Sunny Beach, Bulgaria

Melia Sunny Beach (tidl. Iberostar)

Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 37 svar
Gjestenes vurdering
4.2 av 5
Baseres på 37 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
70 m 
Sentrum
200 m 

Bo midt i det sentrale Sunny Beach

Melia er et stort og livlig familiehotell, som ligger midt i de sentrale delene av Sunny Beach. Her finner du alt av shopping, restauranter og barer rett rundt hjørnet samtidig som at det er gangavstand til den finkornede sandstranden. Det trivelige bassengområdet har tre større basseng, barnebasseng og et par vannsklier. Her skjer det noe hele tiden, her er det en livlig feriestemning med masse aktiviteter for både store og små.

Her bor du i romslige og praktiske rom , og All Inclusive er inkludert i prisen. Takket være dette kan hele familien få mat og drikke nesten når som helst uten å tenke på regningen - mer lettvint blir det ikke!

Melia Sunny Beach (tidl. Iberostar) er et av våre Holiday Collection hotell, noe som betyr at det er et av Nazars fine familiehotell med høy kvalitet.

 

 

Livlig bassengområde og nær stranden

Melia har et stort bassengområde med tre større basseng. Her finner du også et par vannsklier, samt tre  barnebasseng hvorav et har et lite lekestativ med noen små vannsklier for de aller minste. Her er det en livlig stemning, spesielt i høysesongen da hotellet har mange gjester.

Det er flere restauranter å velge mellom, og du får enkelt en kald drink ved bassengbaren, som også fungerer som en snackbar i løpet av dagen. Det meste av dagen serveres det også is ved bassenget. 

Du som vil kjenne sand mellom tærne kan i stedet ta en liten gåtur fra baksiden av hotellet via den lille stien til den finkornede og barnevennlige sandstranden som brer ut seg langs hele Sunny Beach. Her har hotellet deres egne område med masse solsenger og parasoller samt en snacks bar som serverer øl, brus, vann og snacks som inngår i Melias All Inclusive-konsept. 

 

 

Enkelt og godt med All Inclusive

På Melia Sunny Beach er All Inclusive inkludert i prisen, slik at du har mat og drikke tilgjengelig så å si hele dagen. Ettersom alt er betalt hjemmefra så behøver du ikke tenke på at regningen skal bli altfor høy, men i stedet kan du fokusere på å nyte oppholdet i Bulgaria.

Frokost, lunsj og middag serveres som buffé i hovedbygningene. Det er flere forskjellige restauranter å velge mellom til kveldsmaten - disse har et tema-basert interiør og serverer henholdsvis italiensk, spansk, bulgarsk og indisk mat. Det er også en deilig tysk restaurant, som serverer klassisk tysk mat som eisbein, sauerkraut, currywurst og pretzels. 

I snackbaren som ligger ved bassengområdet kan du forsyne deg av kalde drikker, kaffe og snacks, og utover dette kan du nyte en kopp kaffe i hotellets kafé på ettermiddagen. Kaffemaskiner finnes også tilgjengelig i korridorene ved rommene på hver etasje. Is serveres i hovedrestauranten til lunsj og middag samt det meste av dagen ved bassenget. Ettersom det er All Inclusive så kan du spise så mye du orker! På stranden finnes en snacks bar som serverer øl, brus, vann og snacks, som inngår i Melias All Inclusive-konsept. 

 

Mot betaling

Importerte drikkevarer og drikke på flaske.

Internasjonal barneklubb

Melia Sunny Beach har en internasjonal barneklubb for barn mellom 4 og 12 år. Det arrangeres mange forskjellige aktiviteter i løpet av dagen, og om kvelden er det minidisco på scenen ved basseng-området. Barna kan prøve å klatre på hotellets klatrevegg, som er populær blant de yngste. Det er også et par mindre lekeplasser her.  

Mange valg

På Melia skjer det ofte et eller annet ved basseng-området og på scenen - som foreksempel felles utendørstrening eller dans, som ledes av hotellets internasjonale aktivitetsteam.

Utover det finnes det andre muligheter for aktivitet, både for voksne og barn. Blant annet et spillerom, mindre trampoliner, biljard, minigolf og strandvolleyball.

I hotellets velværesenter er det innendørsbasseng, tyrkisk bad og badstue for deg som vil unne deg litt ekstra avslapning under oppholdet ditt. For deg som ikke vil gå glipp av din trening når du er på ferie finnes det også et treningsrom med litt forskjellige maskiner.

Kun 200 meter fra Melia ligger Sunny Beach sentrum - så alt ligger til rette for å utforske den spennende og livlige byen. Nyt en tidlig løperunde eller en spasertur i solnedgangen på den populære strandpromenaden.

 

Mot betaling

Spillerommet, biljard og velværesenter.

Lyse rom for inntil fem personer

Rommene på Melia er forholdsvis nyrenoverte og har et rimelig enkelt interiør. Alle rommene har balkong eller terrasse, tv, WiFi, safety box, sentral eller individuell aircondition, minibar, badekar, hårføner og gulvteppe. 

Melia er et stort hotellkompleks med flere byggninger. Innredning og interiør er forskjellig fra bygg til bygg og kan være annerledes enn de vises på bildene. 

Vær oppmerksom på, at hotellet ligger sentralt og at det derfor må forventes noe støy. 

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Disse lyse rommene på ca. 32 m² har to senger og en sovesofa som måler 165x90 cm. Legg merke til at dette er noe kortere enn en normalt stor seng. Her er det plass til opptil tre personer, hvorav maks to voksne. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris. Denne romtypen har landutsikt, men det er mulig å bestille med bassengutsikt eller delvis havutsikt (Seaside) mot et tillegg. Det er også mulig å bestille dobbeltrom med landutsikt som enkeltrom mot et tillegg.

Trippelrom landutsikt, 3 personer

Trippelrom landutsikt, 3 personer

Trippelrommet er ca. 37 m² og har tre sengeplasser. Det finnes plass for opp til tre personer. Rommet krever minst tre fullt betalende. Dette rommet har landutsikt, men det er mulig å bestille med bassengutsikt mot et tillegg.

Trippelrom bassengutsikt, 3 personer

Trippelrom bassengutsikt, 3 personer

Trippelrummet är ca. 37 m ² och har tre riktiga sängplatser. Det finns plats för upp till tre personer. Rummet kräver minst tre fullt betalande. Det här rummet har poolutsikt.

Familierom, 3-5 personer

Familierom, 3-5 personer

Her får du et familierom på ca. 45 m² med balkong, fire ordentlige soveplasser og en sovesofa som måler 165x90 cm. Legg merke til at dette er noe kortere enn en normal seng. En halvvegg deler av rommet, noe som gjør at det føles litt ekstra koselig samtidig som dere alle er sammen i ett og samme rom. Her er det plass til opptil fem personer, hvorav maks fire voksne. Rommet krever minst tre fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

 

Mot betaling

Minisafe, inneholdet i minibaren.

Familiesuite landutsikt

Familiesuite landutsikt

Familiesuiten på 63-83 m² har et soverom med to riktige sengeplasser og i stuen finnes også to riktige sengeplasser. Her finnes plass for opptil maks. fire voksne. Rommet krever minst to fullt betalende oh det er mulig å få en barnepris. Dette rommet har landutsikt.

Familiesuite poolutsikt

Familiesuite poolutsikt

Familiesuiten på 63-83 m² har et soverom med to riktige sengeplasser og i stuen finnes også to riktige sengeplasser. Her finnes plass for opptil maks. fire voksne. Rommet krever minst to fullt betalende oh det er mulig å få en barnepris. Dette rommet har bassengutsikt.

Slapp skikkelig av

Vil du unne deg selv noe ekstra i ferien kan du besøke Iberostars spasenter. Her kan du slappe av i dampbadet og badstuen, eller besøke det tyrkiske badet. Her tilbys det en rekke ansikts- og kroppsbehandlinger, f.eks. massasje, for deg som vil skjemme bort deg selv og koble helt av.

Sunny Beach

Sunny Beach er en av Bulgarias mest populære feriesteder for både familier og partysugne ungdommer. I høysesongen er det travelt, mange mennesker, mye salg av alt og det finnes et stort utvalg av restauranter og puber. Her har du en ca. seks km lang finkornete sandstrand som strekker seg langs hele feriestedet og ifølge mange er det den vakreste og en av de mest bevarte strendene langs Svartehavet. De fleste butikker og markedsboder i Sunny Beach ligger ved strandpromenaden på Blomstergaten. Her er utvalget stort, men tenk på at det meste du finner her er kopier.

Nessebar

Nessebar er en liten middelalderby som ligger på en halvøy ca. 5 km fra Sunny Beach, og den er med på Unescos verdensarvliste. I gamlebyen finner du noen av de best bevarte kirkene over hele Balkan og det selges håndverk, keramikk og andre suvenirer langs de små koselige gatene. Det anbefales en tur hit, slik at du kan rusle rundt i smugene, på brosteinsgatene, ta en kaffe eller nyte en matbit.

Viktig å vite før du bestiller din reise

Bassengområdet er meget livlig med en hel del gjester, så et visst støynivå kan forventes (spesielt i høysesongen). Vannskliene har som krav at man skal være mellom 110 og 160 cm lang. Hotellet reserverer seg for at disse restriksjonene kan endres uten at Nazar blir informert.

Vær oppmerksom på at ettersom hotellet ligger sentralt plassert kan det forventes en viss støy utenfra for rommene med landutsikt og delvis havutsikt mot sentrum. 

Sovesofaene i dobbelt- og familierommene måler kun 165x90 cm., noe som er mindre enn en normal seng. De er først og fremst tenkt til barn.

Minisafe er mot betaling 

Melia er et stort hotellkompleks med flere bygg. Interiør og innredning er forskjellig fra bygg til bygg og kan være annerledes enn bildene som vises. 

 

 

Melia Sunny Beach hed tidligere Iberostar Sunny Beach

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter. Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke.

 

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections