Kalithea, Rhodos

Pegasos Beach Rhodes

Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 48 svar
Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 48 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
2,5 km til Faliraki, 13 km til Rhodos by 

Fint familiehotell med praktfull utsikt

Her får du et moderne All Inclusive-hotell hvor hele familien vil trives. Hjertet av hotellet er det koselige bassengområdet med et krystallklart, turkist hav som bakgrunn. Det fins et bra tilbud av aktiviteter, en liten vannsklie, barneklubb og et herlig velværesenter.

All Inclusive er inkludert i prisen, så det er aldri langt til en avkjølende drikke. Fra Pegasos Beach har du bare 2,5 km til den populære feriebyen Faliraki, og 13 km til pulserende Rhodos by.

Personalet har stor erfarenhet innom turisme og mange har jobbet på hotellet i over 20 år.

Observer at Pegasos Beach på Rhodos er et frittstående hotell, og ikke i samme kjede som våre Pegasos-hoteller i Tyrkia.

Et steinkast fra turkist hav

Pegasos Beach ligger perfekt, rett ved en vakker strand med helt klart vann. Den langgrunne stranden består mest av sand, men også av partier med småstein og steiner. På stranden fins solsenger og parasoller mot betaling. Vil du ha en pause fra solsengen, tilbys det flere ulike vannsportsaktiviteter mot betaling.

Det fins også et herlig bassengområde som inviterer til late dager i solen. Her får du, utover bassenget, et separat barnebasseng og til og med en liten vannsklie til barnas store glede. Solsenger og parasoller står på rad ved bassengkanten, samt en bar som serverer drikke som inngår i All Inclusive-programmet. Det finnes velstelte plener rundt på hotellområdet som man kan legge seg på, for å slappe litt av. 

Badehåndklær til basseng og strand kan lånes kostnadsfritt på hotellet.

All Inclusive – høyden av bekvemmelighet

All Inclusive er veldig praktisk og enkelt for hele familien, og på Pegasos Beach får du et bredt og velsmakende All Inclusive-program. Hovedmåltidene serveres i hovedrestauranten som buffet og det fins en snackbar ved siden av bassenget som serverer enklere mat som pizza og vafler i løpet av dagen, fra mai til oktober. Is inngår også i All Inclusive-programmet enkelte tider på dagen. 

Til lunsj og middag inngår vann, brus, lokal øl og vin. Bassengbaren serverer vann, brus, kaffe, te og lokale alkoholdrikker kl. 10.00-01.00, og baren serverer det samme fra kl. 17.00–01.00. Vennligst observer at All Inclusive slutter kl. 23.30 og etter dette koster all drikke ekstra.

Til middagen er det en kleskode som betyr at du bør være pent kledd, badeklær er ikke tillatt og menn skal ha lange bukser.

Tennis, barneklubb og velværesenter

Når du ferierer på Pegasos Beach får du et bra tilbud av aktiviteter, og du velger selv om du vil ha full rulle eller total avslapping – her fins noe for alle! 

Du kan prøve alt fra basket, sykling og biljard (alle tre mot betaling) til beachvolleyball, dart, tennis (opplyst bane koster ekstra) og bordtennis. På stranden tilbys det flere ulike vannsportsaktiviteter mot betaling.

Det fins kostnadsfritt WiFi over hele hotellområdet samt på stranden og på rommene. I det fine velværesenteret er det både badstue og et utvalg av spabehandlinger, alt i velværesenteret er mot betaling. Hotellets underholdningsteam arrangerer ulike barne- og voksenaktiviteter samt underholdning på kveldstid som for eksempel levnede musikk. 

For de mindre gjestene tilbys både internasjonal barneklubb, minidisco og en liten lekeplass! Observer at Pegasos Beach på Rhodos er et frittstående hotell og ikke i samme kjede som våre Pegasos-hoteller i Tyrkia og det er dermed ikke egne skandinaviske barneklubber som tilbys.

Moderne og stilrene ferieboliger med nydelig utsikt

På Pegasos Beach bor du i lyse og fine rom, visse av dem med en fantastisk utsikt over det turkise havet. Rommene har kostnadsfritt WiFi, balkong, laminatgulv, sentralt klimaanlegg under høysesong, minikjøleskap, minisafe (mot betaling) og flatskjerm-TV. På badet fins enten en dusj eller et badekar, samt hårføner.

Dobbeltrom Plus, 2-3 personer

Dette rom på ca. 25 m² krever minst to fullt betalende, maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Her fins to vanlige soveplasser samt en sovesofa på 75x190 cm. Du kan velge mellom landutsikt eller havutsikt mot et tillegg. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom Superior, 2-3 personer

Dette rommet på ca. 30 m² krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. to voksne og et barn og det er mulighet for å få en barnepris. Her fins to vanlige soveplasser og en sovesofa med målene 75x190 cm. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite Plus med havutsikt, 2-4 personer

Familiesuiten på ca. 40 m² består av to rom og krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne og opptil to barn kan få barnepris. Det fins fire vanlige soveplasser og her får du en fantastisk havutsikt!

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra