Alanya, Turkiet

Ramira City

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Nej 
Basseng:
Strand
600 m 
Sentrum
100 m. 

Bo midt i Alanya

Hotel Ramira City er et klassisk byhotell som ligger midt på Alanyas hovedgate, der det alltid er aktiviteter, liv og glade dager. Hotellet har i 2018 blitt grundig renovert, og viser derfor en oppdatert og frisk look. Lobbyen er lys, åpen og innbydende med små sofagrupper og bord hvor man kan sitte og kose seg.

Hotellet er et såkalt voksenhotell, og man skal være 16+ for å bo her.

Det er vanskelig å finne en mer sentral beliggenhet i den populære feriebyen. Vil du bo der alt hender og ønsker å kunne gå til alt; både strender, kaféer, shopping og Alanyas natteliv – da er Hotel Ramira City akkurat noe for deg!

Rommene er praktiske og enkelt innredet i grå nyanser og en litt ”rå” stil, og alle har balkong (noen mot veien).

Det er fri WiFi på hele hotellets område og på rommene.

På grunn av den sentral beliggenheten må det forventes støy.

Bassengområdet er Ramira Citys lille hjerte

Det finnes et mindre basseng på hotellet, som ligger tilbaketrukket på en liten gårdsplass i rolige omgivelser. Her kan du ta en forfriskende og avkjølende dukkert dersom ettermiddagsvarmen blir for lun.

Det finnes også en populær bassengbar, hvor det fra tidlig morgen til sen kveld er liv og koselig fellesskap med hotellets andre gjester.

En del av dagen ligger bassenget i skygge på grund av bygningene omkring.

Når du bor på Ramira City har du også mulighet for å nyte den berømte Kleopatra-stranden, som ligger ca. 600 meter fra hotellet. Hotel Ramira har avtale med et bestemt område av stranden der det er reserverte solsenger og parasoller til hotellets gjester. Disse kan fritt benyttes. To ganger om dagen kjører en shuttlebuss til og fra stranden.

Mot betaling:

Drikkevarer og mat på stranden. Bytte av badehåndklær.

All Inclusive - lett, flott og bekvemt

På Ramira City er det All Inclusive, og det betyr at du ikke behøver å tenke over utgifter til mat og drikke mens du er på ferie, da dette er inkludert i prisen.

I restauranten kan man sitte både utendørs og innendørs, og denne ligger i hotellets kjeller og like ved basseng-området. Her serveres frokost, sen frokost, lunsj og middag i form av buffet.

På ettermiddagen serveres det kaffe, te og kake ved bassengbaren. Bassengbaren er åpen fra 10-24 og i din All Inclusive-pakke er lokale alkoholiske og ikke alkoholiske drikkevarer inkludert.

Mot betaling:

Friskpresset juice, tyrkisk kaffe, internasjonale drikkevarer

Kos deg deg ved bassengområdet

Siden du bor så sentralt i Alanya er det mange aktiviteter så fort du går utenfor hotellet. Ønsker du å kose deg på hotellet finnes det bordtennisbord ved siden av baren ved basseng-området, som fungerer som hotellets sosiale og hyggelige hjerte. To kvelder i uken er det også kveldsunderholdning samme sted.

Helt nyrenoverte rom

Rommene er, akkurat som hotellet, helt nyrenoverte, og praktisk innredet i grå nyanser og en lidt ”rå”, fin nordisk stil. Det er aircondition, TV, safetyboks (mot betaling), minibar som hver dag fylles på med nye vannflasker, hårføner og telefon. Alle rom har laminat og flisegulv.

Det er enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. På rommene til tre personer er det dobbeltseng og en enkeltseng eller tre enkeltsenger.

Du får utlevert badehåndklær ved ankomst, disse kan byttes mot et mindre tillegg.

Mot betaling:

safetyboks

Enten du vil koble av ... eller være aktiv

Det finnes et mindre treningssenter med enkelte treningsmaskiner og en sauna som du fritt kan benytte. Treningssenteret er åpent fra 8-19, og ønsker du å bruke saunaen skal du gi beskjed til personalet en halv time før.

Mot betaling: sauna og massage

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra