Incekum, Tyrkia

Özkaymak Select

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Barnepris til og med 13 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
Sentrum
1 km 

Nydelig All Inclusive-hotell med vakker beliggenhet ved en fin liten bukt.

Özkaymak Select er et fint All Inclusive-hotell, som ligger like ved en liten fin bukt og rett ved en nydelig strand.  Alle rommene er store og romslige og alle har balkong – og det er mulig å bestille rom med havutsikt. Her er det hyggelig å kunne sitte på balkongen en sen ettermiddag og nyte den flotte utsikten over den pittoreske lille stranden hvor du sannsynligvis har hatt glede av solens varme stråler under dagen.

På hotellet finnes det flere bassenger, så her står man fritt mellom å enten ta seg en forfriskende dukkert på stranden – eller i bassenget. Det ene bassenget har også tre raske og morsomme vannsklier. To av bassengene ligger i hotellet og to av dem på søsterhotellet. Når du reiser på ferie med All Inclusive behøver du ikke bruke tid på å finne ut hvor du skal spise, eller hva ting koster – og alt er allerede betalt hjemmefra. På Özkaymak Select serveres det mat i hovedrestaurantens store åpne buffeområde tre ganger om dagen.

Hvis du trenger et kjølig øyeblikk eller en pause fra varmen, finnes det en stor lobby med en koselig sofalounge, hvor du kan benytte deg fritt av hotellets WiFi.

WiFi er også tilgjengelig både ved bassengområdet og på stranden. Ved hotellets lobby er det også en stor hyggelig balkong hvor man kan nyte en kveldsdrink og se utover stranden og den sjarmerende bukten.

Ved siden av Özkaymak Select ligger deres søsterhotell, hvor noen av aktivitetene foregår. Som gjest på Özkaymak Select kan du benytte deg av fasilitetene på begge hotellene, men måltidernre nytes på eget hotell.

Koselig liten strand og flere bassenger

I en vakker liten bukt ligger en koselig strand med solsenger, her kan man ta seg en forfriskende dukkert. Selvom det finnes noen store klipper i vannet, er det allikevel en vakker strand. Over solsengene er det spent en seilduk, slik at man kan få litt mer skygge hvis man ønsker det.

Rett bak stranden finner du en stor flott terrasse med egen bar, her kan man ta seg en pause fra solen og nyte en kald øl – eller en av mange dagens is? Det er jo tross alt viktig å benytte seg av de mangfoldige fordelene ved å være på All Inclusive-ferie.

Det er flere bassenger, og en av disse har tre vannsklier, som utvilsomt vil bli en hit for de badeglade. To av bassengene ligger i hotellet og to av dem på søsterhotellet.

Hotellet tilbyr håndkle-service, hvor du kan låne basseng og strandhåndkle ved hotellets Spa. Vær oppmerksom på at det betales et depositum som naturligvis refunderes når ferien er over.

Nyt de store buffeene på All Inclusive

På Özkaymak Select er All Inclusive inkludert i prisen. Frokost, lunsj og middag serveres i form av store buffeer i hotellets hovedrestaurant, som har både innendørs og utendørs område.

Du kan også velge å spise på temarestauranten “The Ottoman” som serverer deilige fiskeretter en gang i løpet av ferien, men husk å bestille bord, da denne restauranten er svært populær. Såfremt det er plass kan du også spise på denne restauranten, uten ekstra betaling, en gang under ditt opphold.

Det finnes flere barer, som i løpet av dagen serverer kalde forfriskninger og drikkevarer. I Snackbaren finnes både snacks og drikkevarer som du kan forsyne deg av i løpet av dagen, uten ekstra kostnad. 

Det er gratis is et par timer om dagen, og her kan du spise noen is i varmen, samtidig som det serveres ettermiddagskaffe og kake.

Mot betaling:

Vitamin-bar, Temarestauranten “The Ottoman” (Ved besøk utover den ene gangen, som er inkludert), drinker på diskoteket. 

 

 

 

Mulighet for mange morsomme aktiviteter

Hva med å utfordre dine turkamerater i tennis, bordtennis, biljard, en basketball-kamp eller kanskje i beach volleyball på stranden? Det er mange muligheter for å være aktiv i ferien, da hotell Øzkaymak Select tilbyr mange forskjellige aktiviteter.

Det blir også arrangert forskjellige fellesaktiviteter av hotellets personale. Det kan være alt fra vannaerobic til en utfordrende og morsom vannpolokamp. I tillegg til det som blir arrangert i bassenget, er det også timer i aerobic, step, dart og andre fysiske aktiviteter.

Om kvelden er det ofte underholdning i form av show.

Hotel Özkaymak Select ligger like ved Avsallar sentrum, hvor det både finnes shopping og spisemuligheter. Det ligger også nær hovedveien mellom Alanya-Antalya, hvor det er gode bussforbindelser til Alanya og Manavgat. Det er ca.22 km til Alanya. 

Mot betaling:

Lys på tennisbanen om kvelden. 

 

 

Barneklubb for familiens barn

Özkaymak Select har sin egen international barneklubb for barn mellom 4-12 år. Her blir det arrangert forskjellige leker, hvor barna kan leke med andre barn i deres egne alder. Barneklubben er åpen på formiddagen, og ettermiddagen. Barneklubben kan være både på hotellet og søsterhotellet.

På hotellet finner man også en liten lekeplass som er beregnet for de minste, her er det dekket med seilduk for å skjerme barna for solstråler mens de leker.

Velg et hotellrom med fantastisk havutsikt!

På Özkaymak Select kan du velge mellom forskjellige romtyper. Hotellrommene er beskrevet nedenfor:

Alle rommene på Øzkaymak Select er store og romslige, og alle har balkong. Det er Aircondition, TV og minibar fylt ved ankomst. Man har også tilgang til egen safe, dusj/badekar, hårføner og telefon på alle rommene. Det er gulvteppe i alle hotellrommene. 

Dobbeltrom med landutsikt, 2-4 personer

Denne romtypen er på ca. 40 m² og med rolige og behagelige farger. Hotellrommet er romslig og funksjonelt innredet. Det er balkongen med landligutsikt, det er mulig å bestille rom med havutsikt mot ekstra betaling. På rommet finnes det tre senger samt en sovesofa. Denne romtypen krever at minst to personer betaler full pris, der man maks kan bo fire voksne. Det er også mulig å få barnepris på 1 barn. Mot tilegg kan man også booke rommet som et enkeltrom. Du kan velge mellom land- eller havutsikt mot betaling. 

Familierom med havutsikt, 3-5 personer

Denne romtypen er på ca. 45 m² og er holdt i behagelige farger, romslige og funksjonelt tilpasset. Det finnes to dobbeltsenger og en sovesofa på rommet og balkong med havutsikt. Balkongen har en nydelig utsikt utover stranden og den lille bukten. Denne romtypen krever at minst tre betaler full pris, det kan maks bo fem voksne og det er mulig å få barnepris på 2 barn. 

Familiesuite med havutsikt, 3-5 personer

Denne romtypen er på ca. 50-55 m², og er veldig romslig. Rommet er funksjonelt innredet i behagelige farger. Det er en stue og et separat soverom med totalt fire soveplasser, samt en sovesofa. I tillegg er det en balkong med havutsikt, der en kan sitte og nyte utsikten utover stranden og den lille bukten. Denne romtypen krever at minst tre personer betaler full pris, det kan maks bo fem voksne og det er mulighet å få barnepris på 2 barn. 

Hva med en tur i hamam?

Hvis du vil beholde formen og være aktiv under ferien, er det også mulighet for dette i hotellets fitnesslokale, som har ulike treningsmaskiner. Hvis du derimot ønsker å slappe av, er det mulig å ta seg en avslappet tur i det Tyriske badet (hamam) eller Saunaen, som er inkludert i All Inclusive-prisen. Du kan også ta deg en dukkert i hotellets innendørsbasseng.

Mot betaling

Spa-behandlinger.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra