Rhodos Town, Rhodos

Oktober Downtown

Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 39 svar
Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 39 svar

Frokost er inkludert i prisen
2 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Nei 
Basseng:
Strand
250 m 
Sentrum
100 m 

Stilfullt designhotell i hjertet av Rhodos by

På Oktober Downtown bor du, som navnet antyder, midt i sentrum. Herfra har du bare noen få hundre meter til gamlebyen og den livlige bystranden Eli Beach. Gratis WiFi får du i lobbyen.

Dette moderne og stilrene designhotellet ble pusset med trendy møbler og stilige detaljer henvender seg først og fremst til et voksent publikum.

Trafikk, bar- og folkeliv kan forstyrre i høysesongen.

Et steinkast fra den populære bystranden Elli Beach

Oktober Downtown ligger flott til i sentrum av Rhodos by og bare et par hundre meter fra den populære stranden Elli Beach. Her er det alltid mye folk og liv, og du har både solsenger, parasoller, vannsport og en hel del restauranter og barer å velge mellom. Stranden består av rullestein, og det herlige, klare vannet blir fort dypt.

På hotellområdet er det et litet, grunt basseng (50-70 cm dyp) med solsenger radet opp rundt omkring, og bassenghåndklær kan du låne gratis av hotellet.

Frokostbuffet ved bassengterrassen

En kontinental frokostbuffet med tilhørende kaffe, juice og te er inkludert i prisen. Frokosten kan nytes innendørs eller på den herlige terrassen ved bassenget.

I baren serveres drikke fra formiddagen fram til kvelden, og i løpet av dagen kan du også bestille enklere retter.

Hotellet ligger sentralt i Rhodos by, og her er det rikelig med restauranter, barer og natteliv – så Oktober er virkelig et perfekt utgangspunkt for deg som elsker å prøve nye koselige restauranter hver kveld.

Mot betaling

Mat og drikke utenom frokost.

Rene og moderne rom

I likhet med resten av hotellet er også rommene veldig stilrene og moderne, og innredet med smakfulle møbler i dempede farger.

Alle rommene har minikjøleskap, minisafe, TV, balkong og gulvfliser, og på badet er det dusjkabinett og hårføner. Rommene vender enten ut mot gaten, nabohotellet eller andre bygninger – hotellet distribuerer rommene, så man kan ikke selv velge utsikt.

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrommet på ca. 19 m² inneholder to ordentlige soveplasser, og her kan to fullt betalende bo. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra