Kalithea, Rhodos

Pegasos Beach Rhodes

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 21 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 21 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
2,5 km til Faliraki, 13 km til Rhodos by 

Trivelig familiehotell med praktfull utsikt

Pegasos Beach er et fint og familiært All Inclusive-hotell hvor man tydelig merker det personlig preget som eieren har satt på innredningen og stemningen.

Hotellets hjerte er det koselige området rundt bassenget, der man fort finner roen og kjenner feriestemningen med en gang. Stranden og det krystallklare, turkise vannet ligger som en vakker bakgrunn, og denne herlige utsikten kan nytes fra mange av hotellets deler. Velger du et rom med havutsikt kan du se ut hagen, bassengområdet og ikke minst havet fra din egen balkong.

Pegasos Beach er familieeid, noe man tydelig merker både på stilen og servicenivået på hotellet. Eieren anstrenger seg for å skape en hyggelig atmosfære, og det serviceinnstilte personalet, som har vært på hotellet i mange, mange år, gjør en stor innsats for at gjestene skal føle seg som hjemme.

Dette hotellet er et av Nazars herlige kvalitetshotell der du får mye for pengene, og er dermed en del av vår Holiday Collection.

Observer at Pegasos Beach på Rhodos er et frittstående hotell, og ikke i samme kjede som våre Pegasos-hotell i Tyrkia.

Et steinkast fra turkist hav

Pegasos Beach ligger perfekt, rett ved en vakker strand med helt klart vann. Den langgrunne stranden består mest av sand, men også av partier med småstein og steiner. Vil du ha en pause fra solsengen, tilbys det flere ulike vannsportsaktiviteter mot betaling.

På hotellet finnes et herlig bassengområde som inviterer til late dager i solen. Her får du, utover hovedbassenget, et separat barnebasseng og til og med en liten vannsklie for de yngre gjestene. Solsenger og parasoller står på rad ved bassengkanten, og her finnes en bar som serverer forfriskende drikke som inngår i All Inclusive-programmet. Det finnes velstelte plener rundt på hotellområdet som man kan legge seg på, for å slappe litt av.

Badehåndklær til basseng og strand kan lånes kostnadsfritt på hotellet (Håndklær kan byttes annenhver dag). Det finnes solsenger og parasoller på stranden, som er inkludert for hotellets gjester.

Mot betaling

Vannsporter på stranden.

All Inclusive – høyden av bekvemmelighet

All Inclusive på ferien er veldig praktisk og enkelt for hele familien. Siden alt er betalt hjemmefra behøver dere aldri uroe dere over priser eller hvor dere skal spise neste måltid. På Pegasos Beach får du et bredt All Inclusive-program. Hovedmåltidene serveres i hovedrestauranten som buffeer, og det finnes en snackbar ved siden av bassenget som på høysesongen serverer enklere mat som pizza og vafler. Forfriskende is er også inkludert i All Inclusive-programmet enkelte tider på dagen.

Vann, brus, kaffe, te og lokale alkoholdrikker er inkludert i Pegasos Beach All Inclusive-program, som kan nytes i barene nesten frem til midnatt. Deretter kan drikke fås mot betaling.

Til middagen er det en kleskode som betyr at du bør være pent kledd, badeklær er ikke tillatt og menn skal ha lange bukser.

 

Mot betaling

Importeret drikke og alle drikke etter kl. 23.30.

Barneklubb og minidisco

For de yngre gjestene tilbyr Pegasos Beach både internasjonal barneklubb og minidisco, der barna kan skaffe nye jevnaldrende lekekamerater mens resten av familien slapper av. Det finnes også en vannsklie og en liten lekeplass!

Observer at Pegasos Beach på Rhodos er et frittstående hotell og ikke i samme kjede som våre Pegasos-hotell i Tyrkia. Det er dermed ikke våre egne skandinaviske barneklubber som tilbys her.

Sport eller spa?

Ønsker du ikke bare å ligge på stranden i løpet av ferien så ha Pegasos Beach et antall aktiviteter du kan underholde deg med. Du velger selv om du vil ha full rulle eller total avslapping!

Du kan aktivere deg med alt fra basket og biljard til beachvolleyball, dart, tennis og bordtennis, og på stranden tilbys flere ulike vannsportsaktiviteter.

Hotellets underholdningsteam arrangerer ulike barne- og voksenaktiviteter samt kveldsunderholdning som for eksempel levnede musikk. Du som ønsker å slappe av kan besøke Pegasos Beachs fine spaanlegg for en herlig behandling. Det finnes kostnadsfri WiFi på hele hotellområdet.

Det populære feriestedet Faliraki ligger kun 3 km fra hotellet. Der finnes flere vakre strender, kafeer, barer og butikker som du kan besøke. Rhodos by og dens sjarmerende gamle bydel ligger ca 13 km bort, og kan anbefales om du er interessert i historie og kultur – men også om du ønsker å shoppe litt.

 

Mot betaling

Basket, sykkel, biljard, vannsporter, opplyst tennisbane, besøk og behandlinger i spaet.

Moderne og stilrent med nydelig utsikt

På Pegasos Beach bor du i lyse og fine rom, visse av dem med en fantastisk utsikt over det turkise havet. Hver etasje har sin egen innredning stil, som strekker seg til de moderne rommene. Rommene har kostnadsfritt WiFi, balkong, laminatgulv, sentral luftkondisjonering på høysesong, minikjøleskap, minisafe (mot betaling) og TV. På badet finnes enten dusjkabinett eller badekar, samt hårføner.

Dobbeltrom Plus, 2-3 personer

Dobbeltrom Plus, 2-3 personer

Dette rom på ca. 20 m² har to vanlige sengeplasser samt en sovesofa på 80x190 cm. Du kan velge mellom landutsikt eller havutsikt mot et tillegg. Det kreves minst to fullt betalende, maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom Superior, 2-3 personer

Dobbeltrom Superior, 2-3 personer

Dette rommet på ca. 25 m² har to vanlige sengeplasser og en sovesofa med målene 80x190 cm. Romstypen krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og det er mulighet for å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

 

Familiesuite Plus med havutsikt, 2-4 personer

Familiesuite Plus med havutsikt, 2-4 personer

Familiesuiten på ca. 35 m² består av to rom, har fire vanlige sengeplasser og her får du en fantastisk utsikt! Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks. fire voksne og opptil to barn kan få barnepris. 

Mot betaling

Minisafe

Avslappende spabehandlinger

Du som vil unne deg selv litt ekstra avslapping på familieferien kan besøke Pegasos Beachs fine lille spa. Her kan du komme inn i avslappet feriefølelse på beste måte, ved å ta en herlig behandling som hjelper deg å koble bort den stressede hverdagen. 

Mot betaling

Besøk og behandlinger i hotellets spa.

Snackbaren ved bassenget er åpen på dagtid fra mai til oktober. Til middagen finnes en kleskode som betyr at du bør være pent kledd, badeklær er ikke tillatt, og menn skal ha bukser.

Observer at Pegasos Beach på Rhodos er et frittstående hotell, og ikke i samme kjede som våre Pegasos-hotell i Tyrkia. Her er det internasjonale barneklubber, og altså ikke Nazars egne, skandinaviske barneklubber.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections