Antalya, Tyrkia

Ramada Plaza

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 68 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 68 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
0 m 
Sentrum
1 km 

Byhotell med Antalyas beste utsikt

På Ramada Plaza bor du sentralt i Antalya, og kun noen få hundre meter fra den gamle bydelen med dens mange shopping- og kulturopplevelser. Til tross for den sentrale beliggenheten hersker det en rolig og avslappet stemning her, og den vidunderlige utsikten over havet og fjellene gir deg følelsen av å være i en fredfylt oase langt fra hverdagens stress og mas. Ramada Plaza har alt som skal til for en romantisk ferie med spennende opplevelser, og retter seg spesielt til voksne og par.

All Inclusive-hotellet har en vakker beliggenhet i skrått terreng og skuer majestetisk ut over havet. Det kan ikke gjentas ofte nok: det som gjør Ramada Plaza unikt er, den uovertrufne utsikten. Det er et betagende syn, når du går ut på terrassen og ser utover havet og de majestetiske Taurus-fjellene i bakgrunnen.

Ramada Plaza er et av Nazars herlige kvalitetshotell der du får mye for pengene, og er en del av våre Holiday Collection-hotell.

Vær oppmerksom på at hotellet ikke egner seg for bevegelseshemmede på grunn av de mange nivåene og trappene, spesielt ned mot vannet. Det finnes ikke heis til alle nivåer.

 

 

Basseng med utsikt til hav og fjell

Det er umulig å ikke bli overveldet av den vakre utsikten fra Ramada Plazas bassengområde! Herfra kan du beundre det glitrende Middelhavet med Taurus-fjellene i bakgrunnen mens du koser deg i solen.

Ved bassenget spilles det musikk, og her hersker det en herlig feriestemning. Her er det også et lite, separat barnebasseng.

Når man bor så nære vannet, er det naturlig å ta seg en forfriskende dukkert. Det er ingen strand ved Ramada Plaza, da det ligger på en klippeside, men hotellet har virkelig klart å utnytte den unike plasseringen til det fulle. Hele veien ned til havet er det bygget fine terrasser med solsenger i forskjellige nivåer hvor du kan slappe av, sole deg og nyte utsikten. På en av terrassene er det en liten bar, og noen timer om dagen serveres det deilige nybakte gözleme-pannekaker. Fra terrassene fortsetter trappene helt ned i vannet, hvor du kan bade og svømme ut til hotellets tømmerflåte som flyter rundt i det deilige havet.

Hotellet har bygget en imponerende underjordisk tunnel, som knytter hovedbyggningen og de fine terraser på klippeveggen sammen, så man kan ta seg til solterrassen og vannet uten store anstrengelser. Du kan ta heisen til tunnelen, men det er trapper mellom de forskjellige nivåer av terrasser, det er derfor ikke optimalt for de som har vanskeligheter for å gå. 

Vennligst bemerk at vannet er dypt, og ikke egnet for dem som ikke kan svømme.

Selve bassengområdet er veldig populært, så det kan være en god idé å være tidlig ute hvis du vil sikre deg en solseng her.

Fint All Inclusive-program

På Ramada Plaza bor du på et sentralt byhotell, men kan allikevel nyte All Inclusive. Alle tre hovedmåltider blir servert som buffeer, og du har også mulighet til å få sen frokost hvis du vil sove lenge.

På dagtid serveres det kostnadsfritt enkle retter som burgere, pizza og pastaretter samt drikkevarer og is et par timer på ettermiddagen. Lobbybaren, som serverer drikkevarer, har åpent hele døgnet og alle lokale drikkevarer inngår i All Inclusive-programmet. Ved midnatt blir det servert en buffet med nattmat i hovedrestauranten.

Ramada Plaza har en temarestaurant, som du kan besøke mot betaling såfremt det finnes plass. Her serveres spennende fiskeretter og kjøttretter. Restaurantens åpningstider varierer i forhold til sesong. Husk å bestille bord i god tid! 

 

Mot betaling

Besøk i temarestauranten, roomservice, internasjonale drikkevarer, ferskpresset juice.

Opplev Antalyas gamle bydel

Når du bor på et hotell med en så fantastisk beliggenhet ligger alle muligheter for dine føtter for å utforske og nyte atmosfæren – spesielt siden du bor så nær Antalyas vakre gamle bydel. Vi anbefaler å stå opp tidlig en morgen og gå de ca. 500 meterne til den gamle bydelen. Det er så herlig å se byen våkne mens man rusler opp og ned de smale brosteinsbelagte gatene. Området rundt den gamle havnen er vakkert og levende, og der kan du gå langs de mange båtene eller bare nyte utsikten over havnen og Taurusfjellene i bakgrunnen – et vakkert syn alle tider på døgnet!

Ramada Plazas treningsstudio er særdeles godt og profesjonelt utstyrt med mulighet for både styrketrening og gruppetrening som spinning og morgengymnastikk. Du kan også passe på å besøke hotellets herlige spaanlegg. 

På kvelden kan du sette deg i baren Indigo Club, der det spilles livemusikk noen kvelder i uken. Du kan også nyte en drink i lobbybaren hvor en pianist av og til sørger for stemningsfull musikk.

Det finnes kostnadsfritt WiFi i lobbyen og på rommene.

 

 

Fine rom med vakker utsikt

Selv om rommene på Ramada Plaza er flotte både i stil og innredning, så overskygges alt av den vakre utsikten over havet og Taurus-fjellene. De fleste rommene har delvis havutsikt samt utsikt til de omkringliggende bygningene.

Alle rommene har balkong, minibar, tv, WiFi, telefon, vannkoker med kaffe og te, minisafe og sentral luftkondisjonering samt dusj eller badekar. På Ramada Plaza har de fleste rom også strykejern og strykebrett.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrommene på ca. 30 m² er fine og har to vanlige sengeplasser. Her kan man bo opp til tre voksne, hvorav en person sover i ekstraseng som måler 180x80 cm. Mot et tillegg kan du få denne romtypen som enkeltrom. De fleste rommene har delvis havutsikt samt utsikt til de omkringliggende bygningene.

Dobbeltrom byutsikt, 2 personer

Dobbeltrom byutsikt, 2 personer

Dobbeltrom med byutsikt ligger i Ramada Plazas anneksbygg, som ligger tilknyttet hovedbygget. Her er det kun fem etasjer, og du har derfor utsikt til byen i stedet for den fantastiske utsikt, som det er fra rommene i hovedbygget. I dette dobbeltrommet på ca. 25 m² er det to sengeplasser, og her kan det bo to personer. Det er mulig, mot tillegg, å bestille dette rommet som et enkeltrom.

Familiesuite, 3–4 personer

Familiesuite, 3–4 personer

Hvis dere er en familie som reiser sammen, tilbyr vi disse store og fine familiesuiter. Suitene på ca. 55 m² har to separate rom og to bad. I det ene rommet finnes to vanlige sengeplasser og i det andre finnes en seng. Dere kan bo opptil fire voksne her, hvorav en person sover i sovesofa som er 180x80 cm. Det må være minst tre fullt betalende.

Eksklusivt spa

Ramada Plazas spa er virkelig flott og det stemningsfulle interiøret utstråler en avslappet eleganse. Hamam, dampbad, badstue og innendørsbasseng kan fritt benyttes og mot ekstra betaling kan du dessuten unne deg selv litt ekstra pleie med en luksuriøs skjønnhetsbehandling eller en avstressende massasje. Etter behandlingen kan du slappe av i det fine avslappingsrommet, hvor det store akvariet med eksotiske fisker skaper en nærmest meditativ stemning. Her finnes en VIP-avdeling med spesiell service og eksklusive fasiliteter som kan benyttes mot ekstra betaling.

 

Mot betaling

Behandlinger og adgang til VIP-avdelingen i hotellets spa.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende action-turer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Antalya

Hotellet ligger i Antalya på Tyrkias sørkyst, en stor, moderne ferieby som samtidig har en utpreget lokal karakter. Byens hjerte er det historiske sentrum med små, svingete gater, gamle steinhus og en sjarmerende romersk havn. Overalt vrimler det av spennende butikker og koselige restauranter i tillegg til store, internasjonale kjøpesentre.

Viktig å vite før du reiser

Vær oppmerksom på at hotellet ikke egner seg for bevegelseshemmede på grunn av de mange nivåene og trappene.

Selve bassengområdet er veldig populært, så det kan være en god idé å være tidlig ute hvis du vil sikre deg en solseng her. Vennligst bemerk at vannet er dypt, og ikke egnet for de som ikke kan svømme.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Utendørsbassenger og piren på hotellet åpner 1. april (om været tillater det).

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter(begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. Barnebuffeter arrangeres ikke separat.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Utendørsbassenger og piren på hotellet åpner 1. april (om været tillater det).

Våre Collections