Ixia, Rhodos

Ixian Grand Hotel

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Nei 
Basseng:
Strand
0 meter 
Sentrum
1 km 

Moderne og stilfullt for det voksne publikum

Våre gjester har lenge etterspurt et voksenhotell og vi er nå veldig stolte over å kunne presentere Ixian Grand Hotel, der man må være minst 16 år gammel. Her bor du i herlige omgivelser med blå himmel, turkist hav og grønne gressmatter og på hele hotellområdet ligger en rolig og avslappende stemning og en voksen karakter. Den moderne og luksuriøse stilen går igjen i alt fra bassengområdet til rommene og restaurantene.

All Inclusive inngår i prisen og det finnes en håndfull aktiviteter for den som ønsker det. Hotellet ligger i den koselige feriebyen Ixia, kun seks kilometer fra Rhodos by og alt av hva byen har å by på i form av shopping, kultur og underholdning. 

Dessuten er det kun cirka en halvtimes tid med transfer, noe som betyr at du kjappere kan stupe inn i feriemodus! Tenk på at noe lyd fra fly nær flyplassen kan oppfattes på hotellet.

Stilrent bassengområde med praktfull utsikt

Hotellet ligger rett ved stranden og fra hele bassengområdet kan du nyte en fantastisk utsikt over det klare og turkise vannet. Stranden er en rullesteinstrand og det blir fort dypt. Mellom det stilrene bassenget og stranden finnes det en herlig gressmatte med massevis av solsenger og parasoller, der solhungrige feriegjester nyter til det fulle. Det finnes to store basseng, en med ferskvann og en med saltvann.

Bassengbaren serverer et bredt utvalg av drikker, både med og uten alkohol, med det fantastisk vakre havet som bakgrunn. Håndkle til basseng og strand lånes kostnadsfritt på hotellet.

Flere restauranter og barer å velge mellom

Hovedmåltidene frokost, lunsj og middag serveres som buffé i hovedrestauranten. Vil du ha en oppfriskende drink mellom måltidene kan du begi deg enten til bassengbaren eller til lobbybaren, som begge har åpent under både dagen og under kvelden. Det serveres snacks og søtsaker under ettermiddagen ved bassengbaren, perfekt når du vil ha en liten pause fra solen.

Det finnes to temarestauranter, og du kan, om det er plass, besøke en av dem uten ekstra kostnad under ditt besøk. Husk å bestille bord senest dagen etter at du har ankommet til hotellet.

Det finnes en kleskode på hotellet som innebærer at man bør se noe velkledd ut, ikke ha på seg sportsklær og under middagsserveringen forventes det at man har på seg langbukser og lukkede sko.

Slapp av i luksuriøse omgivelser

Om du skulle ønske en pause fra det vakre bassengområdet og den fantastiske utsikten, venter enda mer avslapning i velværesenteret. Her kan du trene i treningsrommet, svømme noen runder i det fine innendørsbassenget, besøke det tyrkiske badet hamam eller nyte en behandling.

Du kan også spille en runde biljard eller besøke spillerommet. Kostnadsfritt wifi finnes på hele hotellområdet og på rommene. Hotellet arrangerer dessuten i blant vanngymnastikk, vinsmaking, matlagingskurs og temakvelder. Visse dager kan du følge med en i personalet på oppdagelsesferd i nærområdet.

Du har kun seks kilometer til Rhodos by, en av de koseligste byene rundt Middelhavet! Gamlebyen byr på søte butikker, koselige restauranter og fine severdigheter.

Mot betaling

Besøk i velværesenteret og behandlinger, biljard, spillerommet.

Friske og elegante rom

Her bor du i fine dobbeltrom som har de fleste fasiliteter du kan tenke deg. Det finnes balkong, kostnadsfritt WiFi, klimaanlegg, tv, safe, minibar og flislagt gulv. På baderommet finnes det hårføner samt badekar i de rommene som har landutsikt, og dusjkabinett i de med hageutsikt og de med havutsikt.

Mot betaling

Innholdet i minibaren.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Rommet er på cirka 28-30 m² og har en dobbeltseng samt mulighet for å sette inn en ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende og det kan bo maks tre voksne her. Du kan velge mellom landutsikt, hageutsikt eller havutsikt, de to sistnevnte mot et tillegg. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra