Ixia, Rhodos

Ixian Grand Suites

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Måltider flere muligheter
2 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Nei 
Basseng:
Strand
0 meter 
Sentrum
1 km 

Eksklusivt boutique-hotell for voksne livsnytere

Våre gjester har lenge etterspurt et voksenhotell, og vi er nå veldig stolte over å kunne presentere Ixian Grand Suites, der man må være minst 16 år gammel. Her bor du i herlige omgivelser med blå himmel, turkist hav og grønne gressmatter. På hele hotellområdet ligger en rolig og avslappende stemning og en voksen karakter. Du sjekker inn i en separat VIP-resepsjon og begir deg deretter til de vakre rommene som ligger utspredt blant gressmattene. Rommene har et tydelig preg av nordisk design og minimalisme og de fleste romtyper har direkte tilgang til basseng. Her føler du deg virkelig som en VIP, og den moderne og luksuriøse stilen går igjen i alt fra bassengområdet til rommene og restaurantene.

Du velger selv mellom frokost, halvpensjon og All Inclusive, og uansett hva du velger så venter deilige smaksopplevelser i vakre miljøer på deg. Hotellet ligger i den koselige feriebyen Ixia, kun seks kilometer fra Rhodos by og alt av hva byen har å by på i form av shopping, kultur og underholdning. 

Dessuten er det kun cirka en halvtimes tid med transfer, noe som betyr at du kjappere kan stupe inn i feriemodus! Tenk på at noe lyd fra fly nær flyplassen kan oppfattes på hotellet.

Stilrent bassengområde med praktfull utsikt

Hotellet ligger rett ved stranden og fra hele bassengområdet kan du nyte en fantastisk utsikt over det klare og turkise vannet. Stranden er en rullesteinstrand og det blir fort dypt. Mellom det stilrene bassenget og stranden finnes det en herlig gressmatte med massevis av solsenger og parasoller, der solhungrige feriegjester nyter til det fulle. Det finnes to store basseng, et med ferskvann og et med saltvann.

Bassengbaren serverer et bredt utvalg av drikker, både med og uten alkohol, med det fantastisk vakre havet som bakgrunn. Håndkle til basseng og strand lånes kostnadsfritt på hotellet.

Velg selv hvordan, når og hvor du vil innta dine måltider!

Frokost inngår i prisen, og du kan velge å bestille til enten halvpensjon eller All Inclusive.

Frokost serveres som buffé i Alazonia, en stilfull og moderne restaurant som er eksklusivt for gjestene som bor på denne delen av hotellet. Her får du heftig innredning og en vakker utsikt over havet. Du kan også velge å få frokosten servert på rommet ditt. Hvorfor ikke nyte den på balkongen med benene dinglende i ditt eget basseng og med synet av de vakre omgivelsene?

Lunsjen serveres som à la carte ved bassengbaren, og her serveres både greske og internasjonale spesialiteter.

Kveldens middag serveres også i den fine restauranten Alazonia, om du ikke velger å begi deg til hovedrestauranten på søsterhotellet, som du som gjest her har ubegrenset tilgang til. Du kan også velge å innta middagen i en av de to temarestaurantene, med vakker livemusikk spillende i bakgrunnen. Om det er plass, kan du besøke dem en gang hver, husk bare å bestill bord senest en dag etter du ankommer hotellet. Som et fjerde alternativ kan du også velge å få den servert til ditt rom.

Vil du ha en oppfriskende drink mellom måltidene kan du begi deg enten til bassengbaren eller til lobbybaren, som begge har åpent under både dagen og under kvelden. Det serveres snacks og søtsaker under ettermiddagen ved bassengbaren, perfekt når du vil ha en liten pause fra solen.

Det finnes en kleskode på hotellet som innebærer at man bør se noe velkledd ut, ikke ha på seg sportsklær og under middagsserveringen forventes det at man har på seg langbukser og lukkede sko.

Slapp av i luksuriøse omgivelser

Om du skulle ønske en pause fra det vakre bassengområdet og den fantastiske utsikten, venter enda mer avslapning i velværesenteret. Her kan du trene i treningsrommet, svømme noen runder i det fine innendørsbassenget, besøke det tyrkiske badet hamam eller nyte en behandling.

Som gjest på Ixian Grand Suites har du også tilgang til fasilitetene på søsterhotellet som ligger rett ved siden, for eksempel biljard og spillerommet. Kostnadsfritt wifi finnes på hele hotellområdet og på rommene. Hotellet arrangerer dessuten i blant vanngymnastikk, vinsmaking, matlagingskurs og temakvelder. Visse dager kan du følge med en i personalet på oppdagelsesferd i nærområdet.

Du har kun seks kilometer til Rhodos by, en av de koseligste byene rundt Middelhavet! Gamlebyen byr på søte butikker, koselige restauranter og fine severdigheter.

Mot betaling

Besøk i velværesenteret og behandlinger, biljard, spillerommet.

Elegante rom med direkte tilgang til basseng

Her bor du i fine rom for to personer, en perfekt romantisk getaway! Rommene ligger utspredt blant et herlig grøntområde og de aller fleste romtyper har direkte tilgang til privat eller felles basseng. Luksusfølelsen er høy og komforten likeså. Innredningen føles nordisk med sine lyse farger og sitt minimalistiske design.

Alle rom har flisgulv, sentralt klimaanlegg, minibar, safe, Nespresso-maskin og tv. På badene finnes enten dusjkabinett eller jacuzzi (les mer under respektive romtyper) samt hårføner.

Mot betaling

Innholdet i minibaren.

Dobbeltrom, 2 personer

Dette rommet er på cirka 30 m² og her finnes to ordentlige sengeplasser. Her kan det bo to fullt betalende, hverken mer eller mindre. Her får du en balkong med utsikt over hagen og en jacuzzi.

Dobbeltrom med basseng, 2 personer

Dette rommet er cirka 33 m² og her finnes to ordentlige sengeplasser. Her kan det bo to fullt betalende, hverken mer eller mindre. I stedet for en balkong så starter bassenget (enten privat eller delt med andre) rett utenfor døren, så det er bare å stupe uti! På baderommet finnes et dusjkabinett.

Deluxerom med privat basseng, 2 personer

Dette rommet er cirka 45 m² og her finnes to ordentlige sengeplasser. Her kan det bo to fullt betalende, hverken mer eller mindre. Her bor du på bakkeplan og du får et helt eget basseng, soldekk og solsenger. På baderommet finnes en jacuzzi eller et dusjkabinett.

Deluxerom Superior med basseng, 2 personer

Dette store rommet brer seg ut på intet mindre enn cirka 60 m² og her finnes to ordentlige sengeplasser. Her kan det bo to fullt betalende, hverken mer eller mindre. Her bor du lengst ned mot stranden, og om du havner på bakkeplan har du direkte tilgang til et stort delt basseng, et eget soldekk og solsenger. Havner du derimot i andre etasje får du et eget basseng, og også her et dekk med solsenger.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra