Colakli/Side, Tyrkia

Royal Dragon

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 19 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 19 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
8 km 

Populært luksushotell med sans for detaljer

Drømmer du om et kinesisk ferieeventyr, men syns at veien til Kina er for lang? Ta en tur til Royal Dragon i stedet! Hotellets asiatiske tema er gjennomført ned til minste detalj, og her er det aktiviteter nok til å holde hele familien i gang gjennom hele ferien. Du får samme høye standard og konsept som kjennetegner de øvrige, populære Royal-hotellene og samtidig kort avstand inn til den koselige byen Side.

Bak den stilsikre asiatiske innpakningen gjemmer det seg et vaskeekte kvalitetshotell. Det var under en tur til Kina at ideen til Royal Dragon oppsto. Hotellets arkitektoniske utforming har tvers igjennom kinesisk opphav krydret med egne små designfinesser som gjør hotellet helt unikt. Bli kjent med det fjerne Østen på denne feriefesten for alle aldre, og benytt anledningen til å more deg kongelig med alle hotellets aktiviteter!

Royal Dragon har to søsterhotell, Royal Alhambra og Royal Seginus, og her kan dere forvente en minst like fantastisk ferie som på Royal Dragon!

Eksklusiv sandstrand og stort vannland

Royal Dragon er et skikkelig luksushotell med store, flotte bassengområder og en deilig sandstrand som er mer enn 100 m bred og strekker seg nesten så langt øyet rekker. Bassengområdet er ideelt for alle som elsker å bade, og det er formet som en avlang sjø som løper hele veien fra hotellet og ned til stranden. Det store bassenget suppleres med et imponerende barneområde med barnebassenger og en av Sides største vannparker.

Både på stranden og ved bassengområdet er det masse solsenger, madrasser og parasoller og selvsagt også en bassengbar og en strandbar med forskjellig snacks som du kan forsyne deg med – for det er jo All Inclusive! Samtidig er stranden her meget barnevennlig ettersom den er langgrunn, så de små kan trygt bade uten at det plutselig blir dypt.

Store som små morer seg dagen lang med å ake ned hotellets vannsklier og lande med et stort plask i vannet! De minste har sitt eget lille bassengområde med vannsklier så de også kan føle hvordan farten får det til å kile i magen.

Hvis du vil trene på ferien, kan du jo starte dagen med et par runder i den enden hvor det semi-olympiske bassenget er plassert, og det er samme sted hvor det er vanngymnastikk om morgenen. Du kan også bare flyte rundt på badedyret ditt mens du nyter ferien og lytter til den beroligende lyden fra de små minifossene rundt omkring ved bassenget. I bassenget vil det daglig bli arrangert mange morsomme aktiviteter for barn, unge og voksne.

Hotellet tilbyr daglig ett håndkle per person til bruk ved bassenget eller stranden. Ønsker du å bytte ut håndkleet i løpet av dagen, er dette mot et mindre gebyr.

Mot betaling

Noen vannsportsaktiviteter.

All Inclusive døgnet rundt!

Hovedrestauranten byr på en virkelig lekker buffé som vil få de fleste til å gå svært mette fra bordet. Buffeen dekker et stort område og byr på både tyrkiske og internasjonale spesialiteter. For dem som blir småsultne ute i de små timer, serveres det også en lettere nattbuffé. Foretrekker du en liten kveldsdrink før sengen kaller, så er det på Royal Dragon alltid minst én bar som har åpent 24 timer i døgnet.

Her har man ikke kun tenkt på de voksne, men også på de små gjestene! De har nemlig sitt helt egne restaurantområde med små bord og stoler. Is er inkludert for alle gjester visse perioder på dagtid.

Foretrekker du en stille, romantisk middag, kan du velge mellom fire forskjellige à la carte-restauranter med følgende kjøkkener: tyrkisk, italiensk, fisk- og skalldyr og asiatisk og mot betaling kan du besøke disse så ofte du vil, så lenge det finnes plass. Husk bare å bestille bord en dag i forveien.

Mot betaling

Ferskpresset fruktjuice, enkelte lokale og importerte drikkevarer, drikke på flaske, enkelte eksklusive drikkevarer. Middag i à la carte-restaurantene.

Stort utvalg av populære barnefasiliteter

Barna får nye venner i den internasjonale barneklubben hvor de kan utfolde seg med mange leker og aktiviteter arrangert av de dyktige internasjonale aktivitetsguidene. Om kvelden danser alle barna ivrig i minidiskoteket foran stolte foreldre. Barneklubben er for alle barn mellom 4-12 år.

Royal Dragon har et helt område som er dedikert til barna. Funfair heter parken, og det er en kombinasjon av et vannland med mange vannsklier og et lite minitivoli med karuseller og andre morsomme forlystelser. Dette området står i alle barnlige sjelers tegn. Her vil mange ferietimer suse av gårde for hele familien. Dette området deles med søsterhotellet Royal Taj Mahal som ligger like ved.

De små gjestene har også sitt helt eget restaurantområde med små bord og stoler. I Food Corner serveres det is på bestemte tider av dagen til stor glede for barna!

Mot betaling

Spillerom.

Aktiviteter som vekker barnet i deg

Royal Dragon tilbyr mange praktfulle fasiliteter både for badeløver, sportsentusiaster og alle som elsker å slappe av med en kald drink i solsteken. Her er det bowlingbaner, spillerom, bordtennis og tennisbaner, strandvolleyball og Internett-kafé, for ikke å glemme det velutstyrte gymet! Om kvelden er det fargerike show i hotellets eget amfiteater. Det er kostnadsfritt WiFi på fellesområdene og på rommene, men om du ønsker bedre oppkobling er det mot betaling.

Kvelden passerer ikke i stillhet. Start kvelden med minidiskotek i amfiteateret og se hvilke ferdigheter barna dine har lært i løpet av dagen. Deretter kan du svinge deg til levende musikk eller gå på diskotek. Hvis du heller bare vil ha litt ro og hygge, kan du trygt gå en kveldstur langs strandpromenaden og la dagens inntrykk på Royal Dragon synke inn til lyden av havets vuggende bølger som med jevne mellomrom slår mot stranden.

Mot betaling

Opplyst tennisbane, vannsportaktiviteter, bowling, billiard, spillehall, internett-kafe, rask oppkobling på WiFi.

Asiatisk inspirerte rom for opptil fire personer

På Royal Dragon får du romslige og elegante rom med samme fine utforming som kjennetegner de øvrige Royal-hotellene, her med et tydelig asiatisk preg og et snev av Østens mystikk.

Alle rommene har balkong, vegg-til-vegg-teppe, minibar, TV, telefon, hårføner, sentral luftkondisjonering og safetyboks.

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrommene på cirka 40 m² er lyse og romslige, og har tre ordentlig senger samt enten en sovesofa på 160x60 cm eller en ekstraseng som måler 180x80 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo høyst tre voksne og ett barn her og det er mulighet for én barnepris. Mot et mindre tillegg er det mulig å få denne romtypen som enkeltrom. Du kan velge mellom landutsikt, havutsikt og begrenset havutsikt (seaside), de to sistenevnte mot tillegg.

Familiesuite, 3–4 personer

Familiesuitene er på cirka 60 m² og har to soverom i samme suite med en riktig dør mellom. Det ene har vanligvis en dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Suiten krever minst tre fullt betalende, det kan bo høyst fire voksne og det er mulighet for en barnpris. Du kan velge mellom land- og havutsikt, den sistnevnte mot et tillegg.

Familiesuite Duplex, 3–4 personer

Her er det to åpne etasjer med hvert sitt soverom på totalt cirka 60 m². I den nederste etasjen har du to enkeltsenger og et bad med dusjkabinett, mens i andre etasje er det en dobbeltseng og et bad med badekar. Suitene krever minst tre fullt betalende, det kan bo høyst fire voksne og det er mulig å få en barnepris. Alle Familiesuite Duplex ligger i hotellets øverste etasje.

Juniorsuite, 2-3 personer

Juniorsuiten er på cirka 70 m² og her finnes et oppholdsrom samt et separat soverom med en jacuzzi. Suiten har to ordentlige sengeplasser og en sovesofa som måler 170x75 cm. Det finnes to bad. Alle juniorsuiter har havutsikt. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo høyst to voksne og et barn og det er mulighet for en barnepris.

Nyt en asiatisk massasje

Siden Royal Dragon nå er så asiatisk inspirert, skal du heller ikke snytes for de herlige massasjer og skjønnhetsbehandlinger som Østen er kjent for. På hotellets wellness-senter kan du la deg henføre til asiatiske himmelstrøk eller nyte en lokal spesialitet, det tyrkiske badet.

Royal Dragon har et flott wellness-senter som lokker med badstue, tyrkisk bad, avslappende massasjer og behandlinger fra alle verdenshjørner. 

Dessuten kan du også gjøre noe ekstra for hender, føtter og ansikt med diverse behandlinger. Wellness-senteret kan utvilsomt forgylle ditt opphold på Royal Dragon!

Mot betaling

Peeling, massasje og øvrige behandlinger.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Side

Hotellet ligger ved Side på Tyrkias sørkyst. Side er en fascinerende blanding av nytt og gammelt, da den moderne feriebyen er oppført oppå velbevarte romerske monumenter i en labyrint av koselige små gater. Skjem deg bort med en middag på en av de mange lekre restaurantene, handle i vei i de spennende butikkene eller gå en tur langs vannet og nyt den magiske stemningen under stjernene i skjæret fra de opplyste ruinene.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra