Belek, Tyrkia

Regnum Carya Resort

Gjestenes vurdering
5 av 5
Baseres på 15 svar
Gjestenes vurdering
5 av 5
Baseres på 15 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
6,5 km 

Luksus, luksus og atter luksus

Regnum Carya Resort er et eksklusivt hotell i en klasse for seg selv, og her finnes alt du behøver for å få dine feriedrømmer oppfylt! Helt hvit importert sand, et utrolig konditori og en luksuriøs pir er bare noen få eksempler på de delikatesser som tilbys.

All Inclusive-tilbudet er i toppklasse, og utover de utsøkte buffeene finnes det ikke mindre enn fire fantastiske à la carte-restauranter. På kveldene får du fine fonteneshow utenfor hovedrestauranten, og på dagene blir du servert drikke fra servitører rulleskøyter ved hovedbassenget.

På Regnum får barna også luksus, for her finnes en superherlig internasjonal barneklubb, ungdomsklubb, minidisco, barnebasseng, seks vannsklier og et bølgebasseng! Dere får dessuten fri adgang til Land of Legends – Antakyaområdets største fornøyelsespark med helt utrolige vannsklier og kule attraksjoner.

Hotellet har en fantastisk beliggenhet i golfparadiset Belek på Tyrkias Antalyakyst, direkte ved stranden, og er delt opp i to deler: en hovedbygning og en Villa-del som har rom og suiter med direkte bassengadgang, og ligger rett ved den fine golfbanen Carya. De svært romslige rommene utstråler fantastisk luksus og eleganse, akkurat som resten av hotellet. Regnum har hatt besøk av kjente navn som Barack Obama, og her finnes til og med en helikopterplattform for ankommende gjester, noe som sier en hel del om hotellets høye luksusnivå. Samtidig er her en veldig avslappet, behagelig og trivelig atmosfære.

Regnum Carya er et av topphotellene i vår Premium Collection, der du finner Nazars mest luksuriøse og mest eksklusive hotell.

Nyt av luksuriøse omgivelser fra solsengen

Hotellets egne, internasjonale aktivitetsguider arrangerer aktiviteter, leker og sport rundt Regnums hovedbasseng. Ved det stille bassenget, som bare er for voksne, kan du lene deg tilbake og slappe av en stund i harmonisk atmosfære. Ønsker du en riktig fartsfylt ferie kan du besøke badelandet og slippe løs barnet i deg! Her er seks vannsklier som venter på at glade gjester skal kaste seg ut ned snirklete svinger og bratte bakker! Hotellet har i tillegg et bølgebasseng, samt et eget barnebasseng hvor de minste kan plaske rundt dagen lang.

På Regnum finnes bassengbarer som serverer drikke hele dagen, og under visse tider kjører servitører rundt på inlines og serverer - så du kan ligge på solsengen og nyte! Dette er selvfølgelig inkludert i hotellets All Inclusive.

Den herlige sandstranden like ved hotellet har en unik detalj; man har nemlig importert hvit, fin sand som er herlig å gå på siden den ikke blir så varm – alt for at du som gjest skal ha det så bra som mulig! I nærheten av stranden fins det en strandbar som serverer drikke og snacks – helt All Inclusive. Ved bassenget, på stranden og på den grønne plenen mellom disse finnes solsenger og parasoller til Regnums gjester. Det finnes også et lite, koselig hjørne med hengekøyer og et minifossefall.

Fra stranden går det to brygger ut i havet. På den kan du sole i en solseng eller nyte en forfriskende drikke i baren. På den andre finnes luksuriøse paviljonger, samt et heftig nett over vannet hvor du kan ligge og slappe av. Service med drikke og lunsj er inkludert - det er så luksuriøst som man kan få det!

 

Mot betaling

Leie av paviljong

Førsteklasses All Inclusive-utvalg

Et av kriteriene for å være et av Nazars Premium Collection-hotell er at All Inclusive programmet er av høy standard, og det kriteriet oppfyller Regnum Carya Resort uten tvil! Det fine tilbudet er fantastisk og variert, og vil trigge smaksløkene.

Frokost, lunsj og middag serveres i hovedrestauranten i form av delikate buffeer av både kalde og varme av både tyrkiske og internasjonale retter.

Her blir barna blir godt tatt vare på; det finnes nemlig en egen del av buffeen som er tilpasset barn, og som serverer alle barnas favoritter. Her finnes også babymat på glass og yoghurt, samt både mikser og mikrobølgeovn.

Mellom hovedmåltidene tilbys det lettere mat på de to snackbarene som ligger på hotellområdet, og ved stranden finnes et sjarmerende område med små stasjoner i ulike kreative temaer. Her kan du ta så mye snacks, frukt og fast food du bare orker.

Det finnes også en fantastisk, franskinspirert patisserie som tilbyr Mövenpick-is samt hjemmelagde og helt fantastiske kaker, sjokoladepraliner og makroner. Dette patisseriet, som er helt All Inclusive, er det beste og mest luksuriøse i Nazars program, og er virkelig noe du ikke vil gå glipp av!

På Regnum kan du prøve noen av de fire à la carte restaurantene. Du kan velge mellom italiensk, fisk, tyrkisk og asiatisk, som også har teppanyaki. Samtlige kan besøkes ubegrenset, forutsatt at det fins plass og mot et reservasjonsgebyr, med unntak av teppanyaki-delen hvor du betaler etter meny.

 

Mot betaling

Enkelte importerte drikkevarer, enkelte førsteklasses drikkevarer, reservasjonskostnader eller priser for menyene på à la carte-restaurantene.

Stor utvalg av barnefasiliteter!

Også barna kommer til å trives som fisken i vannet på Regnum! Det grunne barnebassenget, bølgebassenget og det morsomme badelandets fartsfylte vannsklier gjør hotellet til en garantert suksess!

Barna har mulighet til møte nye venner i hotellets store og populære internasjonale barneklubb der det arrangeres leker, spill og kos på dagene. I hotellets ungdomsklubb kan tenåringer delta i ulike aktiviteter, henge og møte jevngamle venner fra andre land.

De fleste kvelder arrangeres det dessuten et minidisco hvor barna kan danse til de mest populære poplåtene sammen med de engasjerte aktivitetsguidene, og her svinger det virkelig! På hotellområdet er det en lekeplass og en trampoline som er veldig populær blant de små.

Golf, tennis og Les Mills-pass!

På Regnum fins det mange aktiviteter du kan underholde deg med. Hotellet ligger rett ved en av Beleks verdensberømte golfbaner. Du kan lese mer om våre ulike golfpakker her.

På hotellområdet fins en enorm eventyrpark fullspekket av action med ca. 30 ulike attraksjoner, blant annet et fritt fall på 32 meter, en zipline og klatrevegger. En herlig utfordring for de modigste!

Du kan i tillegg utfordre resten av reisefølget i blant annet basketball, dart, tennis, bordtennis og videospill! På stranden kan du prøve ulike vannsporter og ved bassenget arrangeres ulike bassengleker og aktiviteter. Her er også en spillehall med ulike videospill og maskiner, og det fins en håndfull butikker på hotellområdet slik at du ikke engang trenger å forlate hotellet for å kjøpe suvenirer! 

Ønsker du å trene på ferien kan du begi deg til hotellets store og velutstyrte treningsstudio hvor det arrangeres Les Mills-pass, som for eksempel Bodypump. Du kan også ta en løpetur på den hyggelige stien rundt området og golfbanene. Ønsker du å slappe av litt ekstra kan du besøke hotellet fantastiske spa.

Det finnes fri WiFi på hele hotellområdet, så det er lett å dele med seg av sine Instagram-vennlige feriebilder.

 

Antalyaområdets største temapark – Land of Legends

Som gjest på Regnum Carya Resort får du ubegrenset, gratis entré til utrolige Land of Legends eventyrpark. Her kan hele familien ha en fantastisk morsom dag i de mange fantastiske vannskliene og attraksjonene. Dere får også raskere inngang til parken med et eksklusivt fast track-system. Transfer til og fra parken finnes kostnadsfritt under dagen og reisetiden er ca. to minutter. All Inclusive er ikke inkludert inne i parken og en del aktiviteter er mot ekstra betaling. Det loves en fartsfylt og minnerik opplevelse! 

 

Mot betaling

Eventyrparken, videospill, spillehall, opplyst tennisbane, vannsporter og dykkerkurs. Mat, drikke og visse aktiviteter på The Land of Legends.

Enorme og elegante rom

Vil du ha en luksuriøs og komfortabel ferieinnkvartering med riktig god plass, er Regnum Carya Resort rett sted! En del rom ligger i hovedbygningen og andre ligger i villa-delen, men fasilitetene er de samme. I alle de romslige og moderne rommene er det enten balkong eller terrasse, og det er deilig interiør med stor vekt på detaljene.

På alle rom er det laminatgulv, WiFi, sentralt klimaanlegg, minisafe, vannkoker og minibar som helt All Inclusive fylles opp hver dag. Ikke bli urolig om du ikke finner tv’ n – den er nemlig innbygd i et stort speil. Det finnes også strykejern, strykebrett, vaskeri og roomservice – de to siste mot betaling. Badet har badekar og separat dusjkabinett samt hårføner og produkter fra merket Bvlgari.

 

Hovedbygningen

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrom, 2-4 personer

Her får du et stort rom på hele 50 m² og en romslig balkong på 12 m². Her finnes vanlige sengeplasser for opptil tre personer, og er dere flere får dere enda en seng. Rommene har enten utsikt over golfbanene, delvis havutsikt eller havutsikt mot et tillegg. Disse rommene ligger i hovedbygningen. Her kan dere bo tre voksne eller to voksne og to barn, det kreves minst to fullt betalende og dere kan få en barnepris. Dobbeltrommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom Connection havutsikt, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection havutsikt, 4-6 personer

Dette rommet består av to dobbeltrom med utsikt mot havet, så her får du de samme fine fasilitetene som i dobbeltrommet – bare dobbelt opp! Du får hele 100 m² som familien kan boltre seg på, to bad og to balkonger. Disse rommene ligger i hovedbygningen. Rommet krever minst fire fullt betalende, man kan bo opptil seks voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Villa-delen

Vil du unne deg ekstra, skal du bestille et rom i Villa-delen. Disse bygningene ligger for seg selv, borte ved golfbanene, og har alle direkte tilgang til et felles basseng. Her kan du med andre ord ligge og kose deg på terrassen hele dagen, og ta en dukkert like utenfor døren når du behøver en pause fra solen.

Villa Room Pool, 2-3 personer

Villa Room Pool, 2-3 personer

Også her får du et stort og fint rom som måler 50 m² og har en terrasse på 12 m². Fra terrassen har du direkte adgang til basseng som du deler med de andre rommene. Her er opptil tre vanlige sengeplasser og rommet krever minst to fullt betalende. Det er mulig å få én barnepris.

Villa Suite Pool, 2-4 personer

Villa Suite Pool, 2-4 personer

Dette er den største suiten i Villa-delen, og den strekker seg utover hele 100 m². Fra terrassen har du direkte adgang til basseng som du deler med de andre rommene. Det er et soverom med en dobbeltseng, et oppholdsrom med sovesofa og to bad. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Villa Room Pool Connection, 4-6 personer

Villa Room Pool Connection, 4-6 personer

Dette rommet består av to Villa Room Pool med en dør imellom. Du får 100m² å boltre deg på, fordelt på to soverom. Begge rommene har en terrasse på 12m² med direkte adgang til bassenget som deles med de andre rommene. Det er to bad og opptil seks vanlige sengeplasser. Rommet krever minst fire fullt betalende, der kan bo maks seks voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Baron Villa, 4-6 personer

Baron Villa, 4-6 personer

Denne store villaen på 250 m² består av to soverom med to sengeplasser hver, tre bad med badekar og dusj, en spisestue, et lite kjøkken samt en egen vaskemaskin. Er dere flere enn fire personer får dere inn flere senger. Villaen har en 100 m² privat terrasse med direkte adgang til et 140 m² basseng i en stengt hage. Rommet krever minst fire fullt betalende, der kan bo maks seks voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Mot betaling

Vaskeri, romservice.

Få indre ro og harmoni

Koble av fra hverdagens stress og rutiner med et besøk Regums herlige spa. Her står ditt velvære i fokus, og så fort du stiger inn i spaet kjenner du roen som råder her inne. Her finnes badstue og hamam-rom som begge fritt kan besøkes. Her tilbys også ulike sorter behandlinger som massasje og det tyrkiske badet hamam. Hamam innebærer at man skrubber bort alle døde hudceller og avslutter med en massasje med et stort, hvitt og velduftende skum. En slik behandling er absolutt den beste starten på ferien; brunfargen blir jevnere, mer intensiv og den holder dessuten lengre.

 

Mot betaling

Behandlinger på spaet.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Belek

Hotellet ligger i Belek på Tyrkias sørkyst, ca. en times kjøretur fra Antalya. Belek huser noen av Tyrkias beste hoteller. Her er et mindre bysentrum med forskjellige butikker og kafeer, men byen er særlig kjent for sine i alt 14 golfbaner i verdensklasse og er året rundt en populær golfdestinasjon.

Regnum tilbyr selvfølgelig kostnadsfri håndkleservice til basseng og strand.

Barn under 18 år behøver foreldrenes godkjennelse og man må være minst 150 cm lang og veie minst 30 kg for å kunne bruke eventyrparkens fasiliteter.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections