Antalya, Tyrkia

Ramada Plaza

Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 36 svar
Gjestenes vurdering
4.1 av 5
Baseres på 36 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
1 km 

Byhotell med Antalyas beste utsikt

På Ramada Plaza bor du i elegante rammer i sentrum av Antalya kun få hundre meter fra den gamle bydelen med dens mange shopping- og kulturopplevelser. Til tross for den sentrale beliggenheten hersker det en rolig og avslappet stemning her, og den vidunderlige utsikten over havet og fjellene kombinert med hotellets estetiske arkitektur gir deg følelsen av å være i en fredfylt oase langt fra hverdagens stress og mas. Ramada Plaza har alt som skal til for en romantisk ferie med spennende opplevelser.

Hotellet har en vakker beliggenhet i skrått terreng og skuer majestetisk ut over havet. Det kan ikke gjentas ofte nok: Det som gir Ramada Plaza sin helt egen sjarm, er den uovertrufne utsikten. Når du går ut på terrassen eller ser ut fra et av rommene og møtes av synet av havet og de majestetiske, vakre Taurus-fjellene i bakgrunnen, vil synet ta pusten fra deg. Dette hotellet er en perfekt base for en romantisk ferie i rolige omgivelser.

Her trives voksne og par best, men vær oppmerksom på at hotellet ikke egner seg for bevegelseshemmede på grunn av de mange nivåene og trappene, særlig ned mot stranden. Det er ikke heis til alle nivåer.

På grunn av et byggearbeid som pågår i nærheten av hotellet kan forstyrrelser forekomme på enkelte deler av hotellområdet.

Basseng med utsikt til hav og fjell

Det er umulig å ikke bli overveldet av den vakre utsikten fra Ramada Plazas bassengområde!

Herfra kan du beundre det glitrende Middelhavet med Taurus-fjellene og byen i bakgrunnen mens du sløver i solen.

Ved bassenget spilles det musikk, og her hersker det en herlig feriestemning. Selve bassengområdet er veldig populært, så det kan være en god idé å være tidlig ute hvis du vil sikre deg en solseng her. Her er det også et lite, separat barnebasseng.

Når man bo så utrolig nært vannet, er det naturlig å ta seg en forfriskende dukkert. Det er ingen strand ved hotellet, da det ligger på en klippeside, men hotellet har virkelig klart å utnytte den unike plasseringen til det fulle. Hele veien ned til sjøen er det små terrasser med solsenger på forskjellige nivåer hvor man kan slappe av, sole seg og igjen nyte av utsikten og området. Når du kommer til sjøen er det fortsatt klipper, men det er trapper ned til vannet, hvor man kan bade. 

Det er også mulig å ta heisen ned til vannet, men den siste biten er via trapper.

Vennligst bemerk at vannet er dypt, og ikke egnet for dem som ikke kan svømme. 

Lekre matopplevelser

På Ramada Plaza er man nøye med maten og kvaliteten. Rettene er velsmakende, og det er god variasjon på maten, uansett om det gjelder frokost, lunsj eller middag. Alle tre hovedmåltider blir servert som lekkert tilberedte buffeer. Du har også mulighet til å få sen frokost hvis du vil sove lenge en morgen.

På dagtid serveres det kostnadsfritt enkle retter som burgere, pizza og pastaretter samt naturligvis drikkevarer. Et par timer på ettermiddagen serveres det is. Lobbybaren, som serverer drikkevarer, har åpent hele døgnet. Alle lokale drikkevarer inngår i All Inclusive. Ved midnatt blir det i hovedrestauranten servert en buffet med nattmat.

Så lenge det er plass kan du spise på en av de to lekre temarestaurantene mot betaling. Det serveres spennende fiskeretter og italienske godsaker i de to deilige restaurantene, som ligger et par nivåer under lobbyen ned mot havet. Restaurantenes åpningstider varierer i forhold til sesongene.

Mot betaling

Besøk i tema restaurantene, romservice, internasjonale drikkevarer, ferskpresset juice.

Åpningstider:

Åpningstider:
Frokost Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen frokost Hovedrestaurant 10:00 - 10:30
Lunsj Hovedrestaurant 12:30 - 14:30
Middag Hovedrestaurant 19:00 - 21:30
Midnattssnacks Hovedrestaurant 00:00 - 02:00
Temarestauranter    
Lobby Bar   24 h
Club Fitness Bar   10:00 - 18:00
Indigo Club   20:00 - 02:00
Snacks   14:00 - 17:00

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong. Temarestaurantene kan benyttes så fremt det fins ledig plass.

Internasjonal barneklubb og spillehall

Hvis barna trenger en pause fra badingen, kan de bli med sine jevnaldrende i den internasjonale barneklubben for barn mellom 4-12 år. I tillegg kan man mot betaling spille bl.a. bordfotball og airhockey i hotellets lille spillrom.

Mot betaling

Spillrom.

Gå på oppdagelsesferd i Antalyas gamle bydel

Med Ramada Plazas ualminnelig gode beliggenhet ligger alle muligheter for dine føtter. Bare 500 meter unna ligger Antalyas gamleby, som er utrolig vakker og fylt med masse gode restauranter, historiske bygninger, små snirklende gamle gater samt gode feriekjøp. Denne bydelen må sees! I gamlebyen ligger også byens koselige havn med mange fine fiske- og turistbåter - her er det helt perfekt å gå en kveldstur! Dessuten ligger Antalyas nyeste shoppingsenter, Mark Antalya bare 15 minutters gange unna hotellet. Du har ubegrensede muligheter til å krydre ferien med kultur og historie samt alt det som en storby har å tilby.

Hotellets gym, som ligger i underetasjen i forlengelse av velværesenteret, er særdeles godt og profesjonelt utstyrt med mulighet for både styrketrening og kondisjonstrening. Her er det også muligheter for gruppetrening med f.eks. spinningsykler. I løpet av dagen kan du delta i forskjellige aktiviteter, som morgengymnastikk og trening i studio, så det er gode muligheter for å komme i form mens du er på ferie. I tillegg fins det en spillehall med biljard, bordtennis, dart, sjakk og annet.

Om kvelden kan du sette deg i Indigo Club. Her underholdes det noen kvelder i uken med levende musikk. Du kan også nyte en drink i lobbybaren, hvor en hyggepianist enkelte kvelder sørger for stemningsfull musikk. Det fins kostnadsfritt WiFi i lobbyen og på rommene.

Mot betaling

Spillehall.

Moderne og elegante rom med vakker utsikt

Selv om rommene på Ramada Plaza er virkelig flotte både i stil, fasiliteter og innredning, så overskygges alt av den vakre utsikten over havet og Taurus-fjellene. De fleste rommene har delvis havutsikt samt utsikt til de omkringliggende bygningene.

Alle rommene har balkong, minibar, flatskjerm-TV, WiFi, telefon, vannkoker med kaffe og te, minisafe og sentralt klimaanlegg. På de fleste bad er det både dusjkabinett og separat badekar, mens noen rom kun har ett badekar.

En fin detalj på Ramada Plaza er at de fleste rom også har strykejern og innebygd strykebrett på rommene. Så hvis du skal ut på byen, er det ingen unnskyldninger for å stille i krøllete skjorte!

Dobbeltrom, 2–3 personer

Elegante dobbeltrom med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Her kan man bo opptil tre voksne, hvorav en person sover i ekstraseng. Mulighet for én barnepris. Mot et mindre tillegg kan du få denne romtypen som enkeltrom.

Familiesuite, 3–4 personer

Hvis dere er en familie som reiser samlet, tilbyr vi disse store og fine fine familiesuiter. Suitene på ca 43-67 m2 har to rom som er separert med en dør imellom. I det ene rommet fins en dobbeltseng og i det andre fins en enkeltseng. Det fins to bad. Dere kan bo opptil fire voksne her, hvorav en person sover i sofesofa som er 190 cm lang. Det må være minst tre fullt betalende.

Velvære – i eksklusive feng shui-rammer

Ramada Plazas velværesenter er nok et av Antalyas beste og er særdeles estetisk innredet etter feng shui-filosofien. Etter få minutter føler du deg hensatt til en annen verden! Hamam, dampbad, badstue, innendørsbasseng og jacuzzi kan benyttes uten ekstra betaling, men du bør virkelig unne deg selv litt ekstra pleie med en luksuriøs skjønnhetsbehandling eller en avstressende massasje - dette er mot ekstra kostnad.

Hele velværesenteret er på 2700 m², og det fins også en VIP-avdeling med spesiell service og fasiliteter som kan benyttes mot ekstra betaling. Hele senteret oser av eleganse og luksus, og hvert eneste behandlingsrom er innredet i sin egen personlige stil. Veggene prydes av kunstig bambus og elegante, dempede toner som leder tankene til østlige himmelstrøk. Etter behandlingen kan du slappe av med en kopp te i det fine avslappingsrommet, hvor det store akvariet med eksotiske fisker skaper en nærmest meditativ stemning.

Mot betaling

Peeling, massasje og andre kropps- og ansiktsbehandlinger.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Antalya

Hotellet ligger i Antalya på Tyrkias sørkyst, en stor, moderne ferieby som samtidig har en utpreget lokal karakter. Byens hjerte er det historiske sentrum med små, svingete gater, gamle steinhus og en sjarmerende romersk havn. Overalt vrimler det av spennende butikker og koselige restauranter i tillegg til store, internasjonale kjøpesentre.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Utendørsbassenger og piren på hotellet åpner 1. april (om været tillater det).

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra