsutflukt anbefaler vi å ta deg hele veien til Antalya, 113 km fra hotellet.

Mot betaling

Tennistimer med profesjonell tennisinstruktør, dykkerskole

Nybygde rom for opptil fem personer

På Rubi Platinum Sign finnes 167 smakfulle og koselige rom med en touch av Middelhavet. Alle rom har balkong eller terrasse og holder en luksuriøs høy standard. Minikjøleskap, vannkoker med kaffe og te, tøfler, safe og badekåper er inkludert på rommene samt en 40-tommers LED-TV. Badene har hårføner.

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrommene er ca. 36 m² og har en vanlig seng. Rommet krever to fullt betalende og her kan bo to personer. Dobbeltrommene har landutsikt, men du kan bytte til havutsikt mot et tillegg. Du kan også booke rommet som enkeltrom mot et tillegg.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

I dette rommet på ca. 42 m² finnes to soverom. Her finnes fire vanlige senger. Minst antall fullt betalende er to personer og her kan du bo maks. fire personer med mulighet for to barnepriser. Du bor enten i rom med landutsikt, men du kan bytte til havutsikt mot et tillegg. 

Suite med 2 soverom, 2-5 personer

Suite med 2 soverom, 2-5 personer

Dette rommet på 73 m² har to soverom og to bad Her finnes fire vanlige senger. I denne romstypen inngår en stor terrasse med fin utsikt og en Jacuzzi. Rommet krever minst to fullt betalende og man kan bo maks. fem personer eller fire voksne med mulighet til to barnepriser. 

Føl roen i hotellets spa

Vi anbefaler varmt et besøk i hotellets spa, som tilbyr mange oppfriskende eller avslappende behandlinger å booke. I tillegg til det typiske tyrkiske badet hamam og det tradisjonelle Jacuzzi, har Rubi Platinum Sign noen litt mer uvanlige elementer i spaet som Salt Room og Ice Room blandet med klassiske behandlinger som manikyr og asiatisk massasje. Det finnes også et rolig innendørsbasseng i tilknytning til spa-området. Fasilitetene er åpne syv dager i uken kl. 09.00 – 20.00.

Mot betaling

Behandlinger 

Noen av restaurantene ligger utendørs og åpningstidene kan derfor variere avhengig av vær og sesong.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections