Side, Turkiet

Lemas Hotel

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Frokost er inkludert i prisen
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
 
Basseng:
Strand
900 m 
Sentrum
2,5 km 

Rolig feriestemning i grønne omgivelser

Lemas Hotel er et koselig og enkelt hotell som ligger et lite stykke utenfor den sjarmerende og populære feriebyen Side. Lemas Hotel er perfekt for deg som vil ha ro og frem i løpet av dagen, og kanskje fremover mot kvelden, nyte stemningen, livet og det store utvalget av barer, cafeer og restauranter i Side og gamle byen. Det er et mindre hotell som liger et lite stykke utenfor Side, og her finnes det to koselig og avslappende bassengområder. Du bor i enkle men funksjonelle leiligheter eller dobbeltrom, som alle har balkong.

To bassengområder og rolig feriestemning

Det finnes to bassengområder på Lemas Hotel. Hovedbassenget ligger nære resepsjonen, restauranten og hovedbygget, mens det andre bassenget, som kalles "rolig basseng", ligger ved annexbygget, dette bassenget er kun for gjester over 16 år.

Det råder en behagelig og avslappet stemning ved begge basseng, og om du virkelig er ute etter ro og frem, skal du ta deg til det rolige bassenget. Visse kvelden i uken arrangeres tyrkisk aften ved hovedbassengets bassengområde.

Ettersom at hotellet ligger et stykke fra stranden, arrangeres en gratis shuttle-buss, som kjører til en privat strand – fra hotellet på formiddagen og tilbake til hotellet på ettermiddagen. På stranden finnes solsenger og parasoll mot betaling.

Frokost i koselige og grønne omgivelser r

På Lemas Hotel inngår frokost i prisen. Det serveres klassisk, tyrkisk frokost med ost, oliver, tomat, brød, marmelade, corn flakes, m.m. Frokosten kan enten nytes i den lille restauranten eller utendørs ved hotellets hovedbasseng.

Mot betaling

Alle måltider (utenom frokost) i restauranten, samt all drikke i bar og restaurant.

Lite barnebasseng og liten lekeplass

Det finnes en mindre lekeplass med et par husker, samt et lite barnebasseng på hotellets, som familiens minste kan glede seg av. Stemningen på hotellet og beliggenhet et lite stykke utenfor sentrum, tillater kanskje mest par og eldre gjester i første hånd.

Slapp av ved en av de to bassengene

De to bassengene og den avslappende stemningen på hotellet byr på nytelse av solen, muligheten å lese en bra bok og slappe helt av, men det finnes også dart, biljardbord og bordtennis, om du skulle ville ha litt omveksling fra solbadet.

Det er mulig å leie en sykkel så du lettere og fortere kan ta deg inn til Side, hvor det finnes godt om butikker, cafeer, barer, restauranter og herlig feriestemning.

Side har en sjarmerende gammel bydel rett ved havnen. Med et stort utvalg av matsteder og barer, er området helt klart verdt et besøk, helst sent på ettermiddagen når solen går ned.

Mot betaling

Bordtennis, leie av sykkel.

Enkle, funksjonelle leiligheter og rom

Både rommene og leilighetene på Lemas Hotel er enkelt, med funksjonell interiør. Det finnes balkong med to stoler og et lite bord, fliser, tv, telefon, hårføner og på badet finnes dusjkabin. Mot betaling kan du få individuell luftkondisjonering og minisafe.

Leiligheter:

Leilighetene ligger ved hotellets koselige og mer livfulle bassengområde. Her finnes et lite kjøleskap, elektrisk kokeplate, servise og bestikk. Det finnes også et matbord og to stoler.

Rommene:

Dobbeltrommene ligger i annexbygget som ligger på andre siden av veien. Her er det rolig og behagelig og du kan ha flaks å våkne opp til fuglekvitter.

Mot betaling:

Mini-safe, telefon, luftkondisjonering, Room service.

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrom, 2 personer

I dobbeltrommet på 16 m² finnes to sengeplasser. Det kreves to fullt betalende og her kan det bo to personer, verken mer eller mindre.

Enromsleilighet, 2-3 personer

Enromsleilighet, 2-3 personer

Enromsleilighetene på 30 m² har to sengeplasser. Det kreves minst to fullt betalende og det kan bo maks to voksne og et barn.

Toromsleilighet, 2-5 personer

Toromsleilighet, 2-5 personer

I leiligheten på 44 m² finnes et soverom med to sengeplasser, samt et oppholdsrom med to sovesofaer, som måler 102x188 cm. Det kreves minst to fullt betalende, det kan bo maks fire voksne og et barn.

Lite hamam

Det finnes et kjempe lite hamam i hotellets kjeller, der du kan få en avslappende behandling om det er ønskelig.

Lemas Hotel ligger et stykke utenfor Side sentrum, og det kan kjennes litt utenfor, men her får du ro og fred.

Man må krysse en liten vei for å komme fra hovedbygget til annexbygget, hvor dobbeltrommene og det "rolige bassenget" ligger.

Ta gjerne med badehåndklær hjemmefra, da hotellet ikke tilbyr dette.

Da det er par kvelder i uken arrangeres kveldsunderholdning ved bassenger før det forventes litt støy.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections