Belek, Tyrkia

Regnum Carya Resort

Gjestenes vurdering
5 av 5
Baseres på 15 svar
Gjestenes vurdering
5 av 5
Baseres på 15 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
6,5 km 

Hotellets stikkord er luksus, luksus og atter luksus. Det eksklusive hotellet er i en klasse for seg selv, og har en fantastisk stemning i golfparadiset Belek på Tyrkias Antalyakyst, direkte på stranden. Her fins alt man behøver for å få sine feriedrømmer oppfylt, og i det man trer inn i lobbyen vet man at det ikke hersker noen tvil om at man her vil få en ferie utover det vanlige.

Den utsøkte maten er i toppklasse, og utover de herlige buffeene fins det ikke mindre enn fire à la carte-restauranter. Utenfor hovedrestauranten brer en stor fontene seg ut, og på kveldene får du fine show hvor fontenene "danser" til musikk og farget lys. 

Også de minste gjestene kommer til å stortrives på Regnum, her får de det både barneklubb, ungdomsklubb, minidisco, barnebasseng og hele seks vannsklier samt et bølgebasseng!

Man har ikke spart på kruttet når det kommer til rommene. De svært romslige rommene utstråler så mye luksus og eleganse, at det til og med kan skje at du ikke kommer til å ville forlate rommet under ferien din.

Hotellet er oppdelt i to deler, en hovedbygning og en Villa-del som har rom og suiter med direkte bassengadgang. Villaene ligger rett ved den fine golfbanen Carya.

Koble av i en solseng, kjør vannsklie eller slapp av i bølgebassenget

På Regnum har du nok av plasser å koble av og stresse ned på – hvorfor ikke nyte roen ved det stille bassenget, som bare er for voksne?

Vil du ha litt mer fart og tempo skal du begi deg til hovedbassenget hvor det arrangeres leker og sport av hotellets egne internasjonale underholdningsteam.

Ønsker du en riktig fartsfylt ferie er det bare å gå bort til vannparken og slippe løs barnet i deg! Her er seks vannsklier som bare venter på at glade feriemennesker skal kaste seg ut i dem. Det gjelder å holde tungen rett i munnen når du suser ned snirklete svinger og bratte bakker! Hotellet har i tillegg et bølgebasseng, som mildt sagt er høyt verdsatt av alle vannelskere. Det er også et eget barnebasseng hvor de minste kan plaske rundt dagen lang.

Husk å drikke rikelig når du ligger i solen en hel dag! Det fins en bassengbar som serverer drikke hele dagen, så du behøver ikke å gå langt for å holde væskebalansen under kontroll. Under visse tider av dagen kjører servitører rundt på inlines og tar imot bestillinger som de siden serverer. Så det eneste du trenger å fokusere på er å ligge på solsengen og nyte livet!  

Om du hører til de som heller foretrekker å kjenne sanden mellom tærne så er det bare å begi seg til den herlige sandstranden som hotellet ligger ved, hvor man har importert hvit, fin sand som er herlig å gå på siden den ikke blir så varm. Både ved stranden og bassenget fins det solsenger og parasoller som fritt kan benyttes. I nærheten av stranden fins det en strandbar som serverer drikke hele dagen og snacks store deler av dagen. Mellom stranden og bassenget er det en stor gressmatte, også den med solsenger og parasoller, og det er et lite, koselig hjørne med hengekøyer hvor man har bygd et minifossefall.

Fra stranden går det to brygger ut i sjøen og på den ene er det rikelig med plass til å nyte solen, eller bare slappe av i en solseng. Det fins til og med en bar der. Det er også trapper som gjør det mulig å ta en avkjølende dukkert direkte i sjøen når solen er på det varmeste. På den andre bryggen fins paviljonger, samt et heftig nett hvor man kan ligge og slappe av ordentlig. Om du bestiller en slik paviliong er service med drikke og lunsj inkludert - det er så luksuriøst som man kan få det!

Du behøver ikke å ta med badehåndklær hjemmefra - hotellet byr på håndkleservice til bassenget og stranden kostnadsfritt.

Mot betaling

Leie av paviljong

Fantastisk mat og fire à la carte-restauranter!

Et av kriteriene for å være et Premium Collection-hotell er at All Inclusive programmet er av høy standard, og det kriteriet oppfyller Regnum uten tvil!

Det fine tilbudet er velvalgt og variert og vil trigge smaksløkene. Lokale og de fleste importerte merkene er inkludert i All Inclusive-programmet.

De tre hovedmåltidene serveres i hovedrestauranten. Her serveres herlige buffeer med blant annet brød, salat, kjøtt, desserter og frukt. Buffeen består av både kalde og varme retter, og tilbyr en god blanding av internasjonale retter og tyrkiske spesialiteter.

Også barna blir godt tatt vare på; det fins nemlig en egen del av buffeen som er tilpasset barn, og her serveres alle barnas favoritter til frokost, lunsj og middag. I denne avdelingen fins det også babymat på glass og yoghurt, samt både mikser og mikrobølgeovn.  

Mellom hovedmåltidene tilbys det mat og lettere retter på de to snackbarene som ligger rundt om på hotellområdet, blant annet en som ligger ved stranden hvor det serveres fastfood. Det fins et fantastisk, franskinspirert patisserie som tilbyr kaker og bakverk av høy kvalitet, sjokoladepraliner og makroner, som lages på hotellet, og til og med Mövenpick-is! Dette er det beste patisseriet i vårt program, og er virkelig noe man ikke vil gå glipp av!

Ønsker du litt variasjon kan du prøve noen av de fire à la carte restaurantene. Du kan velge mellom italiensk, fisk, tyrkisk og asiatisk, som også har teppanyaki. Alle kan besøkes ubegrenset, forutsatt at det fins plass og mot et reservasjonsgebyr, med unntak av teppanyaki-delen hvor du betaler etter meny.

Mot betaling

Enkelte importerte drikkevarer, enkelte førsteklasses drikkevarer, reservasjonskostnader eller priser for menyene på à la carte-restaurantene.

Stor utvalg av barnefasiliteter!

Også barna kommer til å trives som fisken i vannet på Regnum!

På hotellet er det et bølgebasseng, som mildt sagt er høyt verdsatt av alle vannelskere. I tillegg fins et barnebasseng, hvor de minste kan plaske rundt dagen lang. Ønsker de noe enda mer fartsfylt er det bare å begi seg til vannparken hvor det er hele seks vannsklier som bare venter på at glade feriemennesker skal kaste seg utfor dem. Det gjelder å holde tungen rett i munnen når du suser nedover de svingete og bratte bakkene!

Barna har mulighet til møte nye venner i hotellets internasjonale barneklubb der det arrangeres leker, spill og kos. I hotellets ungdomsklubb kan tenåringer møte jevngamle venner. De fleste kvelder arrangeres det dessuten et minidisco hvor barna kan danse til de mest populære poplåtene sammen med aktivitetsguidene, og her svinger det virkelig!

På hotellområdet er det en lekeplass og en trampoline som er mektig populær blant de små.

Også i restauranten blir barna tatt godt vare på; det fins nemlig en egen avdeling av buffeen som er tilpasset barn, og her serveres alle barnas favorittretter til frokost, lunsj og middag.

Her er det aldri kjedelig!

På Regnum fins det mange aktiviteter og forlystelser. Hotellet ligger rett ved en av Beleks verdensberømte golfbaner. Du kan lese mer om våre ulike golfpakker her.

På hotellområdet fins en enorm eventyrspark* fullspikket av action med ca 30 ulike attraksjoner, blant annet et fritt fall på 32 meter, en zipline og klatrevegger. Dette er bare for de modigste!

Du kan i tillegg utfordre resten av reisefølget i blant annet basketball, dart, tennis, bordtennis og videospill! På stranden kan du prøve ulike vannsporter og ved bassenget arrangeres ulike bassengleker og aktiviteter.

Her er en spillehall med ulike videospill og maskiner, og det fins en håndfull butikker på hotellområdet slik at du ikke engang trenger å forlate hotellet for å kjøpe suvenirer! Hvis du ønsker å dele dine fine feriebilder med nære og kjære der hjemme er det fort gjort, det fins kostnadsfritt WiFi på hele hotellområdet. Husk bare å ta med deg smarttelefonen, laptopen eller nettbrettet.

Ønsker du å holde figuren ved like under ferien er det bare å begi seg til hotellets store og velutstyrte treningsstudio hvor det arrangeres LesMills pass, som for eksempel bodypump. Her fins også flere moderne maskiner som tredemølle og til og med frie vekter.

*Regler for eventyrsparken:
Barn under 18 år trenger godkjennelse fra foreldre og man må være minst 150 cm lang og veie minst 30 kg.

Antalyaområdets største temapark – The Land Of Legends

Som gjest på Regnum Carya får dere ubegrenset og gratis inngang til The Land Of Legends eventyrpark. Dere får også raskere tilgang til parken med et eksklusivt fast track-system. I løpet av dagen finnes det kostnadsfri transfer til og fra parken, reisetiden er ca. 2 min. All Inclusive er ikke inkludert i parken og enkelte aktiviteter er mot ekstra kostnad. Les gjerne mer om parken her.

Mot betaling

Eventyrsparken, videospill, spillehall, butikker, opplyst tennisbane, vannsport og dykkeleksjoner.

Enorme og veldig komfortable rom

Vil du ha en luksuriøs og komfortabel ferieinnkvartering med riktig god plass, så har du kommet til rett sted! Enkelte rom ligger i hovedbygningen og enkelte ligger i villa-delen, men fasilitetene er de samme. I alle de romslige og moderne rommene er det enten balkong eller terrasse hvor du kan sitte og slappe av etter en dag i den herlige solen.

På alle rom er det laminatgulv, WiFi, sentralt klimaanlegg, minibar som mot en kostnad fylles opp hver dag, minisafe, flatskjerm-tv som er innbygd i et stort speil og vannkoker. Det fins også strykejern, strykebrett, vaskeri og roomservice – de to siste mot betaling. Badet har badekar og separat dusjkabinett samt hårføner og produkter fra merket Bvlgari.

Hovedbygningen

Dobbeltrom, 2–4 personer

Her får du et stort rom på hele 50 m² og en stor balkong på 12 m². De har vanlige soveplasser for opptil tre personer. Rommene har enten utsikt over golfbanene, ellers så kan du mot et tillegg bestille havutsikt.

Disse rommene ligger i hovedbygningen. Her kan dere bo tre voksne eller to voksne og to barn. Rommet krever minst to fullt betalende, man kan bo opptil tre voksne og mulighet for én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom Connection havutsikt, 4–6 personer

Dette rommet består av to dobbeltrom med utsikt mot havet, så her får du de samme fine fasilitetene som i dobbeltrommet – bare dobbelt opp! Du får hele 100 m² som familien kan boltre seg på, to bad og to balkonger.

Disse rommene ligger i hovedbygningen. Rommet krever minst fire fullt betalende, man kan bo opptil seks voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Villa-delen

Vil du prøve noe annerledes, skal du bestille et rom i Villa-delen. Disse bygningene ligger for seg selv og alle har direkte tilgang til felles svømmebasseng. Her kan du med andre ord ligge og kose deg på terrassen hele dagen, og ta en dukkert like utenfor døren når solsteken blir for varm.

Villa Room Pool, 2–3 personer

Også her får du et stort og fint rom, 50 m² og en terrasse på 12 m². Fra terassen har du direkte adgang til basseng som du deler med de andre rommene. Her er opptil tre vanlige soveplasser og rommet krever minst to fullt betalende. Det er mulig å få én barnepris.

Villa Suite Pool, 2-4 personer

Dette er den største suiten i Villa-delen, og den strekker seg utover hele 100 m². Fra terassen har du direkte adgang til basseng som du deler med de andre rommene. Det er et soverom med en dobbeltseng, et oppholdsrom med sovesofa og to bad. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få én barnepris.

Villa Room Pool Connection, 4-6 personer

Dette rommet består av to Villa Room Pool med en dør imellom. Du får med andre ord 100m² å boltre deg på, fordelt på to soverom. Begge rommene har en terasse på 12m²  med direkte adgang til basseng som du deler med de andre rommene. Det er to bad og opp til seks sengeplasser. Rommet krever minst fire fullt betalende, det kan bo maks seks voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Baron Villa, 4-6 personer

Denne villaen på 250 m² består av et soverom med en dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, tre bad med badekar og dusj, en stue/spisestue og et lite kjøkken. I villaen finnes vaskemaskin med tørkefunksjon. Villaen har en 100 m² privat terrasse med direkte adgang til et 140 m² basseng i en stengt hage. Rommet krever minst fire fullt betalende, det kan bo maks. seks voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Mot betaling

Vaskeri, romservice.

Få indre ro og harmoni

Koble av fra hverdagens stress og rutiner og besøk Regums herlige spa. Her står ditt velvære i fokus, og så fort du stiger inn i spaet kjenner du roen som råder her inne. Her er en klassisk hamam, tyrkisk bad, samt badstue som kan besøkes gratis.

Her tilbys også ulike sorter behandlinger som for eksempel massasje og hamam. Hamam innebærer at man skrubber bort alle døde hudceller og avslutter med en massasje med et stort, hvitt og velduftende skum. En slik behandling er absolutt den beste starten på ferien; brunfargen blir jevnere og mer intensiv, og den holder dessuten lengre.

Mot betaling

Behandlinger som for eksempel massasje og peeling.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Belek

Hotellet ligger i Belek på Tyrkias sørkyst, ca. en times kjøretur fra Antalya. Belek huser noen av Tyrkias beste hoteller. Her er et mindre bysentrum med forskjellige butikker og kafeer, men byen er særlig kjent for sine i alt 14 golfbaner i verdensklasse og er året rundt en populær golfdestinasjon.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra