Lara/Antalya, Tyrkia

Royal Seginus

Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 146 svar
Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 146 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
250 m 
Sentrum
18 km 

Nybygd luksushotell med litt ekstra glans

Royal Seginus er det nyeste tilskuddet i Royal-kjeden, og her får du samme høye standard på service, rom, mat og fasiliteter som på søsterhotellene Royal Dragon og Royal Alhambra. Royal Seginus åpnet dørene i 2017, og på dette moderne familiehotellet har du gangavstand til Laras vakre sandstrand samt en mengde fasiliteter for både store og små. Barna elsker den fartsfylte vannparken og det fargesprakende tivoliet, mens de voksne setter kanskje mer pris på den fantastisk velsmakende All Inclusive-maten, de flotte rommene, den enorme piren eller at det bare er cirka en halvtime med transfer fra flyplassen.

Royal Seginus har fått sitt navn av den blå kjempestjernen Seginus, og hotellets ekstravagante dekorasjon og spektakulære stil har mye av sin inspirasjon fra galaksene og stjernene, med flere fine detaljer som går igjen på hele hotellområdet.

Stjerneklare basseng og Laras største pir

Hotellområdet har flere basseng man kan slå seg ned ved, samt separate basseng for barn. Her kan man bruke tiden sin på ulike aktiviteter som arrangeres av hotellets underholdningsteam eller finne et stille og rolig hjørne å slappe av i. Den fargeglade vannparken byr på flere heftige vannsklier og det finnes i tillegg flere vannsklier og andre vannaktiviteter for de mindre barna.

Bassengbaren som er plassert i midten av området serverer forfriskende drikke under hele dagen og her finnes det personale som går rundt på rulleskøyter og serverer drikke til gjestene.

Foretrekker man stranden er det kun en kort gåtur (cirka 250 meter) langs hotellets hage ned til den fine sandstranden hvor det finnes bra med solsenger og markiser. Her finnes Laras største pir hvor du kan sitte og nyte av kveldssolen og den vakre utsikten over bergene som strekker seg langs Antalyakysten. Piren er også enormt populær for solbadende gjester. Når man blir for varm er det bara å hoppe i vannet og avkjøle seg. På piren finnes en bar, solsenger og parasoller tilgjengelig. Mot et tillegg finnes det også mulighet for å bestille en privat paviljong på piren for dagen. Denne piren er oppe under høysesongen.

Det finnes også et innendørsbasseng som er åpent under vinteren.

Mot betaling

Paviljong og dens service på piren.

Velsmakende All Inclusive-program med ni à la carte-restauranter

Hotellets fantastisk velsmakende All Inclusive-program sørger for at du gjennom hele dagen kan dempe sulten og tørsten med snacks og avkjølende drikker. Nyt av den store buffeten i hovedrestauranten ved frokost, lunsj og middag eller velg og vrak blant det store tilbudet av snacks, kebab, is og vafler ved bassenget gjennom dagen. På vei til stranden kan man også slå seg ned ved den trivelige snackbaren hvor det serveres lettere lunsj og drikke gjennom dagen.

Her har man ikke tenkt bare på de voksne, men også på hotellets mange små gjester! De har nemlig et helt eget restaurantområde med små bord og stoler i passende størrelse. Is er inkludert for alle gjester visse perioder under dagen.

Vil man ha enda mer variasjon kan man besøke noen av hotellets hele ni à la carte-restauranter. De har alle ulike tema som gjenspeiles i menyen og innredningen på respektive restauranter. De ulike temaene man kan velge mellom er fisk, italiensk, tyrkisk, grill, asiatisk, sushi, teppanyaki, meksikansk og tapas. Vær obs på at man må reservere bord minst en dag før og at disse restaurantene ikke er inkludert i All Inclusive-programmet. 

Mot betaling

Ferskpresset fruktjuice, visse lokale og importerte drikker, drikke på flaske, visse eksklusive drikker. Middag på à la carte-restaurantene.

Enormt tilbud av barnefasiliteter

På Royal Seginus går barnas drømmer i oppfyllelse! Helt uten kostnad kan barna prøve seg på de morsomme karusellene i minitivoliet som har åpent på kvelden, og det høres stadig gledeshyl og massevis av latter fra vannparken, der det finnes fartsfylte vannsklier for både store og små. Innendørs lokker en spillehall med flere gøyale spillemaskiner og videospill.

I den internasjonale barneklubben får barna nye venner og får fine sommerminner som varer lenge. De dyktige aktivitetsguidene leker med barna, som blant annet kan teste ansiktsmaling, spille spill, pusle og delta i konkurranser. Barneklubben er for barn mellom 4-12 år og ledes av internasjonale aktivitetsguider. 

Dagene avsluttes med et populært innslag på våre hotell, nemlig minidisco, hvor barna rister løs til musikken. Det skjer nesten hele tiden noe gøy på Royal Seginus!

Mot betaling

Spillemaskinene i spillehallen.

Aktiviteter for alle

Trenger du et lite avbrekk fra strand og basseng? Det finnes en mengde morsomme aktiviteter å velge mellom. Både bordtennisbordet, dartbrettet og treningsstudioet kan fritt benyttes og hotellets internasjonale aktivitetsguider arrangerer underholdende aktiviteter gjennom dagen. Om du vil holde deg oppdatert på slekt og venner der hjemme kan du bruke hotellets WiFi.

En ting er sikkert, på Royal Seginus finnes det alltid noe å gjøre! Enten du foretrekker å teste ut karusellene i minitivoliet med barna, kaste deg utfor noen av vannskliene eller starte dagen med vanngymnastikk i bassenget, så finnes alt det – og litt til – på Royal Seginus. Du kan også utfordre ditt reiseselskap i blant annet basket, tennis, minifotball og volleyball.

Besøk hotellets spillehall som tilbyr blant annet biljard og et stort utvalg av spillemaskiner. På hotellet finnes også flere små butikker, hvor du kan handle suvenirer, smykker og mye annet.

Når solen har gått ned og middagen er over, bys det på underholdning i det store amfiteateret som ligger ved siden av bassengområdet. Her bys det på show og ulike aktiviteter. Visse kvelder fortsetter underholdningen med livemusikk, og du kan også riste løs til internasjonale hits på hotellets disco som er åpent utover midnatt.

Mot betaling

Spillemaskinene i spillehallen, biljard, opplyst tennisbane. Vanlig WiFi er kostnadsfritt, men et bedre WiFi koster ekstra.

Romslig og moderne innredning

På Royal Seginus bor man i romslige rom og suiter som alle går i samme moderne innredning og stil. Alle rom og suiter har fasiliteter som tv, minibar som daglig fylles opp og er inkludert i ditt All Inclusive-program, air condition, safe, vannkoker med kaffe og te, balkong og baderom utrustet med hårføner og dusjkabinett. Gulvet er delvis teppebelagt og delvis laminatgulv. Størrelsen på rommene nedenfor inkluderer balkongen.

Dobbeltrom, 2-4 personer

Her bor man bekvemt på cirka 64 m². Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og et barn og det er mulig å få én barnepris. Her får du tre ordentlige sengeplasser og en sovesofa som måler 195x85 cm. Mot et tillegg kan denne romtypen bestilles med havutsikt. Denne romtypen går mot et tillegg å bestille som et enkeltrom.

Familiesuite, 3-4 personer

Familiesuiten består av to separate rom og her bor man på cirka 80 m². Det ene soverommet har en dobbeltseng, mens det andre er utrustet med to enkeltsenger. Med andre ord finnes det fire ordentlige sengeplasser. Suiten krever minst tre fullt betalende, det kan bo maks fire voksne og det er mulig å få én barnepris. Mot et tillegg kan man bestille denne romtypen med havutsikt.

Familiesuite Duplex, 3-4 personer

Familiesuite Duplex er cirka 120 m² stor og fordelt på to etasjer. I første etasje finnes et soverom med to enkeltsenger samt et bad med toalett og dusjkabinett. I andre etasje finnes et soverom med en dobbeltseng og et bad med toalett og dusjkabinett. Her finnes det med andre ord fire ordentlige sengeplasser. Der er to balkonger, en på hver etasje, to tv, og begge rommene har en riktig dør. Rommet krever minst tre fullt betalende. Det kan bo maks fire voksne og det er mulig å få én barnepris. Mot et tillegg kan man bestille denne romtypen med havutsikt.

Juniorsuite, 2-4 personer

Spe på med det lille ekstra og bestill den luksuriøse juniorsuiten med havutsikt! Den er cirka 140 m² og består av en stue samt et soverom med tre ordentlige sengeplasser og en sovesofa som måler 195x85 cm. Suiten har to balkonger, et lite ”walk in closet”, to bad hvor det ene er med dusjkabinett og det andre med en jacuzzi. Suiten krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og et barn og det er mulig å få én barnepris.

Deluxesuite, 2-3 personer

Her kan du bre deg ut på hele 170 m². Det er nesten så du må lete etter dine medreisende! Suiten består av en stue samt et soverom med to ordentlige sengeplasser og en sovesofa som måler 195x85 cm. Det finnes to bad i suiten, hvor det ene er i direkte tilknytning til soverommet som har både dusjkabinett og en jacuzzi å koble av i. Det andre badet er plassert ved hverdagsrommet og har et dusjkabinett. Suiten krever minst to fullt betalende, det kan bo maks to voksne og et barn og det er mulig å få én barnepris. Denne suiten har basseng- og landutsikt.

Skjem bort kropp og sjel

Hvorfor ikke legge til et besøk på det vakre velværesenteret som lokker med både ansiktsbehandlinger og massasje? 

Vi kan varmt anbefale en skrubb- og massasjebehandling i det tyrkiske badet, Hamam! Du kjenner avkoblingen allerede når du går inn døren! Helt kostnadsfritt kan du benytte deres badstue og det tyrkiske badet uansett om du ikke ønsker behandlinger.

Mot betaling

Alle behandlinger.

Din destinasjon

Hotellet ligger ved Antalya på Tyrkias sydkyst, som er en stor og moderne ferieby som samtidig har en utpreget lokal karakter og sjarm. Byens hjerte er det historiske sentrum med små og koselige gater, gamle steinhus og en sjarmerende romersk havn. Overalt vrimler det av spennende butikker og koselige restauranter, men det finnes også store internasjonale shoppingsentre.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra