Colakli/Side, Tyrkia

Royal Alhambra

Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 21 svar
Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 21 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
11 km 

Opplev et av Sides mest luksuriøse familiehotell

Føl deg som en kongelig når du inntar dette funklende, orientalske palasset utenfor Side! Royal Alhambra er et luksuriøst familiehotell som tar alle våre gjester med storm. Det majestetiske byggverket med sin markante, kuplete profil fanger øyet på lang avstand og lover en uforglemmelig ferie med førsteklasses fasiliteter for hele familien.

Royal Alhambra er lyst og innbydende ut med sitt interiør i gull, perlemor og pasteller, og hele anlegget har et umiskjennelig preg av klassisk orientalsk eleganse kombinert med alle tenkelige moderne bekvemmeligheter. Også utendørs befinner du deg i vakre omgivelser med en sirlig anlagt hage og en beliggenhet direkte på stranden med utsikt over det glitrende Middelhavet.

Vannland og allsidig bassengområde

Det enorme bassengområdet brer seg ut foran hotellet og tilbyr både avdelinger med musikk og aktiviteter samt mer stille, koselige kroker. 

Setter du pris på liv og røre, så hold deg til bassengets store, åpne områder hvor hotellets internasjonale aktivitetsguider arrangerer vannaerobics og morsomme bassengleker. Foretrekker du ro rundt deg, kan du bruke ferien på å gå på oppdagelsesferd og hver dag finne en ny krok som passer perfekt for deg og familien. 

For både barn og barnlige sjeler er det her lagt opp til en ferie full av moro og plask med hele fem ville vannsklier og tre vannsklier rettet mot de litt mindre barna.

På hotellets sandstrand er det massevis av plass til å både sole seg og bygge sandslott. Her er det rikelig med solsenger og solseil, slik at alle hotellets gjester kan slenge seg ned på sanden uten å sitte i fanget på hverandre. Stranden har grunt vann og er veldig barnevennlig.

I den herlige havbrisen er det mulighet for å prøve forskjellige typer vannsport eller spille strandvolleyball, og i strandbaren tilbys kalde drikkevarer og snacks som selvfølgelig er inkludert i prisen.

Hotellet tilbyr daglig ett håndkle per person til bruk ved bassenget eller stranden. Ønsker du å bytte ut håndkleet ditt i løpet av dagen, er dette mot et mindre gebyr.

All Inclusive døgnet rundt!

Med Royal Alhambras enestående omfattende All Inclusive-program kan du spise og drikke stort sett døgnet rundt.

Frokost, lunsj og middag serveres som buffeer i hovedrestauranten, og under samtlige måltider kan du velge mellom mange varierende og velsmakende retter, både lokale og internasjonale. Til kveldsmaten har barna har sin egen lille buffé med sine favoritter. Flere kvelder i uken arrangeres det festlige temabuffeer som for eksempel tyrkisk aften, hvor restauranten også pyntes.

I tillegg til buffeene i hovedrestauranten fins det flere snackrestauranter og barer ved bassenget, under amfiteateret, på stranden og i lobbyen. Du kan forsyne deg med bl.a. pizza, kebab, de tyrkiske pannekakene kalt gözleme, eller saftige bakte poteter med spennende fyll. Innendørs finner du også hotellets fine lille konditori, hvor du kan prøve forskjellige spennende kaker og annet bakverk. I All Inclusive inngår samtlige lokale (unntatt vin på flaske) samt visse importerte drikkevarer.

Som om alt dette ikke var nok til å holde deg mett i ferien, så er det hele fem forskjellige à la carte-restauranter på Royal Alhambra! Det er ikke et lett valg – skal det være italiensk, asiatisk, tyrkisk, meksikansk eller fisk og skalldyr? Du kan, forutsatt at det er plass, besøke disse så ofte du vil mot betaling. Husk bare på å reservere bord senest en dag i forveien.

Mot betaling

Ferskpresset fruktjuice, drikke på flaske, besøk på à la carte-restaurantene, enkelte importerte drikkevarer, enklete eksklusive drikkevarer.

Minitivoli, vannland, barneklubb, minidiskotek...

Barnas villeste fantasier går i oppfyllelse på dette enestående hotellet! Helt uten omkostning kan barna prøve de morsomme forlystelsene på minitivoliet, som er åpent på kvelden, og dagen lang høres høye skrål og masse latter fra vannlandet hvor det er ville vannsklier for store og små. Innendørs lokker den store spillhallen med et hav av morsomme spillmaskiner.

I den internasjonale barneklubben får barna nye venner og gode ferieminner som varer lenge. De dyktige aktivitetsguidene leker med barna som bl.a. kan prøve ansiktsmaling, spill, puslespill og delta i morsomme konkurranser. I tillegg bygger de sandslott og spiller minifotball på stranden, eller de er i barnebassenget og aker i vannskliene om og om igjen. Barneklubben er for barn mellom 4-12 år og ledes av internasjonale aktivitetsguider.

Dagene avsluttes med et høyt elsket innslag på våre hoteller, nemlig minidiskotek, hvor barna foran et meget entusiastisk publikum fremfører dansenumre og slår seg løs til musikken. Det skjer noe morsomt nesten hele tiden på Royal Alhambra!

Mot betaling

Spillhall

Underholdning for hele familien

Trenger du avveksling fra strand og basseng? Da fins det en mengde morsomme aktiviteter å velge mellom. Både bordtennisbord, dartskive og gym kan fritt benyttes, og hotellets internasjonale aktivitetsguider sørger dagen gjennom for underholdende adspredelser. Om kvelden kan du oppleve forskjellige show i hotellets eget amfiteater.

Én ting er sikker: på Royal Alhambra er det alltid noe å foreta seg. Enten du foretrekker å kjøre karuseller på minitivoliet sammen med barna, kaste deg ut i vannskliene eller starte dagen med vanngymnastikk i bassenget, så fins alt dette og mere til på Royal Alhambra.

Besøk hotellets spillhall som bl.a. tilbyr bowling, biljard og et stort utvalg spillmaskiner. Her er det også adskillige små butikker hvor du kan kjøpe suvenirer, smykker, lærvarer og mye annet.

Det internasjonale aktivitetsteamet gjør sitt for å aktivisere hotellets gjester ved å arrangere konkurranser, trimmoro og leker. Det finnes kostnadsfritt WiFi, og vil du ha raskere hastighet kan dette fås mot betaling. Det finnes også en Internett-kafé.

Når solen har gått ned og middagen er unnagjort, bys det på førsteklasses underholdning i det store amfiteateret som ligger ved siden av bassengområdet. Her kan du kostnadsfritt oppleve profesjonelle danseshow, musikaler og forskjellige aktiviteter. Noen kvelder fortsetter underholdningen med levende musikk, og du kan danse i vei til internasjonale hitlåter på hotellets diskotek, som holder åpent til de sene nattetimer.

Mot betaling

Spillhall, bowling, biljard, Internett-kafé, raskere hastighet på WiFi.

Romslige, luksuriøse rom med balkong

De romslige rommene på Royal Alhambra utstråler orientalsk eleganse og har mange fine detaljer. 

Innredningen har et tydelig feminint preg med myke tepper, sarte pasteller og lilla nyanser. Alle rom har balkong, minibar, hvis innhold naturligvis er omfattet av All Inclusive-programmet, flatskjerm-TV, vannkoker, gulvtepper, telefon, sentral luftkondisjonering og safetyboks. På badet er det hårføner, badekar og/eller dusjkabinett og telefon.

Dobbeltrom, 2–4 personer

Disse luksuriøse rommene er på cirka 40-46 m² og her finnes tre ordentlige sengeplasser og en ekstraseng som måler 190x80 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo høyst tre voksne og et barn og det er mulighet for en barnepris. Mot tillegg kan det bestilles et rom enten med havutsikt eller delvis havustikt (Seaside). Mot tillegg kan du også få denne romtypen som enkeltrom.

Familiesuite, 3–4 personer

Den luksuriøse familiesuiten er på cirka 72m² og består av et soverom med dobbeltseng og et soverom med to enkelsenger. Familiesuiten krever minst tre fullt betalende, det kan høyst bo fire voksne og det er mulig å få en barnepris. Du kan velge mellom land- eller havutsikt, sistnevnte mot et tillegg.

Familiesuite Duplex, 3–4 personer

Familiesuite Duplex er cirka 80 m² og fordelt på to etasjer. I første etasje finnes et soverom med to enkeltsenger samt et bad med toalett og dusjkabinett. I andre etasje finnes et soverom med dobbeltseng samt et bad med badekar. Suiten krever minst tre fullt betalende, det kan bo høyst fire voksne og det er mulig å få en barnepris. Du kan velge mellom land- eller havutsikt, sistnevnte mot et tillegg.

Juniorsuite, 2-3 personer

Juniorsuiten er på cirka 70 m² og her finnes et oppholdsrom samt et separat soverom. Suiten har to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng som måler 190x80 cm. Det finnes to bad der det ene er med en jacuzzi. Alle juniorsuitene har havutsikt. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo høyst to voksne og et barn og det er mulig å få en barnepris.

Skjem bort kropp og sjel

Hvem sier at det kun er barna som skal skjemmes bort i ferien? Parker familien i vannlandet og tilbring et par timer med intens egenpleie i Royal Alhambras profesjonelle Wellness-senter, hvor det tilbys et hav av behandlinger i tillegg til hamam, det berømte tyrkiske badet. Du kan også besøke hotellets frisørsalong.

Besøk i hamamet, det tyrkisk badet, samt dampbadstue og badstue er kostnadsfritt, mens behandlinger som peeling og massasje koster ekstra. Aldersgrensen for å besøke hamam, dampbad og badstue er 16 år.

Hamam er en klassisk tyrkisk kroppsbehandling. Kroppen din varmes opp av det tyrkiske badets hete damp, og deretter skrubbes du og masseres med et mykt såpeskum. Hvis du ennå ikke har prøvd en tur i hamam, så er det på tide! Bestill gjerne en behandling i begynnelsen av ferien, da denne velgjørende kroppsbehandlingen som fjerner alle døde hudceller, gir en jevnere solbrun farge med vakker glans.

 

Mot betaling

Massasje og øvrige kroppsbehandlinger.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Side

Hotellet ligger ved Side på Tyrkias sørkyst. Side er en fascinerende blanding av nytt og gammelt, da den moderne feriebyen er oppført oppå velbevarte romerske monumenter i en labyrint av koselige små gater. Skjem deg bort med en middag på en av de mange lekre restaurantene, handle i vei i de spennende butikkene eller gå en tur langs vannet og nyt den magiske stemningen under stjernene i skjæret fra de opplyste ruinene.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra