Side, Tyrkia

Papaya Apart Hotel

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Basseng:
Strand
1 km 
Sentrum
1,5 km 

Nyt den hyggelige og avslappende stemningen ved bassengområdet

Papaya Hotel ligger et liten bit fra den koselige, sjarmerende og populære byen Side.

Det er en hyggelig, avslappet atmosfære rundt bassenget, og hotellet ligger i et stille område litt utenfor Sides sentrum, hvor det finnes litt restauranter, minimarkeder m.m.

Det er et hotell uten mye oppstyr, leilighetene er enkelt og funksjonelt innredet og her er rent og pent.

Frokosten, som serveres i den lille restauranten/baren ved bassenget, er inkludert i prisen.

Det finnes kokeplater og kjøkkenutstyr i leiligheten, noe som passer for deg som selv liker å utforske de lokale markeder, og gjerne kjøper litt herligheter med tilbake til hotellet.

Bassenget er hotellets samlingspunkt

Bassenget som ligger i midten av hotellets leilighetsblokk er innbydende. Det er her Papaya hotels lille bar ligger, og er et populært samlingspunkt med en levende og koselig stemning det meste av dagen og kvelden.

Der er ca. 1 km. til stranden, hvor du kan ta en oppfriskende dukkert.

Hotellet tilbyr ikke håndkleservice så vi anbefaler at du tar dette med hjemmefra.

Kos deg på hotellet eller utforsk lokalområdet.

Hvis du vil konkurrere litt med reisefølget kan dere ta et slag bordtennis eller se hvem som er best på å treffe midt hotellets dartskive.

Det finnes en mindre lekeplass for familiens yngste, samt et lite barnebasseng.

Utover å utforske Side, både den gamle delen og dens mange ruiner samt byens sjarmerende sentrum, kan dere også ta en tur til den nærliggende byen Manavgat.

Fine leiligheter uten mye oppstyr

Leilighetene er enkelt innredet med møbler som kanskje har sett bedre dager, og ikke er de mest moderne, men der er rent og pent.

Leiligheten har et mindre kjøkken med kokeplater, grunnleggende kjøkkenutstyr samt et lite kjøleskap og flisegulv. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

Alle leilighetene har balkong, en luftkondisjonering, og minisafe (mot betaling)

Mod betaling:

minisafe, WiFi og luftkondisjonering.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Denne værelsestype er på ca. 45 m² og har to rigtige sengepladser samt en sovesofa. Der kan bo max. tre voksne. Værelset kræver mindst to fuldt betalende. Du har mulighed for at booke dette værelse som et enkeltværelse mod tillæg.

Toromsleilighet, , 2-4 personer

Disse leilighetene på ca. 37 m² har et soverom med en dobbeltseng og i stuen/kjøkkenallrommet er det to sovesofaer. Det kan bo maks fire voksne. Rommet krever minst to fullt betalende.

Treromsleilighet, , 3-6 personer

I disse romslige leilighetene på 73 m² kan det bo opptil seks personer. Det er et soverom med en dobbeltseng samt et rom med to enkeltsenger og i stuen/kjøkkenallrommet er det to sovesofaer. Det kan bo maks seks voksne. Rommet krever minst tre fullt betalende.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra