Sunny Beach, Bulgaria

Imperial Resort

Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 67 svar
Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 67 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
50 m 
Sentrum
Ca 800 m til Nessebar, ca 3 km til Sunny Beach 

Familiehotell med et godt utvalg av aktiviteter

Imperial Resort er et ekte familiehotell fullt av aktiviteter. Du kan for eksempel fylle dagene med ulike sporter, kveldsunderholdning, barneklubb og avslapping i velværesenteret. Beliggenheten kan ikke bli stort bedre, rett ved Sunny Beach sin finkornede sandstrand, med gangavstand til den historiske byen Nessebar.

Det finnes to ulike basseng, barnebasseng og innendørsbasseng, og i All Inclusive-programmet har du et par ulike barer og restauranter å velge mellom, som serverer god mat, avkjølende drikker og gode snacks. Du bor i friske og moderne rom og leiligheter for opptil seks personer.

På første rad på Bulgarias mest solfylte strand

På Imperial Resort bor du på første rad rett ved den finkornede sandstranden Sunny Beach, der de skvulpende blå bølgene frister med oppfriskende dupp. Strandbaren er mot betaling; på plass på hotellet kan du kjøpe en strandpakke som inkluderer to solsenger og en parasoll, og når du kjøper denne pakken har du også tilgang til strandbaren.

På hotellområdet finnes det to basseng  hvorav den ene har en avgrenset del for barn. Her står godt med solsenger og parasoller oppstilt, og disse står til fri disposisjon. Det finnes også et oppvarmet innendørsbasseng som er åpent midt på dagen.

Badehåndklær kan lånes på plass på hotellet, mot et depositum.

Mot betaling

Strand som inneholder solsenger, parasoll og tilgang til strandbaren.

Godt med restauranter å velge mellom

All Inclusive inngår i prisen, og det er godt med restauranter og barer å velge mellom. Det som inngår i All Inclusive-pakken er de to hovedrestaurantene som serverer hovedmåltidene i form av buffé med en blanding av middelhavsinspirert, italiensk og internasjonal mat samt lokale spesialiteter. To kvelder i uken er det tema, enten bulgarsk eller italiensk.

Også to barer og en snacksrestaurant inngår i All Inclusive-pakken. De er åpne deler av dagen og kvelden og serverer lokale drikker med og uten alkohol, respektive snacks som for eksempel pizza, kebab, smørbrød og pommes frites, samt is og dessert.

På plass på hotellet kan du kjøpe en strandpakke som inkluderer to solsenger og en parasoll, og når du kjøper denne pakken har du også tilgang til strandbaren.

Mot betaling

Strandpakken, internasjonale merker av drikke, mat og drikke etter kl. 00.00.

Avslapping og aktiviteter for hele familien

Når du bor på Imperial Resort er det du selv og din familie som bestemmer takten. Her er det nemlig godt med både aktivitets- og avslappingsmuligheter. For den som vil koble av er det et velutrustet velværesenter med både tyrkisk bad, badstue og jacuzzi som kan besøkes mot betaling, samt et gym. Det finnes også et bra utvalg av massasje og ulike behandlinger som fås mot betaling.

For den som vil ha litt mer liv og action bys det på underholdning både dag- og kveldstid (mai-september) for både voksne og barn. Du har også mulighet til å prøve bordtennis, minigolf, dart og biljard. På multisportbanen er det blant annet minifotball.

Internasjonal miniklubb finnes for barn mellom 3-12 år, og i den leker man leker og det arrangeres ulike aktiviteter, minidisco og sporter. Klubben er i gang seks dager i uken under mai-september og det finnes en stor og fin lekeplass til barnas store glede. Der er også ungdomsklubb for unge mellom 12-17 år.

Kostnadsfritt wifi finnes i lobbyen, ved bassenget og på rommene.

Imperial Resort ligger i den sørlige delen av Sunny Beach, som karakteriseres av en viss fred og ro, en bit bort fra den pulserende bykjernen og kun 10 minutters gange fra den koselige og antikke byen Nessebar. Nessebar er med på Unescos verdensarvliste og de eldste delene ligger lengst ut på en liten halvøy. Mellom de kunstneriske husene omkranser det seg brosteinsgater og i den gamle bykjernen tilbys det bra med kafeer og restauranter. På fastlandet ligger Nessebars nyere del som byr på litt småbyliv.

Mot betaling

Besøk og behandlinger i velværesenteret, minigolf, biljard.

Lyse rom og leiligheter for opptil seks personer

På Imperial Resort bor du i friske og moderne rom og leiligheter, fordelt på en hovedbygning og en anneksbygning. Alle rommene har kostnadsfritt wifi, balkong eller terrasse, safe, enten sentralt eller individuelt klimaanlegg, tv og telefon. Minibar kan fås på forespørsel og innholdet er mot betaling. På baderommet er det dusjkabinett og hårføner. Det er ulike golvtyper i de ulike romstypene, se under respektive romstyper. Ekstrasenger er sovesofa eller utfellbar lenestol som måler 187x80cm.

observer at heis kun er tilgjengelig i hovedbygningen

Mot betaling

Innholdet i minibaren, telefon.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

I dobbeltrommet på cirka 25-30 m² er det to ordentlige sengeplasser og de fleste har vegg-til-vegg teppe, utenom noen få som har laminatgolv. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre personer og det er mulig å få én barnepris. Rommet har landutsikt og ligger i en anneksbygning, har en utfellbar lenestol som måler 187x80cm, en litt mindre balkong. Rommet med landutsikt kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Deluxerom, 3-4 personer

Deluxerom, 3-4 personer

Deluxerom ligger i hovedbygningen og er cirka 35 m² og her er det to ordentlige sengeplasser. Her er det vegg-til-vegg teppe. Rommet krever minst to fullt betalende og et barn, det kan bo maks tre voksne og et barn og det er mulig å få én barnepris. Deluxerommet ligger i hovedbygningen og kan bestilles enten med landutsikt eller, mot et tillegg, med havutsikt.

Familiesuite for fire personer, 3-4 personer

Familiesuite for fire personer, 3-4 personer

Familiesuiten ligger i hovedbygningen og er cirka 40 m². Her er det entenvegg-til-vegg teppe eller laminatgolv. Den består av to rom og to bad og her er det to ordentlige sengeplasser. Her kreves det minst tre fullt betalende, det kan bo maks fire voksne og det er mulig å få én barnepris.

Familiesuite for sex personer, 4-6 personer

Familiesuite for sex personer, 4-6 personer

Familiesuiten består av to rom og et bad, på sammenlagt cirka 45 m². Her er det flisegolv. Den ligger i anneksbygningen og her er det fire ordentlige sengeplasser. Suiten krever minst fire fullt betalende, det kan bo maks fire voksne og to barn og det er mulig å få opptil to barnepriser.

Dubbelrom Deluxe, 2-3 personer

Dubbelrom Deluxe, 2-3 personer

Deluxerommene ligger i hovedbygget og er ca 30 m². Rommet har teppebelagte gulv og det finnes to sengeplasser. Bor man tre personer i rommet, sover den tredje i en sovesofa som måler 200x120 cm. Det kreves minst to fullt betalende og det kan bo maks tre personer i rommet. Det er mulig å få et barnepris. Deluxerommet kan bestilles enten med landutsikt eller, mot tillegg, med delvis havutsikt, seaside. 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (15. juni – 1. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Våre Collections