Nyhet

Sunny Beach, Bulgaria

Mercury Hotel

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
150 m 
Sentrum
100 meter 

Svært sentralt i populære og livlige Sunny Beac

På Mercury bor du svært sentralt midt i livlige Sunny Beach. Det er kun 150 meter til stranden og det samme til den mest berømte gaten i Sunny Beach , Blomstergaten, som anses å være byens absolutte sentrum. Beliggenheten er fantastisk og du bor rett og slett midt i smørøyet - og det viktigste av alt, det hersker en behagelig avslappet feriestemning på hotellet.

Du vil finne en herlig ro på hotellområdet, der den lille hagen og bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt, og her er det både vanlig basseng og barnebasseng. Innredningen på Mercury gjør at det føles som å gå ombord i en liten tidskapsel, og er du fan av retro og skikkelige, solide tremøbler vil du like dette hotellet, som har sin helt egen stil. I stedet for å innrede med nye møbler har hotellet valgt å holde fast ved uttrykket og stilen som var populær på 70- og 80-tallet, med massive, rikt utsmykket og snekrede møbler, blomstrete tapeter, krystallkroner, mørk marmor, brune nyanser og svarte sofaer i skinn.

All Inclusive inngår i ferien din her, og i tillegg til det behagelige at alle måltidene kan inntas på hotellet og at du dermed slipper å lete etter nye steder å spise hver dag, så behøver du heller ikke ha med deg kort og kontanter overalt. Mat og drikke er jo betalt hjemmefra.

Mercury er en del av Nazars Value Collection, som er en gruppe rimelige hotell med god standard.

Slapp av ved bassenget

Området ved bassenget er hotellets hjerte og her råder en avslappet feriestemning. Her er det både et basseng og et stort barnebasseng samt masse solsenger, så du kan ligge og døse hele dagen lang hvis du ønsker det.

Det er kun 150 meter fra Mercury Sunny Beach til den lange, brede sandstranden i Sunny Beach, der du kan ta en forfriskende dukkert i Svartehavet. Langs den sju kilometer lange stranden ligger også den hyggelige og myldrende strandpromenaden, der det er liv og røre fra tidlig morgen til sen kveld.

La kredittkortet ligge hjemme

Det kan ikke nevnes for ofte - All Inclusive er så enkelt og lettvint, og du slipper å hele tiden ta fram lommeboken og kredittkortet.

På Mercury inngår All Inclusive, og i tillegg til dagens tre måltider inngår de absolutt fleste drikkevarene, pluss forskjellige snacks i løpet av dagen. I restauranten kan du sitte enten innendørs eller utendørs på terrassen på massive trebenker.

Ved bassenget ligger det et lite snackshjørne der det ved visse tider på dagen serveres lettere snacks som pizza og hot dogs med mer.

Drikke kan du hente i lobbybaren og i cocktailbaren, som begge er åpne fra formiddagen og til kvelden.

Det er temakvelder to kvelder i uken; bulgarsk- respektivt middelhavsaften

Lekeplass og minidisko

Mesteparten av tiden kommer antagelig til å tilbringes ved og i bassenget - det finnes et vanlig basseng og et barnebasseng. Her er det også en liten internasjonal barneklubb som arrangerer minidisko om kveldene, samt en lekeplass der barna kan more seg.

Kveldsunderholdning

Om kveldene byr man på underholdning i baren, der det på den lille scenen vises show fem ganger i uken, og dette kan være alt fra linedance til bulgarsk folklore og magiforestillinger. I løpet av dagen og kvelden kan du også fordrive tiden med dart, biljard eller bordtennis, og her finnes det også et lite lokale med et par vekter og treningsmaskiner.

Du bor virkelig midt i smørøyet i Sunny Beach, og så fort du setter din fot utenfor hotellet møtes du av liv og røre og en mengde butikker, restauranter og barer, så du kommer ikke til å kjede deg. Det er kun 150 meter til stranden og dens livlige strandpromenade der det også finnes en masse kafeer, souvenirbutikker, juicebarer, iskiosker og mye, mye mer.

Det er gratis wifi på hele hotellområdet, men det kan være noe varierende i hastighet.

Mot betaling

Biljard

Ekte retroinnredning

Rommene på Mercury er virkelig ikke som alle andre hotellrom! De fleste hotellene innreder i en ny og moderne stil når de pusser opp, men i motsetning til den moderne trenden nå med minimalisme og rene linjer så er stilen på Mercury ekte retro med solide, ofte utsmykkede møbler, blomstrete tapeter og brune nyanser. Kanskje kommer du til å dra litt på smilebåndet av innredningen, ettersom den likt andre steder på hotellet gir en følelse av at man har havnet i en liten tidskapsel.

Stilen er gjennomført til minste detalj og kassettspilleren på rommet understreker og fullfører dette uttrykket - så hvis du har en gammel kassett som du ikke har spilt på flere årtier så har du sjansen her. Det finnes dessuten tv, minikjøleskap (ikke fylt), vannkoker, hårføner og heldekkende gulvteppe.

Alle rom har balkong.

Mot betaling

Safe, som finnes i resepsjonen.

Dubbelrom, 2-4 personer

Dubbelrom, 2-4 personer

Dobbeltrommet er 26m² og her er to vanlige sengeplasser. Er dere flere enn to personer, sover de i ekstrasenger som måler 80x180 cm. Her kan maks bo fire personer, maks tre voksne, og det er mulig å få en barnepris.

Vær oppmerksom på at det på grunn av hotellets sentrale plassering bør forventes en del støy utenfra.

Wifi kan variere i hastighet.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections